Pradėsiu iš toliau.
Ilgai laukėm savo gandrų, buvo minčių, kad nesulauksim... Ačiū Dievui, 2006 rugpjūtį man keista nuojauta, vyrui, mamai vis juokauju aš nėščia. Kas patikės, kai kasdien tą patį kartoji. Pasirodo, nuojauta neapgavo. Testas parodo II

Jaučiuosi puikiai, nepykina. Pilvukas auga dienom, pirmi judesiukai labai anksti (esu įsitikinus, kad tai mūsų krapštukas buvo), bet gydytoja netiki ir užrašo daug vėlesnę judesių datą

Laikas labai greit eina. Artėja termino diena, o aš kaip vaikščiojau išsišiepus, taip vaikštau

Dieną po termino skambinu gydytojui, su kuriuo buvau susitarus. Kadangi niekuo nesiskundžiu, sulaukiu nurodymo neskubėti... bet man lyg kas kužda, kad būtinai reikia nuvažiuoti. Dar vyras klausia, tašes imam? Nugi, imam, a vdrug.
Po pietų mes jau gimdymo namuose, susitinkam su gydytoju. Užrašo tonusiukus, viskas gerai, ruošiasi jau pilvukas, bet dar ne... Apžiūra ant kėdės daug labiau nustebina atsidarymas 2 cm, bet vos pajudinus jau 5. Išgirstu gydytojo klausimą: nori šiandien gimdyt? Sakau, neblogai būtų data graži

Paleidžia mus su vyru pasivaikščiot, dėl visa ko pataria kokią valandžiukę namo nevažiuot, jei netyčia vandenys nubėgtų Kalbam su vyru: kad nors iki vidurnakčio pagimdyt
Kur einam pasivaikščiot? Gal pirma vandens nusipirkt, troškina iš jaudulio Dar nutariam pasėdėti mašinoj, bet, tiesa, reikia vaikščiot, jei noriu gimdyt.. tik žingsnis iš mašinos ir jaučiu, kaip nubėgo vandenys. 16.00. Aš stoviu, juokas ima, vyras va tokiom akim KĄ DAROM???

Akušerė pasitinka, pažiūri nepatikliom akim... suprask kokia čia aš nekantri, negaliu pakentėti.. sako: Tau tik ką tik sąrėmiai prasidėjo, laikykis, dar daug iškentėt reiks (kažkur girdėti žodžiai, jos gal visos susitarę)... O man jau vienodai kas ką sako... užimanau į wc didelio reikalo.. vakaras dar ilgas, reikia nueit, kol leidžia.. su akušerės palaiminimu suku wc link... čia ateina mano gydytojas ir ramiu tonu: Jokių tualetų, jinai gi gimdo. Aga, geri juokai

Justas gimė 2007-05-07 3870 g ir 53 cm. Ne tik gimti skubėjo, bet ir auga sparčiai. Ir dabar jau nemažas ir stiprus beveik 5 mėnesių vyrukas

P.S. Džiaugiuosi savo nuojauta