Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 08, 21:30)
nu pas mus ner krano.. tik duso galva  ax.gif

rodyk 4u.gif man bliondinkai nedakeliauja 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gal kam nors patiks stai toks plyteliu isdestymas, kuri galesit sau pritaikyt biggrin.gif tongue.gif

http://talks.guns.ru...0238/238395.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjus: 08 sausio 2008 - 20:54
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 08, 21:35)

akviliuk cia dusas, duse pas mane ir taip, bet va vonioj kaip be krano? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 08, 21:35)
Gal kam nors patiks stai toks plytekiu isdestymas, kuri galesit sau pritaikyt  biggrin.gif

http://talks.guns.ru...0238/238395.jpg

oj, nieko nesupratau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 08, 20:51)

oj, nieko nesupratau  lotuliukas.gif

nu ir ko cia nesupratai? g.gif biggrin.gif
Nu idejau foto su (ne)įdomiu plyteliu isdestymu, nu ir idejau fotke... Nu, kas dar neaisku?!! Klausimu bus?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 08, 21:56)
nu ir ko cia nesupratai?  g.gif  biggrin.gif
Nu idejau foto su (ne)įdomiu plyteliu isdestymu, nu ir idejau fotke... Nu, kas dar neaisku?!! Klausimu bus?

nu jau tikrai (ne)idomus 4u.gif visks ok nesnervuojam 4u.gif As gi gaudau real idejas
nepykstam nepykstam siandien man smegenai nebedirba 4u.gif daugiau klausimu nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 08, 21:25)
maziulele o kiokio ilgio jusu kranas? cm? ir nosis atskirai?  4u.gif paziuresiu bent nreziniuose kaip atrodo mano Rosa ir taviske - primink kokia ji irgi gi Ravako?

jo irgi is Ravako mirksiukas.gif o kranas tai kazkur 30 cm, krano nosis 10 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 01 08, 21:00)
nu jau tikrai (ne)idomus  4u.gif  visks ok nesnervuojam  4u.gif  As gi gaudau real idejas
nepykstam nepykstam siandien man smegenai nebedirba  4u.gif daugiau klausimu nebus  unsure.gif

Baik tu irnesakyk.gif as tikrai nesinervuoju ir nepykstu irnesakyk.gif nera del ko biggrin.gif
As tiesiog mėgstu tokius nestandartus is jų galima pasisemti minciu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 01 08, 22:06)
jo irgi is Ravako mirksiukas.gif o kranas tai kazkur 30 cm, krano nosis 10 cm mirksiukas.gif

o kuri ravako? Campanula? aciuks.gif ainu breziniu studijuot ... 4u.gif

QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 08, 22:06)
Baik tu  irnesakyk.gif as tikrai nesinervuoju ir nepykstu irnesakyk.gif nera del ko  biggrin.gif

friends.gif
Atsakyti
labas vakaras,
radau linea.lt puslapyje grazias plyteles, tik ar praktiska tamsi grindu spalva. Ar daug kruopstumo reikia, nes rodos labai smulkios plyteles, o ir kainos nezinau, gal kas numano.
pirmas ispudis labai patiko. Ka galetumet patarti? 4u.gif

http://www.linea.lt/...a...98&imgh=600
Atsakyti

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 08, 09:18)
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif  Kaip ir maniau, reiks bandyt peiliuku ta silikona pasalint... Tikiuosi pavyks:)

maciau senukuose specialu skysti - silikono valikli. Bandyt, deja, neteko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 300inis: 09 sausio 2008 - 01:18
QUOTE(Guod@ @ 2008 01 08, 15:05)
O kaip manot kiek reiketu hologenu vonioj apie 7 kv, na as noriu kad butu sviesu, bet ji ir taip bus salontine,geltona ir siek tiek balta tai ji ir taip sviesi...kaip manot? g.gif  beje ar prie tokiu spalvu tiktu balto gipso lubos?

Pas mane vonia 7,5 kv. Dejau 6 halogenus, bet ne su transformatorium, o prie 220 pajunge. Ir padare, kad isijungtu 3 ir 3. Zodziu, kai uztenka maziau sviesos, isijungiu 3, Kai reikia daugiau, isijungiu visus 6. O halogenai dabar sudeti po 35 W.
Man atrodo, kad pakanka sviesos (bent jau kol kas, kol dar negyvenu tongue.gif ) O prie veidrodzio juk dazniausiai vistiek buna atskiras sviestuvas, kuri gali isijungt papildomai, kai dazaisi ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti