[/quote]
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2008 01 26, 16:58)
Sveikutė, tai dar vis vargstat su nevalgymu

Dabar jau ir aš pradėjau sunerimti

Jau lyg ir džiaugiausi, kad atsistatinėja apetitas, bet atsidūrėm ligoninėje, ne dėl nevalgymo, bet dėl kitų priežačių, tai ji padarė savo
Nuo tų visų lašelinių ir vaistukų nieko jis man neima burnon

Maitinu irgi naktį n,, kartų Tai dar gerai, kad jūs vakarienei košės valgot, o maniškis sočiai tik pietūs pavalgydavo. Bet po ligoninės daugiau nieko negirdžiu, kaip mama papuką,

Nesuprantu kodėl jis atsisako kito maisto
Ligoninėje konsultavausi su gastrologę, tai ji visai vandenys sudrumstė

Patarė maitinimą nutraukti visiškai, o atėjus pediatrė kalbėjo visiškai priešingai, kad tik kuo ilgiau maitinčiau
Bet ne tame esmė

svarbiausia, kad jis atsisako bet kokio normalaus maisto, po ligoninės visiškai, kadangi ligoninėje kai buvo 42 temperatūra prijungtas prie lašalinių tik mano pieną ir tevalgė. Esu labai pasimetus ir lenda visokios mintys galvon, kai tai padaryti nutraukti maitinimą. Bet žinot ką, aš nesu psichologiškai pasiruošusi dar

o atrodo jau mano vaikiukui tuoj bus du metukai. Bet kaip man nusiteikti, kad atėjo ta riba, kai reik mano vaikui pradėti kitą etapą. Bet nei aš, o tuo labiau jis nėra tam pasiruošią

Bet verčia aplinkybės jo nevalgymas normalaus maisto
mums po ilgų sirgimų irgi buvo visai prastai... vienintelis maistas tik mamos pienelis, o dar svoris krito. bet kosultavomės su keliais pediatrais, visi siūlė maitinti tol, kol atsistatys daug maž normalus kieto maisto valgymas, o anoreksija atsirado dėl to, kad organizmas negalėjo normaliai virškinti maisto, ir dėl to jo visiškai atsisakė. kai geriam vaistus, ir nevartojam alergizuojančių produktų, viskas tfu tfu tfu tvarkosi. ir net pamažu mažinam žindymų skaičių. Linkiu, kad ir jums viskas susitvarkytų.
Papildyta:
QUOTE(jurguciuke @ 2008 01 26, 18:16)
As uz vaiku maitinima krutimi ...tik iki tam tikro laiko.Pirma vaika maitinau tik 3 men

Kai atsirado antras pasakiau,kad puse metu maitinsiu butinai,nes iki puses metu maitinimas labai reikalingas leliui.labai nenorejau maitinti didesnio vaiko del keliu priezasciu 1 man nieko ner baisiau,kaip vaikas plesiantis nuo mamos rubus ir ieskantis papuko

2 kuo ilgiau maitini,tuo sunkiau po to atpratinti 3 manau,kad kai vaikas pradeda ragauti ivairaus maisto mp nebeturi dideles reiksmes.Tai va..kai mano mazius pradejo gauti koseles ,tai mp valgydavo tik naktim -diena duodavau po truputi misinio.Nuo 7 me pradejo nebevalgyti naktim taip ir atprato nuo mp.Bandziau tada dar duoti dienom,bet jis net nenoredavo ziuret i kruti -stumdavo kuo toliau

taip ir baigiau maitintTik va keista buvo,kad pienas taip greit dingo-nei nusitraukinejau,nei mazius valge dingo ir tiek

O mamytei atpratinti vaikiuka 2 metu bus be galo sunku-ir jai daug nervu,ir vaikui manau trauma Kantrybes ir istvermes
dėl to 'kuo vėliau, tuo sunkiau atpratinti' - tai čia daugiau priklauso nuo mamos pasiruošimo tai padaryt. taigi, jei mamai buvo sunku pasirįžti 0,5 metų nutraukti maitinima krūtimi, paskui jau dviejų spaudžia visi aplinkui psichologiskai, ir bando tai padaryti pati nepasiruošusi, tai aišku, kad sunku. vaikas labai gerai jaučia mūsų nerįžtinguma.
o dėl to,kad pradėjus papildoma maistą pienukas nebereikalingas - irgi nesutinku. tai kodėl gi tada duodam mišinėlius? mano nuomone, geriausia maitinti krūtimi tol, kol vaikas pradeda vartoti visus pineiškus produktus, ir jam jau jų pradeda pakakti. ir natūraliai tai atsitinka daug maž po pirmojo gimtadienio.
na o mums taip susiklostė, kad jei ne maitinimas krūtimi, tai būtume ligoninėse atgulėję po lašinėm gan dažnai...