Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

as ka tik isbandziau tusa false lash efect, tai man tas pats kas ir masterpiece, bet kita karta pirksiu vel masterpiece nes man sepetukas nelabai per storas schmoll.gif o masterpiece man pats geriausias jau kokia 6 pokuote sunaudojau thumbup.gif
Atsakyti
jei paskaityciau anksciau, na ir jei butu diskutuojama, kai ruosiaus pirkti tusa, tai nepirkciau MF Fals effecto blush2.gif matau , dau kam sepetelis nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
o kaip Age Renew pidros maskavimas? smile.gif
Atsakyti
Mergytes, uzeikit i http://www.parfumexpress.lt/shop/app thumbup.gif blush2.gif mirksiukas.gif reik lekt tusa pirkt lotuliukas.gif Max Factor Masterpiece Max tik 25lt!!! o kitas auksinis vakar buvo 16lt lotuliukas.gif tik nzn kodel jo db ner g.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte palyginti MaxFactor pudras: lasting perfomance ir colour adapt?

p.s. MaxFactor masterpiece max tušas man suuper thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, damos,
nu ir aš nusipirkau tą naują max factor tušą, kur laaaabai storas,
nepatikėjau čia pasisakymais apie jį, tai įsitikinau kad tikrai, man irgi per storas doh.gif šepetėlis pats kaip ir nieko, tik "pakuotė ir "kotukas, kuris laiko šepetėlį galėtų būti kur kas plonesni.
mano išvada: rezultatas geras, tik pačio tušo naudojimas - labai nepatogus, reik priprast gal rolleyes.gif
dar gerai, kad douglas parduotuvėj pirkau ir nuolaida pasinaudojau, kuri galioja visiems max factor tušams mirksiukas.gif
Atsakyti
masterpiece tušas man nerealus, false lash ne taip patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 03 19, 20:52)
Gal galėtumėte palyginti MaxFactor pudras: lasting perfomance ir colour adapt?

p.s. MaxFactor masterpiece max tušas man suuper  thumbup.gif

bandziau ir viena, ir kita. sakyciau lasting performance maskuojantis, adaptas - ne. jei norite maskuojancio, adapto tikrai neimkite- nusivilsite. ko gero adaptui reikia labai grazios, sveikos odos, bent jau mano odai netiko
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 03 28, 21:42)
bandziau ir viena, ir kita. sakyciau lasting performance maskuojantis, adaptas - ne. jei norite maskuojancio, adapto tikrai neimkite- nusivilsite. ko gero adaptui reikia labai grazios, sveikos odos, bent jau mano odai netiko

Na nesakyčiau, kad colour adapt nemaskuoja, aš ją esu tik išbandžius kartą, galiu pasakyt, kad spalvą labai gerai suvienodina, veidas atrodo lygus, bet jei oda labai nelygi yra spuogelių ar kitokių didesnių problemų galbūt reiktų labiau maskuojančios...
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2009 03 05, 16:57)
as ka tik isbandziau tusa false lash efect, tai man tas pats kas ir masterpiece, bet kita karta pirksiu vel masterpiece nes man sepetukas nelabai per storas schmoll.gif o masterpiece man pats geriausias jau kokia 6 pokuote sunaudojau  thumbup.gif

Man jis irgi nepatiko schmoll.gif Visiskai nepastorina, o blogiausia, kad nepailgina verysad.gif O gal taip atrodo po "loreal" dvipusio, kuris buvo super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 03 28, 22:02)
Na nesakyčiau, kad colour adapt nemaskuoja, aš ją esu tik išbandžius kartą, galiu pasakyt, kad spalvą labai gerai suvienodina, veidas atrodo lygus, bet jei oda labai nelygi yra spuogelių ar kitokių didesnių problemų galbūt reiktų labiau maskuojančios...

na taip, spalva sulygina. bet ne duok Dieve koks spuogelis ar nelygumas nelygumas ir jis kaip ant delno unsure.gif a, tiesa, tas adaptas po kokiu 4 val nuo nosies man visiskai nueidavo, tai gal netinka i riebuma linkusiai T zonai (??)
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 03 29, 11:18)
na taip, spalva sulygina. bet ne duok Dieve koks spuogelis ar nelygumas nelygumas ir jis kaip ant delno  unsure.gif  a, tiesa, tas adaptas po kokiu 4 val nuo nosies man visiskai nueidavo, tai gal netinka i riebuma linkusiai T zonai (??)

man jis nueina nuo viso veido ir dar greičiau.
gal nemokėjau normaliai naudotis? nežinau.
Atsakyti