QUOTE(stenly @ 2009 02 21, 19:17)
O man pats geriausias Clarins akių makiažo valiklis
.Čia tas mėlynas ,kurį suplakti reikia.Ypatingai tas ''heavy make up remover''.perbrauki ir nieko nelieka.Bent jau man jis pats pats...
Mano favoritas DALTON
. Mokinuosi kosmetologe ir daugeli skirtingu tusu ir seseliu teko valyti skirtingomis priemonemis,bet Dalton niekas neatstoja
QUOTE(erika55 @ 2009 03 04, 01:26)
Mano favoritas DALTON
. Mokinuosi kosmetologe ir daugeli skirtingu tusu ir seseliu teko valyti skirtingomis priemonemis,bet Dalton niekas neatstoja 
Tokio nemačiau ir nežinau
QUOTE(erika55 @ 2009 03 04, 02:26)
Mano favoritas DALTON
Mane jis irgi domina?
QUOTE(Nanda @ 2009 03 05, 15:31)
Tokio nemačiau ir nežinau
Kokia šalis yra gamintoja ir ar būna kosmetikos parduotuvėse? 
Pilnas pavadinimas Dalton Cosmetic Beauté de la mer ,salis-gamintoja-Vokietija. Kosmetikos parduotuvese nemanau,kad gausit,nes si firma bendradarbiauja tik su kosmetikos salonais
My Webpage
O man pats geriausias Mary Kay akiu makiazo valiklis, jis su riebaliuku ir puikiai nuvalo net vandeniui atsparu makiaza. Jis nedirgina ir netempia paakiu odos, nes nuvalo makiaza be intensyvaus trynimo.
Pries tai kokius naudodavau tai reikedavo patrinti, kad gerai nusivalyti. Tai pastoviai isitrindavau i aki ir perstedavo, o po nusivalymo budavo apsivelusios akys. O dabar sios problemos dingo
Pries tai kokius naudodavau tai reikedavo patrinti, kad gerai nusivalyti. Tai pastoviai isitrindavau i aki ir perstedavo, o po nusivalymo budavo apsivelusios akys. O dabar sios problemos dingo
Man geriausias Nivea skystas vandenukas
nei vienas valiklis dar taip nepatiko,kaip sis
as tai TBS neseniai isigyjau
valo gerai,nereikia daug bruzinti
kol kas patenkinta
As naudoju N7 jis dvifazis, as tokius labiausiai megstu, akiu nedirgina, ir neuzlipina