Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 01, 23:48)
Vienos palieka vaikus lopseliams,kad uzsidirbtu tik duonai,o kitos palieka auklems,kad uzsidirbtu ne tik duonai su sviestu,bet ir desrai...ir kazkaip smerkti negalima,nes nei viena,nei kita nepalieka bet kam,o matyt patikimam zmogui...Matyt ne siaip sedi,o dirba...ar manote,kad tokios mamos monstres,nemyli savo vaiku,tik jos nori uzdirbti ne tik duonai su sviestu,bet ir desrai,o tai reikalauja daug daugiau pastangu(tai patyriau ),o jei pas tokias moteris ir vyru nera,tai ir dirba uz save,ir uz vadinama teti...gal tai vienoms ir supermama,kitoms ne,bet...kiekviena stengiasi savaip,del savu vaiku geroves...kiekviena priemone pateisina priezastis... mirksiukas.gif

Siaip neisivaizduoju : mano vaikas su auklyte o as griztu su desra ....bet kai jau vaikas miega:D biggrin.gif biggrin.gif kas is tos desros jei vaikas mamos nemato doh.gif is ryto aukle su desra sunglasses2.gif
Atsakyti
dešros, sakote...Nu neduodu aš jam dešros, neduodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 11 01, 22:59)
Siaip neisivaizduoju : mano vaikas su auklyte o as griztu su  desra ....bet kai jau vaikas miega:D  biggrin.gif  biggrin.gif kas is tos desros jei vaikas mamos nemato doh.gif is ryto aukle su desra  sunglasses2.gif

Jūsų jaunėliui jau daugiau nei du metai ir jūs vis dar esate namų šeimininkė? Jei mano atmintis gera, vadinasi jūs esate išlaikoma vyro, nes šiuo metu jokių išmokų negaunate. vadinasi sau galite leisti būti mama ir namų šeimininke tik tokiu atveju jei vyras uždriba ir sugeba išlaikyti pilnai 4rių asmenų šeimą, arba jūs taip pat turite papildomų pajamų.
Atsakyti
paskaicius susidaro ispudis, kad seima gyvena tik vardan pinigu. Niekas sioje temoje nekalba apie partneryste ir bendrus susitarimus, pagarba vienas kitam. Juk visa tai taip pat svarbu, kuomet svarstomas seimos biudzeto klausimas. Kiek kas turi uzdirbti - ogi tiek, kad kiekvienam atskirai ir visiems kartu - butu GERA. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 11:05)
paskaicius susidaro ispudis, kad seima gyvena tik vardan pinigu. Niekas sioje temoje nekalba apie partneryste ir bendrus susitarimus, pagarba vienas kitam. Juk visa tai taip pat svarbu, kuomet svarstomas seimos biudzeto klausimas. Kiek kas turi uzdirbti - ogi tiek, kad kiekvienam atskirai ir visiems kartu - butu GERA. mirksiukas.gif

Pajamos (tam tikro dydžio, kurį nusistato šeima) yra vienas iš galimybių leisti savo šeimai gyventi taip, kaip jai reikia gyventi. Negaudama jokių pajamų, šeima nesugebės pati savęs išlaikyti, todėl arba išsikraustys gyventi ten, kur yra ūkis ir gali save aprūpinti, arba naudos barterinius mainus natūra.
O nekalbama šioje temoje apie partneryste, bendrus susitarimus, pagarbą, matyt todėl, kad temos klausimas yra apie pajamas, uždarbį.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 11 02, 12:09)
Pajamos (tam tikro dydžio, kurį nusistato šeima) yra vienas iš galimybių leisti savo šeimai gyventi taip, kaip jai reikia gyventi. Negaudama jokių pajamų, šeima nesugebės pati savęs išlaikyti, todėl arba išsikraustys gyventi ten, kur yra ūkis ir gali save aprūpinti, arba naudos barterinius mainus natūra.
O nekalbama šioje temoje apie partneryste, bendrus susitarimus, pagarbą, matyt todėl, kad temos klausimas yra apie pajamas, uždarbį.

tai, kad pinigu reikia seimai ir arkliui aisku, juk ne menulyje gyvenam, tik va , kad didkusijos jusu jau izeidinejimais virsta g.gif Mnao seimoje visokiu dalyku yra- visa laime, kad tu pinigu uztektinai turim , seimos bendras biudzetas kas menesi apie 7-10 tukstanciu lt. nezinau kaip bus kai iseisiu dirbti, manau, kad teks papluseti, nes dabar gaunu geras ismokas uz dvynukes. Kad taip visada butu - gyvenciua kaip karaliene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 11:17)
tai, kad pinigu reikia seimai ir arkliui aisku, juk ne menulyje gyvenam, tik va , kad didkusijos jusu jau izeidinejimais virsta g.gif Mnao seimoje visokiu dalyku yra- visa laime, kad tu pinigu uztektinai turim , seimos bendras biudzetas kas menesi apie 7-10 tukstanciu lt. nezinau kaip bus kai iseisiu dirbti, manau, kad teks papluseti, nes dabar gaunu geras ismokas uz dvynukes. Kad taip visada butu - gyvenciua kaip karaliene biggrin.gif

Vadinasi susideliosite prioritetus, apribosite savo išlaidas. Bus kaip buvo iki susilaukiant vaikų, tik bus skiriamos papildomos išlaidos.
Įžeidimų nepastebėjau, diskutuoja skirtingos pasaulėžiūros moterys, todėl kiekvienai gali atrodyti jos gyvenimas idealiausias ir geriausias.
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 12:05)
paskaicius susidaro ispudis, kad seima gyvena tik vardan pinigu. Niekas sioje temoje nekalba apie partneryste ir bendrus susitarimus, pagarba vienas kitam.

Čia diskutuojame apie pinigus. Galite sukurti kitą temą, jei galite pasidalinti įdomia patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 11 02, 11:47)
Jūsų jaunėliui jau daugiau nei du metai ir jūs vis dar esate namų šeimininkė? Jei mano atmintis gera, vadinasi jūs esate išlaikoma vyro, nes šiuo metu jokių išmokų negaunate. vadinasi sau galite leisti būti mama ir namų šeimininke tik tokiu atveju jei vyras uždriba ir sugeba išlaikyti pilnai 4rių asmenų šeimą, arba jūs taip pat turite papildomų pajamų.

Siaip tai neziurint kad mano mazajai virs 2 metuku as nieko blogo nematau buti namu seimininke ,as pasiryzus del vaiko tikrai iki 3 metu su ja pabuti ,o pajamas as turiu ,pakankamai uzsidirbus esu pries nestuma taigi ju yra ir santaupu ir dar sugebu padaryti kai kokius darbus aisku uz pinigus biggrin.gif siaip nesu vyro islaikoma mama ,bet mano vyras nieko pries ,butu pasiruoses mus islaikyti jeigu ir netureciau pajamu :Dsiaip mes neskirstom tavo -mano ,yra abieju ir dedam i bendra kruva biggrin.gif , tikrai nenorim dar vaiko leisti i darzeli.Einam i burelius ,spektakliukus kai reikia kazkur isbegti darbo reikalais ar asmeniniais pasikeiciam su teciu ar vyresnele ar mociute prilekia biggrin.gif siaip viska issisprendziam be jokiu problemu ,noriu buti tiesiog gera mama ir jokia super puper biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 11 02, 15:10)
Siaip tai neziurint kad mano mazajai virs 2 metuku as nieko blogo nematau buti namu seimininke ,as pasiryzus del vaiko tikrai iki 3 metu su ja pabuti ,o pajamas as turiu ,pakankamai uzsidirbus esu pries nestuma taigi ju  yra ir santaupu ir dar sugebu padaryti kai kokius darbus aisku uz pinigus  biggrin.gif siaip nesu vyro islaikoma mama ,bet mano vyras nieko pries ,butu pasiruoses mus islaikyti jeigu ir netureciau pajamu  :Dsiaip mes neskirstom tavo -mano ,yra abieju ir dedam i bendra kruva  biggrin.gif  , tikrai nenorim dar vaiko leisti i darzeli.Einam i burelius ,spektakliukus kai reikia kazkur isbegti darbo reikalais ar asmeniniais pasikeiciam su teciu ar vyresnele ar mociute prilekia biggrin.gif siaip viska issisprendziam be jokiu problemu ,noriu buti tiesiog gera mama ir jokia super puper biggrin.gif

spaudziu - patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 11:17)

tai jei gaunat geras ismokas, turbut turejot gera darba. va grisit i ji ir pajamos bus dar didesnes.
ar jus is tu, kur susiorganizavo gera darba su geru atlyginimu tam, kad tas ismokas gaut?
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 11 01, 22:59)
Siaip neisivaizduoju : mano vaikas su auklyte o as griztu su  desra ....bet kai jau vaikas miega:D  biggrin.gif  biggrin.gif kas is tos desros jei vaikas mamos nemato doh.gif is ryto aukle su desra  sunglasses2.gif

Butent neisivaizduojate....todel,kad niekada neturejote savo verslo,nedarete karjeros,ir mastote ribotai...ne kiekybeje svarbiau su vaiku ,o kokybe...va tame esme...o del pvz. apie duona,sviesta ir desra,juokinga ir graudu,kai zmoniu skurdokas zodynas(sinonimas)... wacko.gif blush-anim-cl.gif mega_shok.gif
Papildyta:
QUOTE(MK. @ 2011 11 02, 09:12)
dešros, sakote...Nu neduodu aš jam dešros, neduodu  biggrin.gif

Vargsas vaikas... hihihi.gif cray.gif
Atsakyti