Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

as tai naudoju 2000calorie o pasukuoju su masterpiece sepeteliu smile.gif galbut mieliau pirkciau tiesiog masterpiece bet jis panasios ar net didesnes kainos uz 2000calorie nors jo tik4ml!neseniai tik atkreipiau demesi nes labai stebejausi ko jis taip greitai baigiasi.o 2000calorie-9ml
taip akd as del taupumo taip kombinuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 09 21, 12:58)
as tai naudoju 2000calorie o pasukuoju su masterpiece sepeteliu smile.gif galbut mieliau pirkciau tiesiog masterpiece bet jis panasios ar net didesnes kainos uz 2000calorie nors jo tik4ml!neseniai tik atkreipiau demesi nes labai stebejausi ko jis taip greitai baigiasi.o 2000calorie-9ml
taip akd as del taupumo taip kombinuoju rolleyes.gif

aš to 2000calorie kažkaip net pastebėjus nebuvau ax.gif kai pasibaigs masterpiece max reiks nusipirkt blush2.gif maxfactor nerealūs tušai thumbup.gif
Atsakyti
O Lietuvoj pirktus naudojat? Nes man atrodo kokybė skiriasi daug... blink.gif g.gif
Atsakyti
max factor tusai ir blizgesiai- thumbup.gif , bet va pudros- schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 09 24, 17:14)

kaip tie maxfactor blizgesiai atrodo?kokios jų kainos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 22, 23:22)
O Lietuvoj pirktus naudojat? Nes man atrodo kokybė skiriasi daug... blink.gif  g.gif

as tai kazkaip perku ir naudoju nebijodama smile.gif
kodel kokiai sarmai reiktu rizikuot savo vardu ir pardavinet s...?
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 09 24, 17:14)

O man pudros irgi visai nieko, ypac patinka Colour adapt wink.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri bandei ta naujaji tusa blakstienoms su guminiu sepeteliu? g.gif nepamenu kaip jis ten tiksliai vadinasi g.gif berods P. Cruz ji reklamuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 10 18, 20:28)
merginos, gal kuri bandei ta naujaji tusa blakstienoms su guminiu sepeteliu?  g.gif nepamenu kaip jis ten tiksliai vadinasi  g.gif berods P. Cruz ji reklamuoja  biggrin.gif

O ne Loreal tušą ji reklamuoja? biggrin.gif
Atsakyti
na gali buti, kad ir sumaisiau, kas ten ta tusa reklamuoja blush2.gif biggrin.gif bet Maxfaktoras irgi turi lyg toki tusa su guminiu sepeteliu. tai dabar neissirenku - ar Loreali ar Maxfaktora imti biggrin.gif

gal kuri bandet ir galit pakomentuot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 10 18, 21:38)
na gali buti, kad ir sumaisiau, kas ten ta tusa reklamuoja  blush2.gif  biggrin.gif  bet Maxfaktoras irgi turi lyg toki tusa su guminiu sepeteliu. tai dabar neissirenku - ar Loreali ar Maxfaktora imti  biggrin.gif

gal kuri bandet ir galit pakomentuot?  bigsmile.gif

aš tai siūlyčiau maxfactor man daug labiau patinka, o kai turėjau loreal telescopic, tai nepatiko jis man, stovi nenaudojamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dawny @ 2007 09 16, 01:26)
Isbandziau Masterpiese Max,bet vistiek pasilikau prie geltono ax.gif ,man jis pats geriausias bigsmile.gif  thumbup.gif

Aha, man irgi taip pasirodė blush2.gif

QUOTE(davile @ 2007 10 18, 20:38)
na gali buti, kad ir sumaisiau, kas ten ta tusa reklamuoja  blush2.gif  biggrin.gif  bet Maxfaktoras irgi turi lyg toki tusa su guminiu sepeteliu. tai dabar neissirenku - ar Loreali ar Maxfaktora imti  biggrin.gif

gal kuri bandet ir galit pakomentuot?  bigsmile.gif

Aš visada visada Loreali naudojau ir nieko kito nepripažindvau. Dabar kažkaip užplaukė ant naujovių ir pabandžiau Max Factor Masterpiece - labai labai patiko, drįsčiau sakyti, kad daug geresnis drinks_cheers.gif
Atsakyti