Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Kuzia @ 2007 02 14, 14:47)
Aš tai vis gundausi išmėgint tą naująją - Age Renew ax.gif

Tai va, surizikavau biggrin.gif . Kol kas labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
o man Lasting Performance laaabai patinka, mano riebiai odai thumbup.gif
Atsakyti
o sausai-misriai (labiau sausai)odai kuri pudryte labiausiai tiktu is MF? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KARKUSA @ 2007 01 30, 21:35)
o gal kas turit ta maxfactor pudra dvieju spalvu kur-ta parsme pirma su baltu pasitepi poto jau pacia krem pudra tepi...kaip jums ji? g.gif  ax.gif

Turiu.Mano oda vietom issausejus, linkus paserpetot, tai tas baltas kremas islygina serpetojimus, oda kaip aksomine, o ir ant riebesniu odos vietu (pvz. nosies) normaliai atrodo. Vien zo, man patiko, pirksiu dar butent sita pudra, vien tik del to balto kremo.
Atsakyti
Gal kas matėt tuos rinkimukus, kur tušas ir blizgesys? smile.gif Niekur neužtinku g.gif
Atsakyti
pirkau siandien max factor pudryte 3 in 1, tokioj dezutej kaip kompaktines buna pudros, su veidrodeliu, tai labai dziaugiuos, labai graziai padengia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 05 18, 16:05)
pirkau siandien max factor pudryte 3 in 1, tokioj dezutej kaip kompaktines buna pudros, su veidrodeliu, tai labai dziaugiuos, labai graziai padengia  thumbup.gif

ar brangi ji? g.gif
Atsakyti
visiskai rami, o kokio tipo tavo oda? smile.gif
Atsakyti
mokejau 9.5 svaru, o oda mano tai sakyciau gan problematiska, yra demeliu, spuogeliu, bet nera labai riebi
Atsakyti
Šiandien kalbėjausi su drauge kuri gyvena JAV ir įsikalbėjom apie kosmetiką, pasakiau kad naudoju MF tušą atsparų vandeniui, krempudrą ir esu labai patenkinta. Ji sako pas mus tai pati pigiausia ši kosmetika, tušas kainuoja 3-4 dolerius. Na o pasmus tai ji nėra iš tų pačių pigiausių, lietuviai moka gyventi, perka jaučiu tušą už kokius 8 litus o parduoda pvz. Sarmoj už 36 Lt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 05 22, 01:13)
Šiandien kalbėjausi su drauge kuri gyvena JAV ir įsikalbėjom apie kosmetiką, pasakiau kad naudoju MF tušą atsparų vandeniui, krempudrą ir esu labai patenkinta. Ji sako pas mus tai pati pigiausia ši kosmetika, tušas kainuoja 3-4 dolerius. Na o pasmus tai ji nėra iš tų pačių pigiausių, lietuviai moka gyventi, perka jaučiu tušą už kokius 8 litus o parduoda pvz. Sarmoj už 36 Lt.  biggrin.gif

ner ko stebetis, Lietuviai isnagleje.. uzsideda 400% antkainius.. ir kaip mes sugebam but grazios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 05 22, 01:13)
Šiandien kalbėjausi su drauge kuri gyvena JAV ir įsikalbėjom apie kosmetiką, pasakiau kad naudoju MF tušą atsparų vandeniui, krempudrą ir esu labai patenkinta. Ji sako pas mus tai pati pigiausia ši kosmetika, tušas kainuoja 3-4 dolerius. Na o pasmus tai ji nėra iš tų pačių pigiausių, lietuviai moka gyventi, perka jaučiu tušą už kokius 8 litus o parduoda pvz. Sarmoj už 36 Lt.  biggrin.gif

apie sios firmos tusus esu girdejus,kad juose kaip jokiuosekituose tusuose gausu chemijos,kuri kenkia blakstienom,nors ir duoda grazu pavidala jom,kai dazaisi.... pati turiu ju tusa,efektu patenkinta,bet dbr baisu naudot paliko g.gif
Atsakyti