QUOTE(geliux @ 2010 09 07, 22:37)
Tikrai neduočiau, nors man mano vardas ir patinka, bet net nekyla mintis taip pat pavadint vaikelį
Niekada gyvenime
,nes man paciai mano vardas nelabai,o ir siaip kitu vardu negi maza
QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 09:35)
QUOTE(Vaivita @ 2010 10 10, 21:12)
kurgi ne
o kalbant į temą. Nei savo, nei vyro, nei senelių vardų savo vakam nedaviau ir niekada neduočiau.
QUOTE(Isila @ 2010 10 12, 13:19)
kurgi ne
tokių tėvų "visam gyvenimui" ypač daug po skyrybų....
o kalbant į temą. Nei savo, nei vyro, nei senelių vardų savo vakam nedaviau ir niekada neduočiau.
skonio reikalas, pas mus giminej kazkaip naturaliai gavosi: Augustinas-Augustė, Saulius-Saulė, Šarūnas-Šarūnė
juk berniuku vardai irgi buna is moteru "padaryti" ir tikrai nekaip skamba kaip "Agnius" ir pan.
Dar neseniai sioje temoje rasiau, kad ne uz ka, bet mum dabar tokia situacija iskilo, kad vyras labai noretu dukra pavadinti vardu, kurio pradzia labai primena jo paties varda. Iseitu kaip ir vyro garbei. Tada as nusprendziau, kad tokiu atveju duosim dukrai 2 vardus, antraji - mano vardo trumpini. Tai va, niekada nesakyk niekada
Bet gal gims sunus, tada tures varda nei i mano, nei i vyro nepanasu
Bet gal gims sunus, tada tures varda nei i mano, nei i vyro nepanasu
tikrai neduociau
Neduociau, o tecio, mociuciu ir seneliu vardai tik i antro vardo vieta
kad ir koks man fainas mano vardas, Viktorija :wub:
bet dukrytems tikrai turejom pasirinke kitu vardeliu :)
bet dukrytems tikrai turejom pasirinke kitu vardeliu :)
neduociau nei savo nei vyro,man tai nepriimintina
Man labai grazus vardas mano,noreciau juo pavadinti mergaite jei butu,bet neduociau vien del to,kad as ji turiu