Įkraunama...
Įkraunama...

MMR vakcina (Kiaulytė, raudonukė, tymai)

QUOTE(onagope @ 2014 06 22, 20:15)
o jei vaikas prasirgs tymais iki 1,5m,tai vistiek  po ligos reiketu skiepyti MMR vakcina? g.gif

Taip, nes vienvalenciu tai nera..
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 04 19, 11:19)
PO šio skiepo reakcijos būna, tik aišku ne visiem. mano sunui 2 metai 5 men bet dar neskiepijau, manau skeipysiu tik kokių 3 metukų, o gal ir dar vėliau. Beja rinksiuosi vakcina tinkančia žmonėm alergiškiem kiaušinio baltymui, nes maniškis jam alergiškas.

maniskis irgi alergiskas kaiusinio baltymui, bet nieko kitokio tik standartine gavom..
Atsakyti
QUOTE(jurgituteee @ 2014 06 24, 21:30)
maniskis irgi alergiskas kaiusinio baltymui, bet nieko kitokio tik standartine gavom..


Kitokios ir nėra. Žinutė kurią jūs cituojate rašyta prieš 8 metus, tada bent registruotų vakci nų saraše regis buvo viena, tinkama tokiems alergiškiems vaikams, bet labai greitai dingo ir liko tik Priorix vakcina vienintelė ir nepakartojama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 21, 18:05)
Kodėl taip darote? unsure.gif Mano šeimoje per kelias kartas niekas niekada ja nesirgo (bent jau mums tai nežinoma ir to nejautėme). Lygiai tas pats su vėjaraupiais ar dar kokia kita vaikiška liga. Kam tyčia save šitaip žalotis? unsure.gif


Kodėl, todėl, kad persirgus raudoniuke/tymais ar kiaulyte imunitetas neabejotinai visam gyvenimui ir natūralus...Po skiepo, maks 6 metams, daroma tada tuo tikslu revakcinacija arba 6 m amžiuje, arba 12..ir kas gaunasi, kad vaikai apsaugoti kol maži..o esant reprodukciniam amžiuje jokios apsaugos nebelieka, ir sergam sunkiai ir su komplikacijom vaisingumui.,..plius vaikai labai lengvai perserga, jei palygintume su tom komplikacijom kurios išlenda po skiepo, įskaitant onkohematalogines ligas, yr Lt tokių atvejų, apie juos nieks nešneka, nes tai netipiniai atvejai ir be tėvų jų su tom ligom nieks nesusieja...Žodžiu, mes po savo ligų išsikapstėm be gilesnių bėdų, bet tik vaiko kalba vėluoja...o dėl revakcinacijos, tai nė už ką jos nebekartosime.
Atsakyti
http://vaccineimpact...er-mmr-vaccine/
Atsakyti
https://www.facebook...1...e=2 dar komentarus galima paskaityti. Kiek daug suzalotu vaiku nuo tu skiepu, bet tik vienetai nusprendzia ieskoti teisybes.
Dar galima apie Hannah Poling is JAV paskaityti. Visas teisybes ieskojimas uzeme nei daug nei mazai, 8 metus doh.gif Bet teismas nusprende, kad skiepas kaltas del mergaites autizmo.
Dar Italijoj vieno berniuko tevai laimejo pries farmacija. Teismo procesas irgi uzeme apie 7-8 metus.
Man tai ziauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2015 02 07, 11:03)
https://www.facebook...1...e=2 dar komentarus galima paskaityti. Kiek daug suzalotu vaiku nuo tu skiepu, bet tik vienetai nusprendzia ieskoti teisybes.
Dar galima apie Hannah Poling is JAV paskaityti. Visas teisybes ieskojimas uzeme nei daug nei mazai, 8 metus  doh.gif Bet teismas nusprende, kad skiepas kaltas del mergaites autizmo.
Dar Italijoj vieno berniuko tevai laimejo pries farmacija. Teismo procesas irgi uzeme apie 7-8 metus.
Man tai ziauru  doh.gif
Isivaizduokit kiek truktu tai Lietuvoje ir ar is vis nueitu iki teismo,nes Lietuvoje jokiu pasaliniu poveikiu is vis nerasta...
Atsakyti
Sveiki. Ar skiepijot kas nors MMR didesnį vaiką? Dukrai tuoj 7 šis skiepas dar nedarytas. Galvoju dabar prieš mokyklą padaryti, bet ir bijau dar vis tiek. Gal girdėjot ar ir didesniems vaikams būna pašalinis poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Limni @ 2015 02 07, 12:03)
Dar galima apie Hannah Poling is JAV paskaityti. Visas teisybes ieskojimas uzeme nei daug nei mazai, 8 metus  :oh Bet teismas nusprende, kad skiepas kaltas del mergaites autizmo.


Melas. "Court Clarifies: Hannah Poling case “does not afford any support to the notion that vaccinations can contribute to the causation of autism”. Šaltinis: https://leftbrainrig...tion-of-autism/
Atsakyti

[color=#333333][font="Helvetica Neue"] [/font][/color][color=#333333][font="Helvetica Neue"][background=rgb(245, 245, 245)] [url="https://m.imdb.com/video/imdb/vi1086437913?playlistId=tt5562652&ref_=m_tt_ov_vi"]MV5BNWYzZDgyMzktZTJlMS00NDNmLWI4NjktODM3[/url] Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe [/background][/font][/color] My son caught measles from MMR vaccine https://youtu.be/AfIPCLnsStchttps://youtu.be/mVP9HqV8yoY Plius Msm (organic sulfur )

Atsakyti

Atsiprasau uz sita betvarke..neleidzia redaguoti. Siuo mums sunkiu metu mums reikia padeti vieni kitiems,dalintis informacija. As dar ne tevelis, bet aktyviai tam ruosiuosi. Is pagarbos jums, prizadu neskaityti intymiu temu. Stai mano dovana Jums, mielosios.   Dokumentinis filmas apie vakcinas. Jie taip pat turi youtube kanala su mamyciu patirtimis.  [url="https://m.imdb.com/title/tt5562652/"]https://m.imdb.com/title/tt5562652/[/url] Kaip mano vaikas susirgo tymais nuo  tymu vakcinos:   [url="https://youtu.be/AfIPCLnsStc"]https://youtu.be/AfIPCLnsStc[/url] Sekantis video Dr. Aajonus Vonderplanitz: [url="https://youtu.be/mVP9HqV8yoY%C2%A0"]https://youtu.be/mVP9HqV8yoY [/url] DrNatasha Campbell-McBride - maistas-geriausi vaistai! [url="https://youtu.be/cONYR7vAD-A"]https://youtu.be/cONYR7vAD-A[/url] Jei norite detoksifikuoti kuna nuo sunkiuju metalu vakcinose, pasidomekite MSM(organic sulfur) Tikiuisi moderatoriai gali padeti redaguoti si mano pirma prikepusi blyna! ;) geros dienos!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staminator: 03 balandžio 2019 - 12:35