Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(rozyteaa @ 2008 12 30, 18:22)
O puse dienos gerai atlaike?  4u.gif

Tikrai gerai. mirksiukas.gif

Bet tik dabar pamačiau kad joje yra blizgučių... g.gif
Veidas kažkaip blizga... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 30 gruodžio 2008 - 17:31
QUOTE(Elegant @ 2008 12 30, 18:24)
Tikrai gerai.  mirksiukas.gif

Bet tik dabar pamačiau kad joje yra blizgučių...  g.gif
Veidas kažkaip blizga...  unsure.gif

ujej, nekas tada unsure.gif ypac ant mano riebios odos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 12 30, 19:54)
ujej, nekas tada  unsure.gif ypac ant mano riebios odos  unsure.gif

Jei oda riebi naudok lengvesnes pudras, pvz kurios vandens pagrindu, aišku, jos mažiau maskuoja...

Miracle Touch tikrai yra kažkokių blizgučių, bet dienos šviesoj jie nesimato... rolleyes.gif
Atsakyti
oj as sios kosmetikos megeja 4u.gif masterpiece tusas, tiesiog tobulas thumbup.gif blakstienos atskirtos tobulai, ilgos, grazios thumbup.gif ir pudros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2009 01 03, 00:12)
oj as sios kosmetikos megeja  4u.gif  masterpiece tusas, tiesiog tobulas  thumbup.gif  blakstienos atskirtos tobulai, ilgos, grazios  thumbup.gif  ir pudros    thumbup.gif

Del tuso pritariu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Masterpiece Max man pats geriausias is sios firmos tusu. O stai pudra Colour Adapt kremine- nesuprantu- kodel ji tokia skysta pasidare- neseniai atidaryta, o suskystejo - ar taip buvo kam nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 03, 00:22)
Masterpiece Max man pats geriausias is sios firmos tusu. O stai pudra Colour Adapt kremine- nesuprantu- kodel ji tokia skysta pasidare- neseniai atidaryta, o suskystejo - ar taip buvo kam nors? g.gif

turiu sia pudra- kazkiek suskystejo isnaudojus daugiau nei puse g.gif siaip dabar jos nenaudoju, nes pastebejau kad kemsa poras doh.gif nors veidas su ja ir labai gerai atrode smile.gif dabar naudoju tik mineraline pudra ne is MF ir esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2009 01 02, 23:22)
Masterpiece Max man pats geriausias is sios firmos tusu.

as tai ji antra karta pirkau ir likau nemaloniai nustebinta,nes kazkaip ne itin graziai dazo,gal koks pasenes g.gif
pirma syki kai pirkau tai labai graziai ilgino,riete ir atskyre blakstienas,o dabar siek tiek lipina jas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 03, 00:43)
turiu sia pudra- kazkiek suskystejo isnaudojus daugiau nei puse g.gif  siaip dabar jos nenaudoju, nes pastebejau kad kemsa poras doh.gif nors veidas su ja ir labai gerai atrode smile.gif  dabar naudoju tik mineraline pudra  ne is MF ir esu patenkinta ax.gif

Nu man tai suskystejo net ryskiai, o isnaudojau maziau nei trecdali . Poru man nekimso, bet dabar nebenaudoju del to skystumo, kazkokia nemaloni. doh.gif
Atsakyti
O man Max Factor visai nepatinka schmoll.gif tušai, kuriuos bandžiau, nubyra antroj dienos pusėj (išskyrus MF masterpiece atsparų vandeniui - šis laikėsi net prieš kelis makiažo valiklius biggrin.gif ), o pudrų netoleruoja mano oda. ax.gif
Atsakyti
Mf masterpiece gavau dovanu,tai labai patiko,kol neishejau i lauka lotuliukas.gif prisnigo i akis ir baigesi visi grazumai doh.gif visi paakiai nezmonishkai juodi buvo,vos nuvaliau thumbup.gif as ir galvoju,ko taip visi i mane keistai ziuri blush2.gif daugiau tokiam oruj nesidazysiu neatspariu vandeniui tushu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(krishtoline_ashara @ 2009 01 07, 13:23)
Mf masterpiece gavau dovanu,tai labai patiko,kol neishejau i lauka lotuliukas.gif  prisnigo i akis ir baigesi visi grazumai doh.gif  visi paakiai nezmonishkai juodi buvo,vos nuvaliau  thumbup.gif  as ir galvoju,ko taip visi i mane keistai ziuri blush2.gif  daugiau tokiam oruj nesidazysiu neatspariu vandeniui tushu cool.gif

O kažin su MF Masterpiece Max taip nebūna? g.gif Kažkaip žadu jį išbandyt, bet jei jau taip su tais MF žiauru... rolleyes.gif
Atsakyti