Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(kastone @ 2011 11 05, 12:53)
sorry ne i tema, bet BEKASE, jus konfliktiska asmenybe, kur tik jus berasytumet, visur uzvedat konflikta. ryskus jums demesio trukumas thumbup.gif

kas trukdo vietoj to, kad rasineti, ne i tema pasinaudoti funkcija "ïgnoruoti dalyvi"

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 05, 20:30)
Tai gal pasiziurekite ka pati rasinejate,nes gal su jusu atmintimi kazkas negerai...isikandote apie ta meile...gal jums jos truksta,tai ir sakykite,o ne kiskite savo zodzius man i burna... blink.gif

pagal tavo padarytas isvadas, tamstai truksta pinigu, nes visur juos kisi.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 05, 20:30)
Kaip suprantu,jums mamos vaidmuo ,uzdirbami pinigai,o jau tetis,tai tegul tik dziaugiasi ,kad ji taip myli,ir jo funkcijos seimoje tuo pasibaigia... mega_shok.gif
  O jums jau svieciasi ne tik kitas temos pavadinimas,bet ir kas rasoma...  hihihi.gif

tai ir nekisk savo norimu isvadu kitiems, o skaityk kas parasyta. Man meile ir pinigai nesusija. Nei vyro, nei moters uzdirbamos sumos neparodo ju jausmu savo partneriui ir kitiems seimos nariams. Taip pat vyro funkcija seimoje nera pinigu partempimas i seima. Ir net tuo atveju, kai vyro uzdirbama suma yra mazesne, tai tiesiogiai niekaip neapibudina, nei kad jisai nesirupina savo seima, nei kad nemyli zmonos.
O temos pavadinimas, yra kiek turi uzdirti supermamyte, o ne kiek vyrai noretu, kad uzdirbtu supermamyte. Ir jeigu nepastebejai, tai temoje pasisake daugiausiai moterys ir issake savo nuomones.
Atsakyti
rimtai, baikit kapojimusis. ilgaplauke kapojasi visur, neatsilieka ir bekase...

butent,
pasidare smalsu...ka reiskia tie jusu zodziai-kad vyras uzdirbtu tiek, kiek jus, dirbdama lygiai tiek pat laiko...ar gal ne taip pacitavau? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 11 06, 00:24)
*pagal tavo padarytas isvadas, tamstai truksta pinigu, nes visur juos kisi.

**tai ir nekisk savo norimu isvadu kitiems, o skaityk kas parasyta. Man meile ir pinigai nesusija. Nei vyro, nei moters uzdirbamos sumos neparodo ju jausmu savo partneriui ir kitiems seimos nariams. Taip pat vyro funkcija seimoje nera pinigu partempimas i seima. Ir net tuo atveju, kai vyro uzdirbama suma yra mazesne, tai tiesiogiai niekaip neapibudina, nei kad jisai nesirupina savo seima, nei kad nemyli zmonos.
***O temos pavadinimas, yra kiek turi uzdirti supermamyte, o ne kiek vyrai noretu, kad uzdirbtu supermamyte. Ir jeigu nepastebejai, tai temoje pasisake daugiausiai moterys ir issake savo nuomones.

* Cia jus vis seiliojates apie meile ,o ji cia visai ne i tema...ir jei jums pinigai lygu meilei,tai... blink.gif
**Siaubiakas,kaip moteriske nesugeba suvokti...prie ko cia jausmai,meile ir pinigai...matyt jusu gyvenimas ,kaip ir galvoje,tokia kose,kad niekaip nesugebate suvokti kas rasoma...
Jei vyras nesugeba uzdirbti daugiau,nei mama,tai apie koki rupinimasi jus kalbate...pagal jusu mastyma,suprantu,kad tik jus uzdirbate seimai pinigus,o vyras kaip kaktusas kamputyje pastatytas...tada beviltiska su jumis diskutuoti... mega_shok.gif
*** Dar karteli zvilgterekite i temos pavadinima,tikrai esate beviltiska... hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
Keista, bet net nikai atitiko vienas kita - Ilgaplauke ir Bekase biggrin.gif atitikot kirvis kota moteros biggrin.gif net juokinga - abi apie ta pati, ir abi ne i tema biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 11 06, 18:08)
ne i tema

Kai kas gyvena uzsidejes rozinius akinius,keista,kad dar yra tokiu naivuoliu...todel kai kurie nukrypimai ir atsirado...
wacko.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 11 06, 17:41)
rimtai, baikit kapojimusis. ilgaplauke kapojasi visur, neatsilieka ir bekase...

butent,
pasidare smalsu...ka reiskia tie jusu zodziai-kad vyras uzdirbtu tiek, kiek jus, dirbdama lygiai tiek pat laiko...ar gal ne taip pacitavau? g.gif

rašiau, kad apsidžiaugčiau jei vyras uždirbtų DVI mano algas dirbdamas tiek pat laiko kiek aš smile.gif
turėjau omeny, kad jei jis uždirba tarkim tiek pat kiek aš, bet varo nematydamas baltos dienos, tai nesiskaito, kad uždirba kiek aš. manau, kad kalbant apie šeimą, ypatingai svarbus laiko faktorius, o ne tik įnešamas piniginis indėlis. esu susidūrusi, kai vyrai giriasi savo super uždarbiu, bei jei suskaičiuoti kiek jie valandų skiria tam uždarbiui uždirbti, paaiškėja nemaloni tiesa, kad moteris daugiau uždirba. per vieną darbo valandą smile.gif o namuose vaikai tėčio neturi, žmona vyro irgi nelabai. ir ant žmonos pečių gula visi keturi namų kampai. po tos darbo dienos, kurios metu per valandą ji sugeba uždirbti daugiau, nei jos sutuoktinis smile.gif na, aš apie tai.
Atsakyti
matyt pas mane tikrai super tėvelis nes jis patenkintas, ką dirbu, nes aš patenkinta esu....jei nedirbčiau irgi būtų jei aš patenkinta..
Atsakyti
QUOTE(butent @ 2011 11 06, 19:21)
turėjau omeny, kad jei jis uždirba tarkim tiek pat kiek aš, bet varo nematydamas baltos dienos, tai nesiskaito, kad uždirba kiek aš. manau, kad kalbant apie šeimą, ypatingai svarbus laiko faktorius, o ne tik įnešamas piniginis indėlis.
ant žmonos pečių gula visi keturi namų kampai. po tos darbo dienos, kurios metu per valandą ji sugeba uždirbti daugiau, nei jos sutuoktinis smile.gif

Na nezinau kiek jus dirbate ir jusu vyras,bet as dirbu tiek pat kiek ir vyras,bet jis uzdirba zymiai daugiau...seimoje darbus taip pat reikia dalintis,tada ir moterys bus nepavarge...o jus norite.kad uz sedejima namuose pinigus moketu...gal butu neblogai,bet...

QUOTE(KKVTKN @ 2011 11 06, 19:36)
matyt pas mane tikrai super tėvelis nes jis patenkintas, ką dirbu, nes aš patenkinta esu....jei nedirbčiau irgi būtų jei aš patenkinta..

O tai ir jusu uzdarbiu irgi patenkintas...o jei nedirbtumete,tai kaip ,jis vistiek butu patenkintas... svarbu namuose ramybe,kaip kapuose... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 06, 19:40)
Na nezinau kiek jus dirbate ir jusu vyras,bet as dirbu tiek pat kiek ir vyras,bet jis uzdirba zymiai daugiau...seimoje darbus taip pat reikia dalintis,tada ir moterys bus nepavarge...o jus norite.kad uz sedejima namuose pinigus moketu...gal butu neblogai,bet...

o prie ko cia jinai? jus jau visai isisiautejot doh.gif gi raso tai, ka noretu kaip butu, ir duoda pavyzdziu. nesako gi - pas mane taip yra.

Butent, as su jusu norais sutinku ir jiems pritariu. itariu tai tikrai labai geras variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 06, 20:40)

dirbu 8 val per dieną, 5 darbo dienas per savaitę. dabar jau žinote smile.gif o namie sedėti neteko man. vaiką auginau būdama studentė, baigusi studijas įsidarbinau išsyk. antro vaiko nesiruošiu turėti, tad nelabai galiu pakomentuoti kas kaip ir kiek gali mokėti už sedėjimą namuose smile.gif
beje, džiaugiuosi už jus dėl jūsų vyro. man, deja, taip nepapuolė. nežinau tik, ar jūs labai mažai uždirbate, kad jums taip gaunasi, ar aš čia labai daug uždirbu. bet esmės tai nekeičia - vistiek būtų malonu turėti šalia vyrą, kuris sugebėtų daugiau nei aš uždirbti, nesugaišdamas tam puse ar dar daugiau paros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 06 lapkričio 2011 - 20:15
QUOTE(Eleina @ 2011 11 06, 20:02)
gi raso tai, ka noretu kaip butu, ir duoda pavyzdziu. nesako gi - pas mane taip yra.

O as supratau,kad ji apie save,o ne mistiniais pvz. remiasi...issakau savo nuomone,o jus matote ka norite matyti(del kazkokio siautejimo blink.gif ),bet tai jusu problema... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 06 lapkričio 2011 - 20:17
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 06, 19:40)
O tai ir jusu uzdarbiu irgi patenkintas...o jei nedirbtumete,tai kaip ,jis vistiek butu patenkintas...  svarbu namuose ramybe,kaip kapuose...  lotuliukas.gif

taip, nes mano uždarbis yra mano smulkmenom...kodėl ramybė???? su manim ramybė neįmanoma....
Atsakyti