Įkraunama...
Įkraunama...

Išparduotuvės

....jeigu gimiai po laiminga žvaigžde,tai rasi pardavėją..... biggrin.gif ...man nepasisekė,kelis kartus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patranka: 10 rugsėjo 2009 - 08:45
QUOTE(-Diamond- @ 2009 08 31, 13:54)
Gal žinot kokių gerų avalynės parduotuvių/išparduotuvių Kaune? smile.gif

Nauju batų isparduotuve yra Kaune, priesais Maxima baze, kitoj kelio pusej II aukstu patalpose Notas. Ten nauji batai geru firmu ir pigiau nei kokiam Akropolyje 4u.gif
Dabar jau maciau ir rankinuku uzveze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2009 09 10, 10:10)
Nauju batų isparduotuve yra Kaune, priesais Maxima baze, kitoj kelio pusej II aukstu patalpose Notas. Ten nauji batai geru firmu ir pigiau nei kokiam Akropolyje  4u.gif
Dabar jau maciau ir rankinuku uzveze  4u.gif

O ten yra kas nors grazaus at tik seni neisparduoti modeliai?
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2009 09 10, 10:23)
O ten yra kas nors grazaus at tik seni neisparduoti modeliai?

Visokiausiu modeliu yra, ir klumpaičių ir bateliu ir "sliopkiu", kedų ir vyriškų, vaikisku labai mazai, kaip ir isparduotuveje dydziai tik po viena.
Atsakyti
o kurioj cia vietoj ta maxima baze?
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 10, 12:36)
o kurioj cia vietoj ta maxima baze?

Aleksote 4u.gif
Atsakyti
aisku, aciu:) tai ten gal tam pastate, kur daug imoniu isikure?
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 10, 15:07)
aisku, aciu:) tai ten gal tam pastate, kur daug imoniu isikure?

Kitoje gatvės pusėje nei automobilių salonas (nepamenu kokių a/m, bet jis yra iš kart už Maximos).

Matosi - toks didelis pastatas. Notas mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti ar yra Vilniuj ar Kaune rankiniu isparduotuve? Kazka esu girdejusi apie Vilniuje senamiesti kazkokia rankiniu parduotuvele-komisa? ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri nors galite patarti, kur man gauti vyriskus avikalius (kitaip dar liaudyje vadinamus skranda); gali buti panesioti, ivairiausi, dydis nesvarbu. Aciu labai. 4u.gif
Niekur negaliu rasti.
Atsakyti
QUOTE(Zaja.Zaja @ 2009 09 12, 21:20)
Mergaites, gal kuri nors galite patarti, kur man gauti vyriskus avikalius (kitaip dar liaudyje vadinamus skranda); gali buti panesioti, ivairiausi, dydis nesvarbu. Aciu labai.  4u.gif
Niekur negaliu rasti.

Kur gauti vyriškus avikailius, tai nežinau, bet tikrai nepatariu. Šiais laikais yra galybė naujų technologijų. Pagamina tokius pat šiltus, bet tūkstantį kartų lengvesnius ir patogesnius. doh.gif
O nebrangiai siūlyčiau paieškoti išparduotuvėse. Štai neseniai atsidarė Puma firminė išparduotuv Šiauliuose, PC Brukline. Ten tikrai rasi šilta ir patogų rūbą. Ir už gerą kainą.
Ne veltui pusė Šiualių buvo subėgę į atidarymąlotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=1VFax-KLzmc

O Vilniuje jie turi išparduotuvę Parke, Šiaurės miestelyje. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Zaja.Zaja @ 2009 09 12, 21:20)
Mergaites, gal kuri nors galite patarti, kur man gauti vyriskus avikalius (kitaip dar liaudyje vadinamus skranda); gali buti panesioti, ivairiausi, dydis nesvarbu. Aciu labai.  4u.gif
Niekur negaliu rasti.

Jeigu cia tai,ka liaudyje dublionke vadina,tai link ziemos turetu devetu rubu parduotuvese atsirast. g.gif
Atsakyti