Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(rakatanga @ 2010 07 09, 19:36)
Bet skaičiau, kad prg aukščiausias ribas pasiekia 7dpo, bet tada jeigu jo kiekis mažas jau nebegalėsiu pradėti gerti D?

galesi pradeti gerti gavus atsakymus PRG tyrimo. Per velu nebus.
Atsakyti
Ačiū už patarimus, mergytės, dabar viskas daug aiškiau 4u.gif

Kitą penktadienį pasidarysiu prg tyrimą, tada ir bus panašiai 5-6 dpo, bet jau turėtų būti aiškus bendras vaizdas kas ir kaip vyksta, o D jau nusipirkau, tad belieka išsiaiškinti iki galo reikia man jo ar ne smile.gif
Atsakyti
sveikos,
snd man 10 DPO, vakar t.y. 9 DPO pasidariau NT ir jis vaiduokliauja labai neryskiai, snd ryte lygiai taip pat, sugadinau kokius 7 testus ir visi rodo vaiduoklius lotuliukas.gif Bet beda tame, kad snd man pakrito BT, ir netgi ir diena kai visada ji virs 37, netgi ir diena ji 36,8 dabar.... unsure.gif Nezinau ka daryt, bijau kad nepabegtu zirniukas, gal pagert Duphastono? bet bijau kad paskiau ir nepakenktu verysad.gif Tik esu skaiciusi kad jeigu nestumas yra, tai D padeda jam issilaikyt, o jei nera, tai tada prasideda mmm, patarkit man unsure.gif O gal tas pakritimas nieko nereiskia?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 11, 12:48)
sveikos,
snd man 10 DPO, vakar t.y. 9 DPO pasidariau NT ir jis vaiduokliauja labai neryskiai, snd ryte lygiai taip pat, sugadinau kokius 7 testus ir visi rodo vaiduoklius  lotuliukas.gif  Bet beda tame, kad snd man pakrito BT, ir netgi ir diena kai visada ji virs 37, netgi ir diena ji 36,8 dabar....  unsure.gif  Nezinau ka daryt, bijau kad nepabegtu zirniukas, gal pagert Duphastono? bet bijau kad paskiau ir nepakenktu  verysad.gif  Tik esu skaiciusi kad jeigu nestumas yra, tai D padeda jam issilaikyt, o jei nera, tai tada prasideda mmm, patarkit man  unsure.gif  O gal tas pakritimas nieko nereiskia?

nezinau, taciau pirma pasidaryciau HCG krauja. jei parodys nestuma, tada gal ir nepakenktu tas D .

o vaiduokliu tiek esu maciusi, kad jais nebepasitikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 11, 15:07)
nezinau, taciau pirma pasidaryciau HCG krauja. jei parodys nestuma, tada gal ir nepakenktu tas D .

o vaiduokliu tiek esu maciusi, kad jais nebepasitikiu  ax.gif

O vaiduokliukai būdavo dėl to, kad nėštumas būdavo? O dareisi hcg, ką jis rodydavo?
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 11, 12:07)
o vaiduokliu tiek esu maciusi, kad jais nebepasitikiu  ax.gif

Tokiu atveju verta pasidometi, kur tie vaiduokliai kas menesi dingsta ir kodel.
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 11, 12:48)
sveikos,
snd man 10 DPO, vakar t.y. 9 DPO pasidariau NT ir jis vaiduokliauja labai neryskiai, snd ryte lygiai taip pat, sugadinau kokius 7 testus ir visi rodo vaiduoklius  lotuliukas.gif  Bet beda tame, kad snd man pakrito BT, ir netgi ir diena kai visada ji virs 37, netgi ir diena ji 36,8 dabar....  unsure.gif  Nezinau ka daryt, bijau kad nepabegtu zirniukas, gal pagert Duphastono? bet bijau kad paskiau ir nepakenktu  verysad.gif  Tik esu skaiciusi kad jeigu nestumas yra, tai D padeda jam issilaikyt, o jei nera, tai tada prasideda mmm, patarkit man  unsure.gif  O gal tas pakritimas nieko nereiskia?

tikiuosi nesupyksi, uzmeciau aki i tavo grafikiuka, tai jis man toks "nestuminis" atrodo smile.gif Matyti du "laipteliai" smile.gif Manau, del tikrumo tikrai reiktu kraujo tyrimu pasitvirtinti nestuke.gif ar ne ir tada gal to D pagerti.. Pakenkti manau neturetu... bet svarbu tada su veikimu neuzdelsti, nes jei yra 10 DPO, tai ir mmm ne uz kalnu, po kokiu 4-6 d.
Aisku, geriausia butu pasikoncultuoti su gine, paskambink, jei turi galimybe smile.gif arba dar geriau uzeik pasneketi, jei iseis ant dienu smile.gif
Na, bent jau as taip daryciau, noredama issaugoti nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 11, 23:01)
tikiuosi nesupyksi, uzmeciau aki i tavo grafikiuka, tai jis man toks "nestuminis" atrodo smile.gif Matyti du "laipteliai" smile.gif Manau, del tikrumo tikrai reiktu kraujo tyrimu pasitvirtinti  nestuke.gif ar ne ir tada gal to D pagerti.. Pakenkti manau neturetu... bet svarbu tada su veikimu neuzdelsti, nes jei yra 10 DPO, tai ir mmm ne uz kalnu, po kokiu 4-6 d.
Aisku, geriausia butu pasikoncultuoti su gine, paskambink, jei turi galimybe smile.gif arba dar geriau uzeik pasneketi, jei iseis ant dienu smile.gif
Na, bent  jau as taip daryciau, noredama issaugoti  nestuke.gif  blush2.gif

Aciu uz komplimentus mano grafikui biggrin.gif O del to ar tikrai as nestuke.gif ar ne, man nelabai abejoniu kyla, nes snd NT kur kas ryskesnis jau blush2.gif Beto ir BT vel laipsniu soktelejo, na gal ryt poryt pasidarysiu progesterona ir HCG, kad paziureti ar viskas tvarkoje bigsmile.gif
Atsakyti
as dabar kaip tik laukiu, kada galesiu NT daryti... BT nezymiai pakiles, nors ir geriu D, bet tas progesteronas matyt nelabai ka itakoja mano BT... doh.gif Na, svarbu nestuke.gif padetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 12, 08:03)
Aciu uz komplimentus mano grafikui  biggrin.gif  O del to ar tikrai as  nestuke.gif  ar ne, man nelabai abejoniu kyla, nes snd NT kur kas ryskesnis jau  blush2.gif  Beto ir BT vel laipsniu soktelejo, na gal ryt poryt pasidarysiu progesterona ir HCG, kad paziureti ar viskas tvarkoje  bigsmile.gif

nuosirdziausi sveikinimai tau bigsmile.gif 4u.gif wub.gif butinai uzbek pas mus i temute merginoms pasigirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes:)

atejau paklausti. Jei yra galimybe, kad duphaston ovuliacija slopina, tai reiskias , kad pradejus per anskti gerti as O galiu nuslopinti. Tada kyla klausimas ka daryti ?
mano O visa gyvenima buvo velyva.

Kaip manot ar nebus labai blogai, jei isgersiu duphastona po Ovuliacijos. ir gersiu kol prasides mmm....arba neprasides:) skaiciau, kad mm prasideda ir geriant duphaston. tik gal jas atitolina....?

gal man ji gerti po O 10 dienu kaip gine ir liepe doh.gif visai susipainiojau..........

tikiuosi supratot ka turejau omenyje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 21:36)
Sveikutes:)

atejau paklausti. Jei yra galimybe, kad duphaston ovuliacija slopina, tai reiskias , kad pradejus per anskti gerti as O galiu nuslopinti. Tada kyla klausimas ka daryti ?
mano O visa gyvenima buvo velyva.

Kaip manot ar nebus labai blogai, jei isgersiu duphastona po Ovuliacijos. ir gersiu kol prasides mmm....arba neprasides:)  skaiciau, kad mm prasideda ir geriant duphaston. tik gal jas atitolina....?

gal man ji gerti po O  10 dienu kaip gine ir liepe  doh.gif  visai susipainiojau..........

tikiuosi supratot ka turejau omenyje  blink.gif

Aziane, man toks pats kl. kilo.... Ar nenuslopino D Ovuliacijos per anksti pradejus gerti? Mano ciklai nereguliarus, tai gine pasiule D pradeti gerti po 17 CD.. Taip ir padariau. As speju, kad O ivyko 22 CD, nors aiskaus BT pakilimo ir nesimato g.gif Tai va kl. - ar O tikrai ivyko, ar cia tik D kazkiek BT pakele del progesterono pagausejimo kraujyje?? doh.gif Zodziu, klausimu daug, o atsakys nebent laikas, kurio siaip nesinori svaistyti veltui...
Bet kokiu atveju sian jau 31 CD ir ejau i polikl. daryti visokiu tyrimu, tai uz ta pati ir HCG paprasiau.. Po pietu zinosiu nestuke.gif ar ne..
O tada spresiu ka daryti toliau. Jei ne nestuke.gif tai mastysiu kaip toliau geri D.. Gal tik nuo kokios 20-25 CD? Kad jau tikrai po O butu.. Ir jis neslopintu, o tik padetu zirniukui isitvirtinti gimdoje smile.gif
Atsakyti