QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 12, 01:04)
Ne vien,bet...kaip bebutu gaila,pinigai valdo pasauli,ir jei moteris(net ir su vaikais)uzdirba tiek,kad gali gyventi visaverti gyvenima,tai kam jei vyras,kuris uzdirba mazai ir net nesistengia,nes juk zmona uzdirba,tai kam jam vargti...o jusu prilyginimas vyro ir vaiku,tai visai netikes,vyras ir turetu stengtis islaikyti ,ir jei jis to nedaro,tai trukdis jis,o ne vaikas...
Neneigiu, kad pinigai valdo JUSU ir panasiai kaip jus mastanciu PASAULI, mano pasauliui pinigai
tokios itakos nedaro (as nesakau, kad jie man nereikalingi). Tai kas yra jums aksioma, tikiuosi, suvokiat, kad nebutinai aksioma privalo buti kitam.
Nematuoju zmoniu pagal naudingumo koeficienta. Apie ka ir noreta buvo psakyti pavyzdziu apie vaikus. Vieni gimdo juos, kad turi poreiki dalintis, suteikti, kiti gi gimdo, kad kazkas senatveje jiems vandens stikline atnestu. Skirtingos gi pozicijos.
Taip ir su vyrais. Nenoreciau, kad mane vyras vestu, vien todel, jog esu isvaizdi, ir puikiai ji reprezentuoju, arba kaip inkubatriu, tinkama jo vaikam isnesioti, NES DAR ESU ASMENYBE, noreciau buti
mylima besalygiskai, kai grozis nublanksta, ar pablogejus sveikatai.
Tiesa pasakius, man atgrasus vartotojiskas poziuris i zmones, nesvarbu kas, vaikas, vyras, ar moteris. Idomu ir tai, kad tie vartotojai nesuvokia, kad sis poziuris yra labai nesaugus ir jiem patiem. Nes gerai yra tol, kol jie renkasi, bet ateina laikas, kai pradeda kitas rinktis ir rusiuoti juos, brangucius. Neduok dieve jei ju kelyje pasitaikys toks pat pragmatikas, be jokiu skrupulu jie bus isspjauti, kaip apciulpeti kauliukai is kompoto, nes neatliks jiems paskirtos funkcijos, ar ju "paslaugu kokybe" sumenkes, nes susirgo, paseno, ar dar kokie faktoriai.