Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

panos, uz kuria balsuojate uz masterpiece max ar uz calorie2000? bigsmile.gif galvoju, kuri imti.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 06, 10:14)
panos, uz kuria balsuojate uz masterpiece max ar uz calorie2000? bigsmile.gif galvoju, kuri imti.

Masterpiece Max mirksiukas.gif Geriau atskiria, nei 2000 calorie įprastas šepetėlis, galima tepti daugiau sluoksnių prireikus dramatiško efekto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 09 06, 10:49)
Masterpiece Max  mirksiukas.gif  Geriau atskiria, nei 2000 calorie įprastas šepetėlis, galima tepti daugiau sluoksnių prireikus dramatiško efekto  biggrin.gif

as pati masterpiece isbandziau, o dabar kazkaip galvoju gal 2000 pabandyti, tai ir mastau, kuris geresnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 09 06, 10:58)
na bet tada daug tos pudros prikrenta ir ant sepetelio daug prilimpa ir man ant veido tokiais gabalais gaunasi.na man kazkaip labai nepatinka toks naudojimas,nusivyliau ir ant veido labai negraziai gaunasi doh.gif

pertekliu ant dangtelio nuo sepetelio juk gali nukratyt.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2009 09 06, 11:45)
pertekliu ant dangtelio nuo sepetelio juk gali nukratyt.

na,pabandysiu,bet prikrenta tos pudros visur,daug patogiau kompaktine pudra,turejau is mf,tai ir maskuoja geriau ir lb graziai ant veido atrodo,daugiau neeksperimentuosiu doh.gif
Atsakyti

Masterpiece max. bigsmile.gif Bet girdejau, kad ir calorie 2000 yra geras. Siaip manau, kad masterpiece max yra geriausias tusas is tu kurie pardudami lietuvoje. rolleyes.gif
Atsakyti

calorie2000, blakstienos daug įspūdingiau atrodo, o masterpiece,kad pailgina ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 09 05, 23:32)
gal paaiskintumet kaip naudoti maxfactor mineral foundation pudra,nu man tai kazkoks nesusipratimas,jau taip nepatogu kratyt pro tas skylutes,viskas tik ant zemes nubyra  doh.gif

Uzsuktu dangteliu pakratykit truputi (bet neapverskit) ir tada atsisukit, patepkit sepeteli, nukratykit, pasitepkit veiduka ir jei neuzteks kiek pribiro, tai vel uzsukit dangteli ir pakratykit. Igudus neperkratysit niekada wink.gif Tolimesniuose jusu postuose ksaiciau, kad negraziai ant veido gaunasi - gal perdaug tepat ir nepilnai ibruzinat i oda? g.gif O gal tiesiog tokia jos formuluose (per sunki pudros formule jums). As MF nebandzius, bet kitu firmu sunkesnes formules matosi ant veiduko kazkiek, lengvesnes visiskai susilieja. O kas del pribyrejimo, tai kazkiek aplink apibyra, bet man netrukdo, nes rezultatas geras gaunasi. thumbup.gif

Calorie 2000 wub.gif Blakstienos ryskios, dideles, tankios.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 09 06, 14:22)

QUOTE(Austuja @ 2009 09 06, 15:14)

QUOTE(shopingas @ 2009 09 06, 15:34)

aciu, mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif ryt pirksiu 2000 calories, reikes isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 06, 16:35)
aciu, mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ryt pirksiu 2000 calories, reikes isbandyti bigsmile.gif

O po to mus keiksit, kad nepatiko biggrin.gif Jei rimtai, tai tikiuosiu, kad nenusivilsit wink.gif Man ir 'masterpiece max' buvo geras (nors tuo metu tusu buvau maziau isbandzius nei dabar), o siuo metu turiu 'volume couture' (kazkur girdejau, kad cia kaip ir 'masterpiece max' amerikietiskas variantas) - na sepetelis toks pat guminis, pradzioj nelabai daze, dabar pora savaiciu pastovejes labai graziai dazo. Tai abu su '2000 calorie' labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 09 05, 23:32)
gal paaiskintumet kaip naudoti maxfactor mineral foundation pudra,nu man tai kazkoks nesusipratimas,jau taip nepatogu kratyt pro tas skylutes,viskas tik ant zemes nubyra  doh.gif

Pazystama turi sia pudra. Jai labai patinka wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 09 06, 16:43)
O po to mus keiksit, kad nepatiko  biggrin.gif Jei rimtai, tai tikiuosiu, kad nenusivilsit wink.gif

biggrin.gif ne, nekeiksiu irnesakyk.gif man mmax zymiai geresnis uz pvz pries tai naudota lancome hypnose, tad tikiuosi, kad ir 2000 calorie patiks mirksiukas.gif
Atsakyti