Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

Sveikos smile.gif
Puikiai suprantu, kad labai kvaila vertinti zmogu pagal jo tautybe, bet esu visiskai pametus galva del vyro iraniecio. jis del manes, atrdo, irgi. bet viskas taip gerai, kad net baisu darosi. tai prisigalvoju kvailysciu visokiu. zodziu, reikia man patarimo ar blaivaus proto balso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Azizam @ 2007 09 23, 22:47)
Sveikos  smile.gif
Puikiai suprantu, kad labai kvaila vertinti zmogu pagal jo tautybe, bet esu visiskai pametus galva del vyro iraniecio. jis del manes, atrdo, irgi. bet viskas taip gerai, kad net baisu darosi. tai prisigalvoju kvailysciu visokiu. zodziu, reikia man patarimo ar blaivaus proto balso  ax.gif

Kur tu esi? kur jis? kur ir kaip susipazinote?
Ar zinai, kas yra islamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIMPL: 24 rugsėjo 2007 - 09:24
Manau, kad tokios pažintys įvyksta internetu.
Oi kaip tie Iraniečiai sugeba apsukti galvą... manau, tas žavesys tik laikinas... ir siūlyčiau gerai apsvarstyti ar verta?... 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat siūlyčiau nepulti jam iškart į glėbį, viską gerai apsvarstyk. Gaql tik iš prasdžiu viskas atrodo gerai, gal vėliau pasirodys visos ydos ir trūkumai. Pagalvok.
Atsakyti
neprasidėčiau schmoll.gif
užteko vien jau internetu su turkais prisičiūdyt dry.gif
Atsakyti
galima konkrečiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Konkreciau: susipazinome pries menesi, abu esame anglijoje, cia ir susipazinome, nes dirbame kartu. apie islama visko nezinau, gal galima placiau butu? bet kiek kalbejomes tai jis netikintis yra
Atsakyti
QUOTE(Azizam @ 2007 09 24, 17:18)
Konkreciau: susipazinome pries menesi, abu esame anglijoje, cia ir susipazinome, nes dirbame kartu. apie islama visko nezinau, gal galima placiau butu? bet kiek kalbejomes tai jis netikintis yra

Ar seniai jis ir tu UK? Ar turi jis UK pilietybe, kokio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(Azizam @ 2007 09 24, 17:18)
apie islama visko nezinau

Nuo to ir reikia pradėti. Tikintis jis ar netikintis, bet musulmoniškos tradicijos gajos beprotiškai. Požiūris į moterį - taip pat.
Atsakyti
Nesamone... Mesk ji is galvos,sirdies ir gyvenimo. Dar nesutikau nei vienos poros, kuri susidetu is musulmono ir kriksciones, ir gyventu ilgai ir laimingai. Jeigu bus toks geras, kad po kurio laiko negausi i kaulus 'profilaktiskai', tai teks taikstytis su kitom 'sviesios' odos meilem smile.gif Ar gyvendama Anglijoj dar to nesuspejai suprast? wink.gif
Be to, pasidomek, kada baigias jo viza, jei jau tokia karsta meile wink.gif
Atsakyti
mėnuo nemažas laiko tarpas pamesti galvą dėl vaikino, bet jį pažint per mažai...pati spręsk, ne mums tavo gyvenimą nulemt mirksiukas.gif
Atsakyti
emm... gal daugiau paskaityk laikraščių ir pažiūrėk tv laidų kaip panelės iš rytų Europos išteka už visokių babajų, vaikų prigimdo, o paskui tuos vaikus iš jų atima ir išsiveža sau į Iraną, Maroką, ar Pakistaną. ir tiū-tiū.
sorry už kategorišką ir netolerantišką požiūrį, bet pagal temą ir atsakymas.
Atsakyti