Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(milduxe @ 2008 12 22, 14:22)
Na noriu paiskonsultuoti su jumis.. atai iki gydytoju nepavyksta neiko doro isgristi..
As buvau pastojusi ir turejau nesivystanti.. mazdaug nuo implantacijos man templiojo apie 10-15 dienu iki teigiamo testo.. taip buti neturetu.. aisku veliau perisliedau.  dabra vel tas pats nuo implantacijos(sakykim jinai ivyko) pradejo teplioti ir as jau 3 diena geriu duph. (savo iniciatyva) testas neigiams dar, bet dar anksti.. bet man iskart teplioti nustojo tarsi viskas susitvarke.. Tai va klausimas ka toliau daryti, ar baigti gerit tas 10 dienu ar mazinti ir nutraukineti.. Siaip pati manau gersiu toliau kol pamatysiu testa ir tada pas gydytoja..  g.gif

Manau, kad reiktu pirmiausiai pasitarti su gine, bet jei ji ne kokia spec blush2.gif tai pasikonsultuok su kitu gyd. Bet situ vaistu as nenutraukciau, jie nekenks vaisiui jei ir pastosi mirksiukas.gif Gali gerti kelis menesius iseiles. Tik kartais gines paskiria konkreciai pagal moters situacija. Kartais kas 10-15d, kartais istisai gert g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 12 22, 14:31)
Manau, kad reiktu pirmiausiai pasitarti su gine, bet jei ji ne kokia spec  blush2.gif tai pasikonsultuok su kitu gyd. Bet situ vaistu as nenutraukciau, jie nekenks vaisiui jei ir pastosi  mirksiukas.gif Gali gerti kelis menesius iseiles. Tik kartais gines paskiria konkreciai pagal moters situacija. Kartais kas 10-15d, kartais istisai gert  g.gif

Oi ta gine tai kvaisa truputi.. nezinau.. kai pries tai buvau pastojusi, tai net folio rugsties nepasake gerti.. viska pati turejau atrasti...
Ir praeita karta asakiau kad man po ovuliacijos tepliojo, ale sako "aha" ir viskas.. jokiu tyrimu jokiu vaistu- nieko.. tai ripersileidau.. Dabr vel ats pats sakau reikia duph. bent paciai pagerti.. na gal vsi tiek blogiau nebus.. matai as tik laukiu teigiamo testo.. sia savaite turetu paaisketi kaip ten yra.. bet jei pastosiu, va tada neaisku kaip nutraukti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2008 12 22, 16:40)
Oi ta gine tai kvaisa truputi.. nezinau.. kai pries tai buvau pastojusi, tai net folio rugsties nepasake gerti.. viska pati turejau atrasti...
Ir praeita karta asakiau kad man po ovuliacijos tepliojo, ale sako "aha" ir viskas.. jokiu tyrimu jokiu vaistu- nieko.. tai ripersileidau.. Dabr vel ats pats sakau reikia duph. bent paciai pagerti.. na gal vsi tiek blogiau nebus.. matai as tik laukiu teigiamo testo.. sia savaite turetu paaisketi kaip ten yra.. bet jei pastosiu, va tada neaisku kaip nutraukti...  doh.gif

Pasikartosiu kad neskubek nutraukti suzinojus teigiama atsakyma, kiek zinau nestuke.gif budamos pirmus menesius net gere sita vaista, o per ta laika apsilankyk pas ka nors, kad butu ramiau. Linkiu didziausios sekmes sulaukti savo leliuko stebukliuko wub.gif Kaledos sako stebuklu metas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 12 22, 16:47)
Pasikartosiu kad neskubek nutraukti suzinojus teigiama atsakyma, kiek zinau  nestuke.gif budamos pirmus menesius net gere sita vaista, o per ta laika apsilankyk pas ka nors, kad butu ramiau. Linkiu didziausios sekmes sulaukti savo leliuko stebukliuko  wub.gif Kaledos sako stebuklu metas  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu, labai tikiuosi, kad pagaliau sulauskiu ir as sia savaitele teigiamo testuko wub.gif wub.gif wub.gif
ir toliau gersiu duph., musu nuomones sutapo 4u.gif

Atsakyti
mergaites, as geriau duphastona nuo 12 cd, pirma ciklo reguliavimui po KT, paskui del cistos, ir jau antra diena turiu vaiduolkius NT.... dar bijau girtis.... blush2.gif bet gal jus nuramins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 12 28, 08:29)
mergaites, as geriau duphastona nuo 12 cd, pirma ciklo reguliavimui po KT, paskui del cistos, ir jau antra diena turiu vaiduolkius NT.... dar bijau girtis....  blush2.gif  bet gal jus nuramins  mirksiukas.gif

Sveikutes mergytes.Ar priimsit mane pas save?Jus labai idomiai bendraujat.
Pas mane cista yra,pastoju sunkiai,turejau du persileidimus.Su dukriuku pastojau beveik per 1m,kitas vaikutis buvo netyciukas,tai pabego 5sav.trecia darem 2metus kol pastojau ir 11sav.persileidau.
As gyvenu ne Lietuvoj,tai noriu su jumis pakalbet.
Kai cista turi kaip yra geriamas duphaston(kiek tableciu per diena,kiek laiko men,du ar daugiau).
Ir ar duphaston neisvesins tos cistos vis del to hormoniniai vaistai?
Dekoju uz atsakymus is anksto
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti.
Ar būtų tikslinga vartoti "Duphaston", norint padidinti tikimybę pastoti po KT gėrimo ir ar įmanoma šį vaistą gauti be recepto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiu: 26 sausio 2009 - 18:50
QUOTE(Džiu @ 2009 01 26, 18:46)
Sveikutės, norėčiau prisijungti prie jūsų. KT geriu 6,5 metų, su vieno mėnesio pertrauka per metus. Pririskaičiau tiek visokių baisybių apie KT įtaką vaisingumui ir neigiamą poveikį vaisiui, tai nebekyla ranka tų "nuodų" vartoti.
Ar būtų tikslinga vartoti "Duphaston", norint padidinti tikimybę pastoti po KT gėrimo ir ar įmanoma šį vaistą gauti be recepto?

sveika , sis vaista imanoma gauti be recepto, o pastojimui jis turbut reiksmes neturi ,kiek as zinau
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif smekliuke69, tau galiu atsakyti is savo patirties, kad pastojimui jis reiksmes neturi, taciau jis didina progesterono kieki ir tai padeda nepabegti mazumui nestuke.gif . Duphastonas parduodamas be recepto.
O man uzpuole tokios bedos, jog ciklas skaiciuoja jau 36d., 5 dienas geriu Duphastona -nieko, mmm-nera. Bazaline visa si laika laikosi 37.2 laipsnio. Mano gydytoja sake, jog gerti 5 dienas, o po to 5 laukti ir jei tik tuomet nieko ateiti pasirodyti. Visai sumisau schmoll.gif , kadangi nuo Bromkriptino, mano dienos jau pusmeti idealiai reguliarios buvo.
Atsakyti
QUOTE(vilkis pilkis-lapė snapė @ 2009 02 22, 17:32)
Sveikos mergaites  smile.gif  smekliuke69, tau galiu atsakyti is savo patirties, kad pastojimui jis reiksmes neturi, taciau jis didina progesterono kieki ir tai padeda nepabegti mazumui  nestuke.gif . Duphastonas parduodamas be recepto.
O man uzpuole tokios bedos, jog ciklas skaiciuoja jau 36d., 5 dienas geriu Duphastona -nieko, mmm-nera. Bazaline visa si laika laikosi 37.2 laipsnio. Mano gydytoja sake, jog gerti 5 dienas, o po to 5 laukti ir jei tik tuomet nieko ateiti pasirodyti. Visai sumisau  schmoll.gif , kadangi nuo Bromkriptino, mano dienos jau pusmeti idealiai reguliarios buvo.

O gal tu NT pasidaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
34 cd buvau pasidariusi- neigiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkis pilkis-lapė snapė @ 2009 02 22, 18:53)
34 cd buvau pasidariusi- neigiamas  g.gif

Na jei nestuke.gif nera, tuomen duphaston tikrai iskvies mmm. As ji geriau 10 d., tai 10 diena parejo mmm
Atsakyti