Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Azizam @ 2007 09 24, 17:18)
Konkreciau: susipazinome pries menesi, abu esame anglijoje, cia ir susipazinome, nes dirbame kartu. apie islama visko nezinau, gal galima placiau butu? bet kiek kalbejomes tai jis netikintis yra

Kieno nuomonės klausi? Ar manai, kad čia yra nors vienas musulmonas, galintis realiai pasakyti? lotuliukas.gif Dauguma save vadinančių musulmonais gerai savo religijos nežino, o čia paprasti žmogeliai - jau kaip papasakos... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tralaila @ 2007 09 26, 11:58)
Pasiskaityk čia
tema
dar neseniai skaičiau knyga. Atrodo vadinasi "Tik su dukra" Ten būtent pasakojama aie moterį ištekėjusią už iraniečio. Kraupi iki beprotybės istorija.

Ir dar nepamiršk susirasti temos bendraminčiuose, kur merginos turi draugus/vyrus musulmonus ir netgi gyvena bigsmile.gif

Knyga aš irgi skaičiau. Lygiai pirmus du puslapius. Šlamštas smile.gif
Papildyta:
O dabar į temą. 1 mėnesis tai nieko nereiškia, žmogaus dar nepažįsti. smile.gif Tautybė nieko nereiškia, reikia su VISAIS būti atsargiai ir išrankiai. Turėk griežtus reikalavimus ir vyrą ateičiai susirasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 09 29, 23:28)
su VISAIS būti atsargiai ir išrankiai. Turėk griežtus reikalavimus ir vyrą ateičiai susirasi smile.gif

labai teisinga. o ypach su iranieciais. nepazinojau nei vieno padoraus. Nei vieno!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 09 30, 12:02)
labai teisinga. o ypach su iranieciais. nepazinojau nei vieno padoraus. Nei vieno!

O kur čia taip sutikai? ax.gif
Atsakyti
Iraniečiai, irakiečiai, turtai visis jie iš vieno katilo ir tegu jame verda. Nesuprantu ką lietuvės juose mato. Pora mano klasiokių Londone būtent su jais gyvena. Pikta aš ant jų.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 30, 12:17)
Iraniečiai, irakiečiai, turtai visis jie iš vieno katilo ir tegu jame verda. Nesuprantu ką lietuvės juose mato. Pora mano klasiokių Londone būtent su jais gyvena.  Pikta aš ant jų.

Tikriausiai žmogų juose mato mirksiukas.gif Galvoji, labai joms rūpi ar tu pikta, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adhezija @ 2007 09 24, 17:40)
Nesamone... Mesk ji is galvos,sirdies ir gyvenimo. Dar nesutikau nei vienos poros, kuri susidetu is musulmono ir kriksciones, ir gyventu ilgai ir laimingai. Jeigu bus toks geras, kad po kurio laiko negausi i kaulus 'profilaktiskai', tai teks taikstytis su kitom 'sviesios' odos meilem smile.gif Ar gyvendama Anglijoj dar to nesuspejai suprast? wink.gif
Be to, pasidomek, kada baigias jo viza, jei jau tokia karsta meile wink.gif

gal tai reiskia, kad is viso per mazai zmoniu sutikai? O gal gyveni gudziam Lietuvos kaime, tai kur ten besitiksi?...
Atsakyti
Haifa, aciu tau labai 4u.gif
Tiksliai isdestei tai, ka as ir pati galvoju. tik cia visi buvo tokie kategoriski, kad net abejojau ar verta rasyt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 09 30, 12:27)
Tikriausiai žmogų juose mato mirksiukas.gif Galvoji, labai joms rūpi ar tu pikta, ar ne? biggrin.gif

Bent jau man tai labai ilgai reikėtų žiūrėti, jog arabe vyrą įžiūrėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 09 30, 15:31)
Bent jau man tai labai ilgai reikėtų žiūrėti, jog arabe vyrą įžiūrėčiau smile.gif

Na ne visi gali pasigirti geru regėjimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 09 30, 16:07)
Na ne visi gali pasigirti geru regėjimu ax.gif

Ne visi... ir nieko čia nepadarysi. smile.gif
mano regėjimui pataisyti nepagelbėtų nė kariniai žiūronai smile.gif
Kiekvieno teisė rinktis.
Atsakyti
vietines lietuvaites, manau, yra pasigavusios vaikinuku, kurie cia , Lietuvoj, studijavo KTU, KMU, VGTU ir tt. Manau, dauguma ju visai nieko, siuolaikiski pakankamai. O siaip kiek istoriju tenka skaityti kur zurnaluose, tai tik nelaimingos, gal is tikruju vien apie tokias tik ir raso? Jei jau mano dukra isimyletu koki musulmona, tai primygtinai siulyciau gyvent tik Lietuvoj, vaikai butu tik Lietuvos pilieciai. Ir dar: kazkada teta skundesi, kad sunku sugyventi del kulturos skirtumu - jos vyras - latvis. Tada taip keista pasirode - kas cia tokio - latvis. O dabar pamaciau, kad seimyninis gyvenimas ir su lietuviu nelengvas, ka jau kalbet apie kitatauti, kai prie visu problemu dar prisidetu kulturiniai, tautiniai skirtumai.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 09 24, 22:46)
emm... gal daugiau paskaityk laikraščių ir pažiūrėk tv laidų kaip panelės iš rytų Europos išteka už visokių babajų, vaikų prigimdo, o paskui tuos vaikus iš jų atima ir išsiveža sau į Iraną, Maroką, ar Pakistaną. ir tiū-tiū.

doh.gif doh.gif doh.gif
o pažiūrėkit ir laidų ir laikraščių, kai grįžę girti lietuviai primuša savo žmonas, ne duok die dar ir vaikams kliūna, ir paskiau išspiria į gatvę. dudoa kelis lt ir pragyvenk kaip nori, nes vaikų pridirbo o rūpintis nebenori.
aišku sakysit, čia tik vienetai, tai taip pat ir visi IRANIEČIAI, TURKAI, PAKISTANIEČIAI, MAROKIEČIAI ir t.t. vienetai. visi matome tik blogąsias puses, o ypač kas suiję su ano kontinento žmonėmis. man tai pikta, kai žino kelis blogus pvz ir šneka kaip už visus. schmoll.gif negalima taip. visur yra gerų, taip kaip visur yra blogų.

Asmeniškai žinau dvi drauges, kurios ištekėjusios už iraniečių. na viena ir pati yra iš ten, bet seniai jau gyvena ANglijoj,abu turi pilietybę. turi nuostabų sūnelį. vyras kaip vyras, seniai gyvenantis europoje, nesilaikantis tradicijų, būdingų būnannt ten. nei jis nei ji. tik kai nuvažiuoja namo, ji turi dėtis sakrelę ant galvos dėl savo saugumo, ne kitaip.
kita lenkė, ištekėjo ir už iraniečio, gyvena Londone jau 8 metai. nu ir nepapjovė, neišvežė kažkur doh.gif

o atsakant į klausimą, mėnuo nedaug pažinti žmogų, nereikia skubėti, kol neperprasi ko jis iš tiesų nori iš tavęs ir ko tu nori iš jo. ir ar įmanomas bendras gyvenimas kartu, kai nereiks vienam ar kitam aukotis keičiant religiją, papročius kardinaliai ir .t.t..t
Atsakyti