Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 15:29)
Sunki moterų dalia. Nuolatinė kova dėl vyro. O jie nedėkingieji? biggrin.gif

Sutinku lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Sunkesnė dalia tikrai nei jiems biggrin.gif Bet yra kaip yra, nejau daba savęs gailėsimės biggrin.gif Reikia imti pavyzdį iš jų smile.gif
Atsakyti
Palauk, mažute, aš tikrai nešneku apie tai kad ištikimybė ir saugumo jausmas turi būti savaime suprantami dalykai ir tam nereikia jokių pastangų. ne, tikrai ne. Jei nebūsi vyrui įdomi ir atrandama kiekvieną sykį iš naujo, nenuostabu, kad jis pradės dairytis į šonus. šitai jau suvokiau biggrin.gif
Aš šneku apie tai, kad jeigu jau pasidariau tau neįdomi, jausmų nebėra, tai kam tada būni su manimi? gyvenime, mačiau daugybę atvejų kaip vedę vyrai laksto paskui jaunas panas, apie žmonas šneka šlykščius dalykus, tačiau vis tiek grįžta pas jas!!! va tai man yra nesuvokiama doh.gif
negalėsiu niekada būti su vyru, kuriuo abejosiu...
o santykiai yra dviejų žmonių dalykas. jeigu pastangų imasi tik viena pusė, tai net neabejoju, kad jie kada nors žlugs...
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 11, 15:39)
Aš šneku apie tai, kad jeigu jau pasidariau tau neįdomi, jausmų nebėra, tai kam tada būni su manimi? gyvenime, mačiau daugybę atvejų kaip vedę vyrai laksto paskui jaunas panas, apie žmonas šneka šlykščius dalykus, tačiau vis tiek grįžta pas jas!!! va tai man yra nesuvokiama  doh.gif
negalėsiu niekada būti su vyru, kuriuo abejosiu...
o santykiai yra dviejų žmonių dalykas. jeigu pastangų imasi tik viena pusė, tai net neabejoju, kad jie kada nors žlugs...

Aga smile.gif Laksto iš paskos smile.gif Bet laksto tik todėl, kad nėra tikri dėl naujo objekto arba aistros ištroškę TIK. Todėl ir laksto. Ir bent jau aš nežinau nei vieno vyro, kuris būtų palikęs kitą žmogų, tik todėl kad jam atšalo jausmai. Gyvena ir be jausmų, bet palieka TIK tuomet kai susiranda pakaitalą.

O aš ir nesakau, kad reikia gyventi abejojant smile.gif Aš irgi taip negalėčiau doh.gif Tiesiog susitaikiau su tuo, kad jei bus krizė santykiuose - santykiai galiausiai baigsis tik tuomet, kai atsiras kita. Tik su ta vieta ir susitaikiau. O žinoma gyvenu tikėdama gražiu bendravimu, abipusėmis pastangomis, savitarpio supratimu, kurstoma aistra ir pan. Ir darysiu viską, kad iki krizės tiesiog nedaeiti smile.gif Manau, tiek ir priklauso nuo mūsų smile.gif

Atsakyti
būtent biggrin.gif
oj, užsidiskutavome mes čia. net nežinau kodėl taip užsikabliavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 11, 15:53)
būtent  biggrin.gif
oj, užsidiskutavome mes čia. net nežinau kodėl taip užsikabliavau  smile.gif

Aga, žinovės biggrin.gif Tik dabar reik teorijos egzus gerai išlaikyti praktikoje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 11, 15:54)
Aga, žinovės biggrin.gif Tik dabar reik teorijos egzus gerai išlaikyti praktikoje  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Kažin iš kelinto karto išlaikysim?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 16:26)
lotuliukas.gif
Kažin iš kelinto karto išlaikysim?

hahaha lotuliukas.gif good question thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 11, 16:36)
hahaha  lotuliukas.gif  good question  thumbup.gif

Kad tik nebūtų kaip daugeliui moterų Regitroje... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 11, 16:48)
Kad tik nebūtų kaip daugeliui moterų Regitroje... sad.gif

nebus, ramiai, mes ne daugelis lotuliukas.gif
Laikydama teises teoriją laikiau iš antro karto, o praktiką iš pirmo! bigsmile.gif thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 11, 16:50)
nebus, ramiai, mes ne daugelis  lotuliukas.gif
Laikydama teises teoriją laikiau iš antro karto, o praktiką iš pirmo!  bigsmile.gif  thumbup.gif yahoo.gif

lotuliukas.gif yahoo.gif
Nu bet kokios mes šoferiukės biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti