QUOTE(reg @ 2007 11 08, 11:47)
As tuo delfinu reguliariai pereinu (kelis kartus per metus). Pries tai plyteles gerai nusveiciu su sepeciu, kad nebutu jokiu nesvarumu ir tepu su kempine ne tik tarpus, bet ir pacias plyteles - jos pas mane beveik baltos, tai nezinau kaip butu ant tamsiu, bet ant sviesiu tai susidaro toks apsauginis sluoksnis "a la nuvaskuota", prie kurio daug maziau limpa bet koks purvas - turiu baltas plytkas, tai reikia lazka susigalvoti, kad nereiktu nuo ryto iki vakaro trinti. O siaip valau su grindu plovikliu su semenu aliejumi (lietuviskas) irgi labai gerai impregnuoja nuo nesvarumu.
QUOTE(Bomba @ 2007 11 08, 16:20)
va va, jau norejau rasyti, kad skaiciau isntrukcija tai ir man pasirode kad su tuo skysciu galima ir pacias plyteles tepti
Pas mane virtuvėj baltos plytelės, bet aš jų netepiau tuo delfinu.

O kam? Juk plytelės neprisigeria purvo, jos ir taip gerai nusivalo...

Be to, man tas pienelis kažkokią plėvelę matinę uždeda. Kai variau tarpelius, tai kai kur ir ant plytelių patekdavo, tai paskui matosi tokia kaip plėvelė ant tų plytelių...

Gal kai visas plyteles nuvarai, tai taip nesimato, bet tai kaip lygiai reikia nutepti...

Ir ar paskui plytelės netampa matinėm?
QUOTE(SoJa @ 2007 11 08, 11:51)
Kas darė turbūt jau seniai pamiršo šį skyrelį kaip kokį košmarišką sapną
Mano vonia tai jau su ta panele stovi (garaže dar tik). Dabar ir aš pradėsiu pergyventi kaip ji ten pasistatys ir ar tarpo neliks

o vonia neturi kokių reguliuojamų kojyčių, kad nuleisti tą centimetrą ?
Jo, vyras nuleidinėjo tas kojas, bet sakė, daugiau nebesileidžia jau...

Dar kažkur mergaitės debatavo, kad taip ir turi būti...
O tarp sienos ir vonios tai kažkoks tarpas vistiek bus: juk siena stati, o vonios kraštai dažniausiai būna suapvalinti, tai gaunasi toks kaip griovelis prie sienos.

Vat kaip šitą užtaisyti gražiai, tai velniai žino...