Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

Paaiškinkit man tundrai kuo skiriasi išparduotuvės nuo paprastų parduotuvių? Ką ten būna užsilikę rūbų ar kaip? Gal ten kainos kitokios?
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad užsilikę praeitų sezonų rūbeliai arba po vienetą likę. Arba dar brokuoti. Užtatai ir pigiau... Na, bent jau turėtų būti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2008 12 01, 21:06)
aš šalia gyvenu irgi dažnai tenka užsukt į šias parduotuves tikrai vertos dėmesio. Vienoje Karren Milen, D&G daug drabužėlių džinsų, kitoje daug Tommy Hilfiger drabužių ir kitokų bet tiksliai firmų nepamenu, visokių batų, aksesuarų ir MB apiperkam ax.gif

Melana, gal gali tiksliau? Čia taip suprantu ne "Parke"
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2008 12 07, 20:41)
Pasidalinsiu šviežiais įspūdžiais iš pasivaikščiojimo po išparduotuves.

Step top išparduotuvė (batų) - pernykščiai, užpernykščiai modeliai. padoresnių batų kainos išparduotuvėje niekuo nesiskiria nuo Step top kainų.

Aprangos bazė - trijų metų senumo rūbai, avalynė - gal dešimtmečio senumo. Kainos tiesa, neaukštos, bet nieko verto dėmesio nebuvo.

Valeri boutique (VCUP) - Hilfigier rūbeliai, yra visai neblogų, bet kainos užaukštintos.

Žygio batų išparduotuvė (PCParkas) - na, atidžiai pasiknaisiojus tarp senienų, galima rasti vidutiniškos kokybės nepasenusių batų, už nedidelę kainą.

Aprangos išparduotuvė (Goštauto) - daug visko, galima tikrai rasti ką nors įdomaus. Gausu populiarų "akropolinių" prekių - Zara, Bershka, Mango. Miss sixty, etc.
Kainos nebaisiai užaukštintos.

kur čia mes dar šiandien buvome... lyg tai viskas, jei dar ką prisiminsių - parašysiu..

ačiuks, nu apie tommy hilfiger, o kokios tos kainos? nes parduotuvėj panoramoj megztukai 400-500 lt.....
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 12 08, 11:34)
Melana, gal gali tiksliau? Čia taip suprantu ne "Parke"

tikrai ne parke. Žukausko gatvėj priešais Katpedėlę ir IKI parduotuves maždaug randas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 09 gruodžio 2008 - 12:34
QUOTE(maiiia @ 2008 12 07, 20:41)
Pasidalinsiu šviežiais įspūdžiais iš pasivaikščiojimo po išparduotuves.

Step top išparduotuvė (batų) - pernykščiai, užpernykščiai modeliai. padoresnių batų kainos išparduotuvėje niekuo nesiskiria nuo Step top kainų.

Pries pora savaiciu buvau, apsipirkau, radau batukus kokiu ir ieskojau. Kainavo 600lt, nusipirkau uz 300lt. Ir dar vienus labai paprastus i lauka iseit, ilgi su kailiu kainave 400lt, nusipirkau uz 50lt biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Gal žinote kur Vilniuje yra Nike , Puma išparduotuvės ?
Atsakyti
Sveiki, gal kuri galite pasakyti, kur galima būtų nusipirkti nebrangiai vyrišką slidinėjimo kombinezoną arba striukę ir kelnes atskirai? Arba gal kuri iš Jūsų galėtų parduoti? rolleyes.gif 195 cm ūgiui, Vilniuje, gali būti dėvėtas.
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2008 12 13, 12:31)
Sveiki, gal kuri galite pasakyti, kur galima būtų nusipirkti nebrangiai vyrišką slidinėjimo kombinezoną arba striukę ir kelnes atskirai? Arba gal kuri iš Jūsų galėtų parduoti?  rolleyes.gif  195 cm ūgiui, Vilniuje, gali būti dėvėtas.

Nežinau, ar pigiai (iki 600lt), bet kad pigiau tai tikrai - Vabbi PC"Parke" mirksiukas.gif bet ten firminiai, tai tikrai ne pigiausias variantas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lorax @ 2008 12 09, 20:17)
Labas vakaras  smile.gif  Gal žinote kur Vilniuje yra Nike , Puma  išparduotuvės ?

Mados PC Virsuliskese. Ckoliniame aukste yra Vabbi - garsiu firmu isparduotuve. Nike, Puma irgi yra.
Esu Mango, Zara, Levi rubu pirkus wink.gif
Atsakyti
Vabbi yra dvi ir į abi verta nuvažiuot - Madoj lyg ir mažesnis pasirinkimas nei Parke g.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri nors uzmatet Lacoste keduku ispardavima?...
jau metai laiko kaip noriu keduku su zaliu krokodiliuku, bet jie ganetinai brangiai kainuoja...
busiu dekinga uz info smile.gif
Atsakyti