max factor tusas 2000

QUOTE(FoxLady @ 2009 10 19, 15:50)
Gal kas bandete bronzine pudra? Ar ne per daug blizga? Ar ne oranzinis atspalvis? Ar panasus efektas i EZ? 
Papildyta:

Papildyta:

As irgi sia pudra turiu. Patinka ji man

Visdėlto nusipirkau Lasting Performance, nes konsultantė sakė, kad Second skin nelabai maskuoja, ji panaši į Color Adapt. Patiko ji man labai, nes man reikia, kad pamaskuotų, tačiau per tamsų atspalvį man parinko
Ir kas pikčiausia, kad kartu pirkau ir pudra Creme puff - per tamsią ir ją parinko
Sakiau, paskutinis kartas kai klausau tų konsultančių dėl atspalvio. Nežinau nei ką daryti. Na va išsiliejau. O jeigu į temą abi pudros man labai patiko, dabar pirksiu savo atspalvio

QUOTE(_simute_ @ 2009 10 21, 16:35)
pritariu

QUOTE(nippe @ 2009 10 23, 23:20)
tikrai, kad vienas geriausių iš mano turėtų tušų

QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 23, 11:35)
Visdėlto nusipirkau Lasting Performance, nes konsultantė sakė, kad Second skin nelabai maskuoja, ji panaši į Color Adapt. Patiko ji man labai, nes man reikia, kad pamaskuotų, tačiau per tamsų atspalvį man parinko
Ir kas pikčiausia, kad kartu pirkau ir pudra Creme puff - per tamsią ir ją parinko
Sakiau, paskutinis kartas kai klausau tų konsultančių dėl atspalvio. Nežinau nei ką daryti. Na va išsiliejau. O jeigu į temą abi pudros man labai patiko, dabar pirksiu savo atspalvio 

geriausia, parduotuveje uzsitepus pudra, iseiti i kiema ir pasiziureti ar atspalvis tinka, nes parduotuveje yra dirbtinis apsvietimas, todel atspalvis buna visai kitoks ir lengva apsigauti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 23, 12:35)

O ta creme puff pudra gerai pamaskuoja palyginus?

QUOTE(_simute_ @ 2009 10 21, 16:35)
o kokią funkciją labiau atlieka, tankinimo ar ilginimo, o gal rietimo, nes labai įdomu pasidarė, pradėjau dairytis MF tušo kokio

QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 23, 11:35)

Na galbūt konsultantei atrodė tokiam apšvietime kad tikt turėtų prie jūsų odos, ypač jeigu jinai naujokė

QUOTE(diamondness @ 2009 10 24, 18:50)
Man ji gerai maskuoja tiek kiek bandžiau

QUOTE(Juoko ašara @ 2009 10 24, 16:37)
geriausia, parduotuveje uzsitepus pudra, iseiti i kiema ir pasiziureti ar atspalvis tinka, nes parduotuveje yra dirbtinis apsvietimas, todel atspalvis buna visai kitoks ir lengva apsigauti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 25, 12:40)
o kokią funkciją labiau atlieka, tankinimo ar ilginimo, o gal rietimo, nes labai įdomu pasidarė, pradėjau dairytis MF tušo kokio
Ir ar nenubyra?
Na galbūt konsultantei atrodė tokiam apšvietime kad tikt turėtų prie jūsų odos, ypač jeigu jinai naujokė
O jeigu ne naujokė tai nepateisinčiau jos, nes daugybė moterų klausia patarimo dėl spalvos pasirinkimo "a la profesionalių" konsultančių, kurios spalvų pasaulyje nenutuokia beveik nieko
Aš visada visų pirma pasitepu ant riešo vidinės pusės, nes atspalvis idealiai sutampa su veido, ir į lauką išeinu, o tada jau nusprendžiu, ar grįžti į parduotuvę bandyti kitą atspalvį, ar vis dėlto pirkti tą
Žodžiu, reikia pasitikėti savimi, nes jūs klientė, jūs turite teisę rinktis ir atmesti pasiūlymus 

Senai jau buvau pirkus pudrą, nes nelabai reikėjo, todėl ir pasitikėjau konsultante. Dabar jau tikrai neklausysiu jų

QUOTE(V*i*k*a @ 2009 10 26, 12:09)
Man ji gerai maskuoja tiek kiek bandžiau
Pirksiu savo atspalvio tada galėsiu pasakytti daugiau.
Senai jau buvau pirkus pudrą, nes nelabai reikėjo, todėl ir pasitikėjau konsultante. Dabar jau tikrai neklausysiu jų

O ji labai sausina odą? man reiktų pudros, bet mano oda labai sausa

ir dar labai įdomu-tavo oda prie šviesesnių ar tamsesnė? jei šviesi, tai kokia ta spalva, kuri tau netiko? ir kokią mąstai pirkt? aš labai retai naudoju pudrą, bet lygtai beige man visai tinka....
QUOTE(Mildute @ 2009 10 27, 11:20)
O ji labai sausina odą? man reiktų pudros, bet mano oda labai sausa 
ir dar labai įdomu-tavo oda prie šviesesnių ar tamsesnė? jei šviesi, tai kokia ta spalva, kuri tau netiko? ir kokią mąstai pirkt? aš labai retai naudoju pudrą, bet lygtai beige man visai tinka....

Mano oda yra mišri linkusi sausėti - man ji nesausino odos ir šiaip patiko dengimas.
Mano oda yra prie šviesesnių. Aš pirkau 05 Translucent atspalvį, tačiau jis man per tamsus. Va čia gali pažiūrėti kokia spalva:
http://www.maxfactor...pact/shade.aspx
Tai yra antras atspalvis pagal tamsumą parduotuvėje. Dabar planuoju pirkti šviesiausią atspalvį 81 Truly fair. Parašyk man į AŽ susitarsim