Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Susiena @ 2007 11 08, 11:15)
Na, mergaitės, negi niekas nedarėt? Patarkite, nes nežinau nei ką daryti... Niekur internete nerandu pavyzdžių, kur būtų galima pažiūrėti, kaip vis dėlto tie tarpai tarp vonios ir sienų yra apipavidalinti... unsure.gif
Po siūlių užglaistymo, praėjus 2 savaitėm, tik ir galima jį tepti. mirksiukas.gif Aišku, plytelės ir siūlės turi būti švarios. Aš tepu mažu teptuku tik siūles. Spec, antgalio jokio neturi, nes ten 1 l butelis. Atlas firmos, rašosi berods Delfin. Senukuose turėtų būti jis kažkur, kur visokie tarpeliu glaistai ir pan. Jau nebeatsimenu, kokiam skyriuj tiksliai.

Tepem silikonu. Dabar gi yra visokiu atspalviu, galima net toki pat kaip tarpeliu glaisto pasirinkt. Bet prie vonios krasto baltas geriausiai ziurisi. Ir ta pati sustingusi silikona patartina Delfinu aptepti.
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 11 08, 11:47)
As tuo delfinu reguliariai pereinu (kelis kartus per metus). Pries tai plyteles gerai nusveiciu su sepeciu, kad nebutu jokiu nesvarumu ir tepu su kempine ne tik tarpus, bet ir pacias plyteles - jos pas mane beveik baltos, tai nezinau kaip butu ant tamsiu, bet ant sviesiu tai susidaro toks apsauginis sluoksnis "a la nuvaskuota", prie kurio daug maziau limpa bet koks purvas - turiu baltas plytkas, tai reikia lazka susigalvoti, kad nereiktu nuo ryto iki vakaro trinti. O siaip valau su grindu plovikliu su semenu aliejumi (lietuviskas) irgi labai gerai impregnuoja nuo nesvarumu.

QUOTE(Bomba @ 2007 11 08, 16:20)
va va, jau norejau rasyti, kad skaiciau isntrukcija tai ir man pasirode kad su tuo skysciu galima ir pacias plyteles tepti  ax.gif

Pas mane virtuvėj baltos plytelės, bet aš jų netepiau tuo delfinu. schmoll.gif O kam? Juk plytelės neprisigeria purvo, jos ir taip gerai nusivalo... g.gif Be to, man tas pienelis kažkokią plėvelę matinę uždeda. Kai variau tarpelius, tai kai kur ir ant plytelių patekdavo, tai paskui matosi tokia kaip plėvelė ant tų plytelių... g.gif Gal kai visas plyteles nuvarai, tai taip nesimato, bet tai kaip lygiai reikia nutepti... doh.gif Ir ar paskui plytelės netampa matinėm? rolleyes.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 11 08, 11:51)
Kas darė turbūt jau seniai pamiršo šį skyrelį kaip kokį košmarišką sapną  doh.gif
Mano vonia tai jau su ta panele stovi (garaže dar tik). Dabar ir aš pradėsiu pergyventi kaip ji ten pasistatys ir ar tarpo neliks  doh.gif  o vonia neturi kokių reguliuojamų kojyčių, kad nuleisti tą centimetrą ?

Jo, vyras nuleidinėjo tas kojas, bet sakė, daugiau nebesileidžia jau... schmoll.gif Dar kažkur mergaitės debatavo, kad taip ir turi būti... g.gif
O tarp sienos ir vonios tai kažkoks tarpas vistiek bus: juk siena stati, o vonios kraštai dažniausiai būna suapvalinti, tai gaunasi toks kaip griovelis prie sienos. g.gif Vat kaip šitą užtaisyti gražiai, tai velniai žino... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 11 08, 18:11)
O tarp sienos ir vonios tai kažkoks tarpas vistiek bus: juk siena stati, o vonios kraštai dažniausiai būna suapvalinti, tai gaunasi toks kaip griovelis prie sienos.  g.gif Vat kaip šitą užtaisyti gražiai, tai velniai žino... doh.gif

Va kad taip nebūtų, mums vonią glaudė prie plikos sienos, o po to plyteles virš jos klijavo (vieną eilę plytelių, nes kitas iš anksto išklijavo). Nepriglaustas liko tik vonios galas, nes vonia keliais cm trumpesnė už sieną.
Atsakyti
Mergaites, gal kam reikia vonios Ravak Campanula? Uzsisakem is katalago, o kai atveze pamatem, kad mums maza verysad.gif , supakuota su 15 nuolaida. Parduotuveje nenori keisti unsure.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
170*75cm
Arba gal kas pazistamu Celsyje turi? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 11 08, 18:11)
Pas mane virtuvėj baltos plytelės, bet aš jų netepiau tuo delfinu.  schmoll.gif O kam? Juk plytelės neprisigeria purvo, jos ir taip gerai nusivalo... g.gif Be to, man tas pienelis kažkokią plėvelę matinę uždeda. Kai variau tarpelius, tai kai kur ir ant plytelių patekdavo, tai paskui matosi tokia kaip plėvelė ant tų plytelių... g.gif Gal kai visas plyteles nuvarai, tai taip nesimato, bet tai kaip lygiai reikia nutepti... doh.gif Ir ar paskui plytelės netampa matinėm? rolleyes.gif

Tai as ir sakiau kad nevisoms plytelems tas receptas gali tikti - mano ir taip baltos ir matines, beto pavirsius nelygus, grubletas tai istepus nieko nesimato. Taip tik atrodo kad plyteles neprisigeria purvo - anaiptol, bent jau istepus delfinu tai efektas labai zymus - visi nesvarumai tiesiog nelimpa, atsoka nuo jo, kaip nuo vaskuoto pavirsiaus. Kad istepti lygiai galima su sluoste tiesiog itrinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reg: 09 lapkričio 2007 - 11:04
Jūs čia visos taip giriat tą Delfin,o aš pasimetus biškį unsure.gif pasakiau savo meistrui apie jį,tai sakė nesąmonė ir nereikia,nes po kelių metų jis tragiškai atrodo,pradeda nusilupinėti sluoksniais ta plėvėlė,nu žodžiu išpeikė labai jį blink.gif gal yra kas jau bent keletą metų turi pasidarė?nes nebežinau kuom tikėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2007 11 09, 15:21)
Jūs čia visos taip giriat tą Delfin,o aš pasimetus biškį  unsure.gif pasakiau savo meistrui apie jį,tai sakė nesąmonė ir nereikia,nes po kelių metų jis tragiškai atrodo,pradeda nusilupinėti sluoksniais ta plėvėlė,nu žodžiu išpeikė labai jį  blink.gif gal yra kas jau bent keletą metų turi pasidarė?nes nebežinau kuom tikėt  cool.gif

Kokie ten sluoksniai gali atsilupineti tai nezinau - jo tepti reikia tiek, kad net nesimato - vos vos, jis tik plevele padengia kad i glaista nesvarumai nepatektu. Naudoju kokius 5 metus.
ir dar - gal jis ir nera panaceja, gal siais laikais yra ir ko nors dar geresnio, tiesiog as ji ilgai naudoju, man jis tinka (kaina normali, savo paskirti atlieka) ir kai apie tai prakalbote, tai ir issakiau savo subjektyvia nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reg: 09 lapkričio 2007 - 14:51
šiaip tai vienas mano meistriukas irgi sakė, kad nieko blatno iš to Delfino, nes tik vienas gamintojas Atlas tokį impregnatorių ir teturi. Tipo, jeigu jau šitas dalykas būtų toks geras, tai analogus turėtų ir kiti gamintojai.
Bet aš esu mačius kuo tampa šviesūs tarpeliai be impregnanto, dėl to pas save tepu ir visur kur sudės plyteles tepsiu tuo Delfinu ir net gi po kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 11 09, 16:19)
šiaip tai vienas mano meistriukas irgi sakė, kad nieko blatno iš to Delfino, nes tik vienas gamintojas Atlas tokį impregnatorių ir teturi.

Turi turi ir kiti, esu mačiusi dar dviejų rūšių brangesnius. Gal tik mažai kas prekiauja. Tos firmos (gaila pavadinimas neužsifiksavo) impregnatoriaus kaina buvo apie 35 lt, plius dar turėjo tiek pat kainuojančią priemonę siūlėms tarp plytelių valyti prieš impregnavimo procesą . Užstrigo tai, kad to valiklio jokiu būdu negalima tepti ant plytelių.

Aš pati nusipirkau Delfin'ą, bet dar netepiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 09 lapkričio 2007 - 15:28
vat tik nepersistenkit su tuo delfinu, kuo daugiau kartu betepdami, nes tada ir lupasi sluosniojasi , nes jo tiesiog perdaug...
vienu žodžiu nepersistenkit iš tu gerų ketinimų
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 11 08, 11:15)
Na, mergaitės, negi niekas nedarėt? Patarkite, nes nežinau nei ką daryti... Niekur internete nerandu pavyzdžių, kur būtų galima pažiūrėti, kaip vis dėlto tie tarpai tarp vonios ir sienų yra apipavidalinti... unsure.gif
Po siūlių užglaistymo, praėjus 2 savaitėm, tik ir galima jį tepti. mirksiukas.gif Aišku,

Na patys mes dar nenaudojom jokiu priemoniu tarpams tarp vinios ir plyteliu, bet greitu metu tai gresia, todel pradejau ieshkot informacijos ir radau shtai ka gal pravers wink.gif
Atsakyti