Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(gabe60 @ 2008 09 02, 14:17)
Turėtų būti, bet kaip minėjau, siunčiuosi iš JAV per Luką, taip pigaiu gaunasi..
Tiffany, Calorie 2000 irgi geras tušas  thumbup.gif

aš tai dabar niekur nerandu šviežio Calorie 2000 doh.gif jei ir būna šviežias, tai būtinai rudas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 09 04, 14:45)
aš tai dabar niekur nerandu šviežio Calorie 2000 doh.gif jei ir būna šviežias, tai būtinai rudas verysad.gif

kad apskritai tie tusai daznai prasukineti buna, neretai galima jau senstelejusi nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 15:24)
kad apskritai tie tusai daznai prasukineti buna, neretai galima jau senstelejusi nusipirkt doh.gif

Tai taip... Atsisuka apziuri sepeteli , tusa pabando... lotuliukas.gif taip ir gaunas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 16:55)
Tai taip... Atsisuka apziuri sepeteli , tusa pabando...  lotuliukas.gif taip ir gaunas  lotuliukas.gif

na gal nepabando blink.gif negi tepasi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 17:03)
na gal nepabando blink.gif negi tepasi? blink.gif

Buna pasitaiko zmoniu kurie ir pabando.. Ar ant rankos ar ant blakstienu... Macius esu tai tos pardavejos kaip nieko ir nesake.. Netik su tusais taip.. O dar kai visokius lupdazius pabando.. siaubas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 04, 17:47)
Buna pasitaiko zmoniu kurie ir pabando.. Ar ant rankos ar ant blakstienu... Macius esu tai tos pardavejos kaip nieko ir nesake.. Netik su tusais taip.. O dar kai visokius lupdazius pabando.. siaubas  schmoll.gif  doh.gif

na lupdaziu juk testeriukai yra, bet mes cia biski ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Na nžn, aš kai iš tarpininkės Lukos247 tušą pirkau, tai dar paplušėt reikėjo, kad jį išimt iš pakuotės unsure.gif , nė karto nepapuolė praplėštas schmoll.gif , dar ir kolegėms buvau užsakiusi, viskas originaliose pakuotėse, kaip ir priklauso
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2008 09 05, 16:46)
Na nžn, aš kai iš tarpininkės Lukos247 tušą pirkau, tai dar paplušėt reikėjo, kad jį išimt iš pakuotės  unsure.gif , nė karto nepapuolė praplėštas  schmoll.gif , dar ir kolegėms buvau užsakiusi, viskas originaliose pakuotėse, kaip ir priklauso

na uzsisakant aisku kitaip, o va parduotuvese pas mus, tai kas netingi, tas darineja, sukineja, bando, teplioja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 04, 18:04)
na lupdaziu juk testeriukai yra, bet mes cia biski ne i tema blush2.gif

Testeriukus tikrai nevisuomet macius esu... Arba jau isnaudoti buvo.. Na , visko pasitaiko doh.gif bet , kad daugeli priemoniu pabandoma yra tai tikrai tiesa rolleyes.gif
Taip , biski neitema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 09 05, 18:25)
na uzsisakant aisku kitaip, o va parduotuvese pas mus, tai kas netingi, tas darineja, sukineja, bando, teplioja doh.gif

Mačiau kaip eurokose moteris atidarė nagų laką ir nusilakavo nagą lotuliukas.gif , paskui kaip tos "stebėtojos" ar kaip jas pavadinti, stebėjosi, kada ji spėjo, nes toji prie kasos demonstratyviai atkišo pirštą ir garsiai pareiškė, kad jau išbandė lotuliukas.gif, tai nieko keista, kad lūpdažiai prasukti būna, gi daug paprasčiau lotuliukas.gif .Dėl pradaryto tušo, tai nlb jau kas schmoll.gif , nes po pradarymo tik 3 mėn tušas išlaiko savo gerąsias savybes unsure.gif, o juk ne visada puoli iš karto naują naudoti.
Atsakyti
Siandien buvau europos droge ... Tai pakraupau kai pamaciau kaip viena moteris atsidare tusa ir ji pabande nors testeriukas buvo ir juolab jau buvo prasuktu tusu.. doh.gif
Bet gerai , kad dar buvo bent kiek uzklijuotu ir nepradarinetu tai nusipirkau MF masterpiece max ax.gif
Nu , super tusas tikrai thumbup.gif
Geriausias is visu naudotu thumbup.gif
Atsakyti
labai gera kosmetika, ypac tusai smile.gif
Atsakyti