Buna pasitaiko zmoniu kurie ir pabando.. Ar ant rankos ar ant blakstienu... Macius esu tai tos pardavejos kaip nieko ir nesake.. Netik su tusais taip.. O dar kai visokius lupdazius pabando.. siaubas
Buna pasitaiko zmoniu kurie ir pabando.. Ar ant rankos ar ant blakstienu... Macius esu tai tos pardavejos kaip nieko ir nesake.. Netik su tusais taip.. O dar kai visokius lupdazius pabando.. siaubas
Na nžn, aš kai iš tarpininkės Lukos247 tušą pirkau, tai dar paplušėt reikėjo, kad jį išimt iš pakuotės , nė karto nepapuolė praplėštas , dar ir kolegėms buvau užsakiusi, viskas originaliose pakuotėse, kaip ir priklauso
Na nžn, aš kai iš tarpininkės Lukos247 tušą pirkau, tai dar paplušėt reikėjo, kad jį išimt iš pakuotės , nė karto nepapuolė praplėštas , dar ir kolegėms buvau užsakiusi, viskas originaliose pakuotėse, kaip ir priklauso
Testeriukus tikrai nevisuomet macius esu... Arba jau isnaudoti buvo.. Na , visko pasitaiko bet , kad daugeli priemoniu pabandoma yra tai tikrai tiesa
Taip , biski neitema
Mačiau kaip eurokose moteris atidarė nagų laką ir nusilakavo nagą , paskui kaip tos "stebėtojos" ar kaip jas pavadinti, stebėjosi, kada ji spėjo, nes toji prie kasos demonstratyviai atkišo pirštą ir garsiai pareiškė, kad jau išbandė , tai nieko keista, kad lūpdažiai prasukti būna, gi daug paprasčiau .Dėl pradaryto tušo, tai nlb jau kas , nes po pradarymo tik 3 mėn tušas išlaiko savo gerąsias savybes , o juk ne visada puoli iš karto naują naudoti.
Siandien buvau europos droge ... Tai pakraupau kai pamaciau kaip viena moteris atsidare tusa ir ji pabande nors testeriukas buvo ir juolab jau buvo prasuktu tusu.. Bet gerai , kad dar buvo bent kiek uzklijuotu ir nepradarinetu tai nusipirkau MF masterpiece max Nu , super tusas tikrai Geriausias is visu naudotu