Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 09, 17:33)
Kai artimas zmogus stengiasi uzdirbti,kad uztektu ne tik nuo atlyginimo iki atlyginimo,o ir poilsiui,geresniam drabuziui(kokybiskesniam,kurie beje ir brangesni) ar pramogom,brangesniems bureliams ir t.t.,tai  skaitau rupinimasis seima,jos gerove... mirksiukas.gif

nesupratau, o tai zmona yra fiziskai ar psichiskai neigali, kad uz ja kazkas kitas turetu viska padaryti ir tai vadinti rupesciu? Arba tiksliau, kad tai ( gyvenimas ne nuo atlyginimi iki atlyginimo) yra tik vieno is seimos pareiga ir rupestis. To turi siekti abu, o ne kazkuris vienas. Ir nesvarbu, kuriam sekasi geriau / kuris parnesa didesnia dali uzdarbio - jeigu yra i tai idedamos pastangos, tai visiskai nerodo, rupinimosi/nesirupinimo seima.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2011 11 11, 19:30)
nesupratau, o tai zmona yra fiziskai ar psichiskai neigali, kad uz ja kazkas kitas turetu viska padaryti ir tai vadinti rupesciu? Arba tiksliau, kad tai ( gyvenimas ne nuo atlyginimi iki atlyginimo) yra tik vieno is seimos pareiga ir rupestis. To turi siekti abu, o ne kazkuris vienas. Ir nesvarbu, kuriam sekasi geriau / kuris parnesa didesnia dali uzdarbio - jeigu yra i tai idedamos pastangos, tai visiskai nerodo, rupinimosi/nesirupinimo  seima.

Pilstote is tuscio i kiaura...tai pagal jus,tegul rupinasi mama seima,nes ji privalo,nes kitaip ji psichiskai neigali,o va tetis,jei ir nesistengia,tai sveiko proto...kaip sakoma,pagal Jurgi ir kepure mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 11, 21:36)
Pilstote is tuscio i kiaura...tai pagal jus,tegul rupinasi mama seima,nes ji privalo,nes kitaip ji  psichiskai neigali,o va tetis,jei ir nesistengia,tai sveiko proto...kaip sakoma,pagal Jurgi ir kepure mirksiukas.gif

Na idomi interpretacija.

O as jums, tuomet, pateiksiu savo, sio posto intperpretacija.

Oponente nepriskiria pinigu uzdirbimo prievoles konkreciai vienai pusei. Tik ji apeliuoja i partneryste t.y. abipuses pastangas.

As gi savo ruoztu noriu papildyti, jog toks parazituojantis poziuris i prievoles, moteri daro pazeidziama ir galimai ji tampa manipuliaujama. Na tarkim, tas, kuris uzdirba gali diktuoti savo salygas is tos serijos duosiu/nesuosiu. Arba, jei moteris visa gyvenima buvo islaikoma vyro, uzdirbdavo vien kosmetikai, ir bac bus palikta "ant ledo", ji vel gi yra pazeidziama. Vien is tos puses yra zymiai saugiau buti lygiaverte vyrui partnere nei vien islaikytine.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 11 11, 23:16)
Oponente konkreciai nepriskiria pinigu uzdirbimo prievoles konkreciai vienai pusei. Tik ji apeliuoja i partneryste t.y. abipuses pastangas.

jei moteris visa gyvenima buvo islaikoma vyro, uzdirbdavo vien kosmetikai, ir bac bus palikta "ant ledo", ji vel gi yra pazeidziama. Vien is tos puses yra zymiai saugiau buti lygiaverte vyrui partnere nei vien islaikytine.

As irgi uz tai,kad abi puses uzdirbtu,stengtusi,bet...gal as tokioje gyvenu aplinkoje,kur vyrai stengiasi uzdirbti daugiau nei moteris...jei logiskai mastant,kam moteriai vyras,jei ji ir uzdirba daugiau,suspeja visur ir viska ... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 11 12, 00:19)
O jus dar karta pagalvokite, is esmes, dalis karcios tiesos tame yra. Bet tai ne vyras kaltas, o moteris, kuri sutinka su tokia padetimi seimoje.

o žinote... aš esu jau susimąsčiusi nesyk, kad pusiausvyra labai sunkiai stabilizuojamas reikalas. gyvenime dažniausiai būna arba "tu", arba "tave"... vienok, niekaip nesugebu prieiti išvados, kuris variantas man priimtinesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 12, 00:28)
As irgi uz tai,kad abi puses uzdirbtu,stengtusi,bet...gal as tokioje gyvenu aplinkoje,kur vyrai stengiasi uzdirbti daugiau nei moteris...jei logiskai mastant,kam moteriai vyras,jei ji ir uzdirba daugiau,suspeja visur ir viska ... blink.gif

Nejau zmoniu tarpusavo santykiai susiveda vien i pinigus? Jei vadovautis jusu logika tuomet kam reikalingi vaikai, jie aplamai vien islaidos ir trukdis, kuris itakoja musu gyvenima, bet mes kazkaip sugebam tame rasti laime, meile, dziaugsma...
Papildyta:
QUOTE(butent @ 2011 11 12, 00:28)
o žinote... aš esu jau susimąsčiusi nesyk, kad pusiausvyra labai sunkiai stabilizuojamas reikalas. gyvenime dažniausiai būna arba "tu", arba "tave"... vienok, niekaip nesugebu prieiti išvados, kuris  variantas man priimtinesnis smile.gif

Kaip sakoma jausmams neisakysi, bet pragmatikas rinktusi saugesni varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 11 11, 23:34)
Nejau zmoniu tarpusavo santykiai susiveda vien i pinigus? Jei vadovautis jusu logika tuomet kam reikalingi vaikai, jie aplamai vien islaidos ir trukdis, kuris itakoja musu gyvenima, bet mes kazkaip sugebam tame rasti laime, meile, dziaugsma...

Ne vien,bet...kaip bebutu gaila,pinigai valdo pasauli,ir jei moteris(net ir su vaikais)uzdirba tiek,kad gali gyventi visaverti gyvenima,tai kam jei vyras,kuris uzdirba mazai ir net nesistengia,nes juk zmona uzdirba,tai kam jam vargti...o jusu prilyginimas vyro ir vaiku,tai visai netikes,vyras ir turetu stengtis islaikyti ,ir jei jis to nedaro,tai trukdis jis,o ne vaikas...

QUOTE(Moonte @ 2011 11 11, 23:36)
Kaip sakoma jausmams neisakysi, bet pragmatikas rinktusi saugesni varianta mirksiukas.gif

Butent...pragmatikas sugeba logiskai mastyti,todel jis pasirenka saugesni buda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 11 12, 01:04)
Ne vien,bet...kaip bebutu gaila,pinigai valdo pasauli,ir jei moteris(net ir su vaikais)uzdirba tiek,kad  gali gyventi visaverti gyvenima,tai kam jei vyras,kuris uzdirba mazai ir net nesistengia,nes juk zmona uzdirba,tai kam jam vargti...o jusu prilyginimas vyro ir vaiku,tai visai netikes,vyras ir turetu stengtis islaikyti ,ir jei jis to nedaro,tai trukdis jis,o ne vaikas...

Neneigiu, kad pinigai valdo JUSU ir panasiai kaip jus mastanciu PASAULI, mano pasauliui pinigai tokios itakos nedaro (as nesakau, kad jie man nereikalingi). Tai kas yra jums aksioma, tikiuosi, suvokiat, kad nebutinai aksioma privalo buti kitam.

Nematuoju zmoniu pagal naudingumo koeficienta. Apie ka ir noreta buvo psakyti pavyzdziu apie vaikus. Vieni gimdo juos, kad turi poreiki dalintis, suteikti, kiti gi gimdo, kad kazkas senatveje jiems vandens stikline atnestu. Skirtingos gi pozicijos.

Taip ir su vyrais. Nenoreciau, kad mane vyras vestu, vien todel, jog esu isvaizdi, ir puikiai ji reprezentuoju, arba kaip inkubatriu, tinkama jo vaikam isnesioti, NES DAR ESU ASMENYBE, noreciau buti mylima besalygiskai, kai grozis nublanksta, ar pablogejus sveikatai.

Tiesa pasakius, man atgrasus vartotojiskas poziuris i zmones, nesvarbu kas, vaikas, vyras, ar moteris. Idomu ir tai, kad tie vartotojai nesuvokia, kad sis poziuris yra labai nesaugus ir jiem patiem. Nes gerai yra tol, kol jie renkasi, bet ateina laikas, kai pradeda kitas rinktis ir rusiuoti juos, brangucius. Neduok dieve jei ju kelyje pasitaikys toks pat pragmatikas, be jokiu skrupulu jie bus isspjauti, kaip apciulpeti kauliukai is kompoto, nes neatliks jiems paskirtos funkcijos, ar ju "paslaugu kokybe" sumenkes, nes susirgo, paseno, ar dar kokie faktoriai.
Atsakyti
QUOTE(gyventojas @ 2011 11 10, 16:32)
Nu gerai gerai, aš neuždūchintas, galiu ir pakonkretinti. Mano nuomone, moteriai pilnai užtenka uždirbti nuo 1500 iki 2000 litų į rankas. Nereikia norėti, kad moterys "kaltų babkes" dešimtimis tūkstančių. 2000 litukų- pati ta graži moteriška algutė.

PAPILDAU smile.gif
Kad uždirbti porą tūkstančių, tikrai nereikia būti kažkokia "kieta dielovare". Mano sesuo dirba mokyloje. Paprasta kukli pradinių klasių mokytoja. Ir gauna 2000 į rankas. Čia tikrai ne stebuklas, nes susilaukiau tokių atsiliepimų, kad tipo, aš čia išvis nerealius dalykus rašinėju.
O mano supermamytė šalia darbo dar kosmetiką platina, dar kažkokius bliūdus-puodus su draugėm reklamuoja, karoliukus velia laisvalaikiu. Tai irgi neblogai- parfumerija nekainuoja, pasidaro sau papuošalų, o su tais bliūdais irgi jai patinka, ir sako, apsimoka.
biggrin.gif Aš tikrai esu labai patenkintas. Norėčiau, kad ir daugiau patenkintų vyrų parašytų į šitą temą.
Atsakyti
patenkintas kad dalinasi savo alga su tavim ar kad nereikalauja nieko is taves?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 11 13, 15:04)
patenkintas kad dalinasi savo alga su tavim ar kad nereikalauja nieko is taves?

O vat čia ir suklydai tongue.gif
Aš moku paskolą už būstą, nes mano mamytė labai norėjo nuosavo namo. Rūpinuosi labai daug kuo, bet džiaugiuosi, kad ir maniškė nesėdi rankų sudėjusi, tada žinau, kad stengiuosi ne be reikalo. Abudu stengiamės - juk dėl bendrų namų, dėl vaikų, dėl savęs. Bendras triūsas- bendri rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(gyventojas @ 2011 11 13, 17:23)
O vat čia ir suklydai  tongue.gif
Aš moku paskolą už būstą, nes mano mamytė labai norėjo nuosavo namo. Rūpinuosi labai daug kuo, bet džiaugiuosi, kad ir maniškė nesėdi rankų sudėjusi, tada žinau, kad stengiuosi ne be reikalo. Abudu stengiamės - juk dėl bendrų namų, dėl vaikų, dėl savęs. Bendras triūsas- bendri rezultatai.

truputi noreciau patikslinimo. tai jus gyvenat su savo mama?
Atsakyti