Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės pradinė Kaune

QUOTE(ERA @ 2011 03 08, 10:38)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

"Verchai"-( taip as suprantu), kad  noreta pasakyti yra turtingu tevu vaikai.
Ar ne ?

Ar jus tikra..? As tai galvojau, kad 'verchai' tie, kurie gyvena ant kalno, t.y. Aleksote, Aukstuosiuose Sanciuose, Zaliakalnyje ir t.t. Bet irgi nesu tikra...
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2011 03 08, 15:40)
Ar jus tikra..? As tai galvojau, kad 'verchai' tie, kurie gyvena ant kalno, t.y. Aleksote, Aukstuosiuose Sanciuose, Zaliakalnyje ir t.t. Bet irgi nesu tikra...

doh.gif Tai mes jei Panemunej tai kas?

Viskas ten su ta mokykla gerai.O geriausia patiems ja aplankyt ir viskas bus aisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERA: 08 kovo 2011 - 15:44
QUOTE(ERA @ 2011 03 08, 16:42)
doh.gif Tai mes jei Panemunej tai kas?

Viskas ten su ta mokykla gerai.O geriausia patiems ja aplankyt ir viskas bus aisku.

As ir nesakau, kad blogai... Tiesiog buvo prasymas suklasifikuoti, kiek procentu lanko is asocialiu seimu, kiek is viduriuko, kiek is verchu... Tai ir iskilo klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2011 03 08, 17:43)
As ir nesakau, kad blogai... Tiesiog buvo prasymas suklasifikuoti, kiek procentu lanko is asocialiu seimu, kiek is viduriuko, kiek is verchu... Tai ir iskilo klausimas smile.gif

Labai abejoju, ar asocialios šeimos turėtų pakankamai pinigų išleisti vaikus į šią mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Tokios klasikacijos nesuprantu niekaip... koks man skirtumas, kiek klaseje tėvų verslininkų, kiek samdomu darbuotoju, kiek kasininkiu, kiek gydytoju, kiek mokytoju, kiek vadybininku, kiek menininku, kiek studentu, kiek bedarbiu... nuo to mano vaiko mokslo rezultatai nepasikeis... ateinu pasiimti vaiko i mokykla ir matau, kad jie kartu mokosi, ruošia projektus, žaidžia, draugauja ir savo tėvelių uždirbtų pinigėliu neskaičiuoja. biggrin.gif As nesijauciu blogiau, jei vazineju su prastesne masina, nei kita mama. As bendrauju su zmogum, nes man patinka su juo kalbetis, ir neidomu kokia jo socialine padetis, kaip gyvena ar pan. Kaip ir visose mokyklose cia vaikus atveda įvairias pajamas gaunantys žmones, nesuprantu kam taip sureiksmint ir isskirti.

Atsakyti
Sioje mokykloje matome vien pliusus - vaikas su didziausiu noru i ja eina, o tai svarbiausia. Ir bendravimas labai malonus ir siltas.
Atsakyti
QUOTE(Sever @ 2010 12 04, 21:28)

Nepanašu, kad tu ką nors mokėtum, ir super-truper pradinė tau nepadėjo, kaip matau biggrin.gif Tikėkimės, kad bent jau lietuvių kalbos tave kas nors išmokys, joje mažiau tokių keiksmažodžių, kuriuos čia pili:oh O jei vaikai iš tokių šeimų kaip tavo eina į tą mokyklą tai visiems reikia ją apeiti lanku schmoll.gif
Atsakyti
Na zinokite mamytes skaiciau skaiciau ir vis delto nesigailiu kad leisiu i ta mokykla savo vaika. Vadinamu "draugiu" poziuris ir siaip daugumos zmoniu i tai kad pasirinkau panemunes pradine yra ne koks tik del to kad ji mokama. Ir galiausiai pacios prisipazino kad nori ten leisti, bet vyrai nesutinka "svaistyti" pinigu. Mes kiekvienas pasirenkam kas mums svarbiausia. Kam naujausios masinos, o kam geresne mokykla vaikui. Jau nusibodo klausytis pazystamu repliku "kad durna kam ten leidi". Man taip atrodo geriausiai, geresnes uz Panemunes pradine neradau. (Naujai suremontuota klase, maikutes, kepureles, pagalveles... ryto ratas, atskiras kambarys poilsiui... Papildymo ugdymo treneriai atvyksta i mokykla, nereikia papildomai vezioti, dainavimo grupe, sokiu grupe ir t.t. Taip ji mokama! MOKAMA! Jau net bloga nuo reakcijos kai isgirsta zmones si zodi. Bet kitose mokyklose tokio komforto vaikams nera. As nenoriu kad mano vaikas bijotu nueiti i tuoleta ar nenoretu sedeti prie apsilupusiu sienu. O ar moketi ar ne, pasirenkam mes. Kol turim tol mokam! TAIP KAD NUSTOKIT DREBETI IR PAVYDETI!!! Musu nuomone nepasikeis! clap.gif baigiau savo demologija clap_1.gif
Atsakyti
Mano sūnus prieš 4m mokėsi Panemunės prad.dar dabar prisimena su nostalgija.Jei turėtume daugiau vaikų net neabejotume,tikrai leistume tik ten.
Atsakyti
Gal galit kas i AZ parasyt kiek toj mokykloj moket reikia?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Nuo šio rugsėjo mes irgi jau lankome šią mokyklą. Pasirinkimas pasiteisino nuo pat pirmųjų dienų. Manau kas lankote ar lankysite šią mokyklą sutiksite, kad už pinigus, kuriuos „mokame“ tikrai gauname atgal su kaupu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kiek jau tas mokslas kainuoja sitoje mokykloje? jei negalima cia rasyt kainos tai i a.z imeskit aciu wink.gif
Atsakyti