Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

As taip pat ieskau kompaniones rugpjucio rugsejo menesiais i kokius siltus krastus smile.gif labiausiai tikriausiai domintu egiptas, nes ir neesu buvus ir keliones nera brangios ir pries saulute gerai idegti eitu smile.gif))))) esu linksma draugiska panele is klaipedos man 22 metai, tad rasykit paneles kas noretu prisijungti smile.gif gerai praleista laika garantuoju smile.gif jei ka mano nr 863867367, orchideja01@gmail.com
Atsakyti
Sveiki! Gal yra norinčių keliauti į Londoną Liepos mėnesį? Keliausiu viena, nelabai ką žinau, kur eiti, tai kažkaip vienai baugu dar ne į tą lėktuva įlipsiu smile.gif prasau atrašykite verysad.gif verysad.gif verysad.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskelle @ 2011 06 26, 18:24)
Sveiki! Gal yra norinčių keliauti į Londoną Liepos mėnesį? Keliausiu viena, nelabai ką žinau, kur eiti, tai kažkaip vienai baugu dar ne į tą lėktuva įlipsiu smile.gif prasau atrašykite  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jau ne i ta lektuva tikrai jusu niekas neileis, net jei ir noretumet mirksiukas.gif
Nebijokit, viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
Ieškau pakeleivės liepos 25d i Egipta!!!! Rašykit į AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskelle @ 2011 06 26, 18:24)
Sveiki! Gal yra norinčių keliauti į Londoną Liepos mėnesį? Keliausiu viena, nelabai ką žinau, kur eiti, tai kažkaip vienai baugu dar ne į tą lėktuva įlipsiu smile.gif prasau atrašykite  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

sveika,o tu atostogauti keliauji,ar dirbti?
Papildyta:
o as ieskau drauges vykti kartu i londona dirbti ir gyventi smile.gif)) gal atsiras norinciu?
Atsakyti
Ieškomas 1 arba 2 žmonės liepos 27 d. kelionei į gurmanų ir aromatų MEKĄ – Prancūzijos Rivjerą Provansą. Kelionės trukmė 11 dienų. Visos nakvynės viešbučiuose. Laukia nepakartojami įspūdžiai ir savo asmeninių kvepalų kūrimo seminaras vieno seniausių Prancūzijos kvepalų gamintojų Galimard kvepalų kūrimo dirbtuvėse. Galėsite susikurti savo vardinius kvepalus, kuriuos galima tiražuoti. Bus įteikiami parfumerio sertifikatai. Tik liepos mėnesį pradeda žydėti levandų laukai ir skleisti savo nuostabų aromatą. Lankysitės pas ūkininką, kuris augina levandas. Gyvensite ir džiaugsitės naktiniu gyvenimu pačiuose gražiausiuose Europos miestuose: Florencijoje, Pizoje, Venecijoje, Nicoje, Avinjone, Strazbūre, Prahoje. Su bendraminčiais keliauti yra vienas malonumas. Šioje kelionėje daugelis keliautojų 2 arba 3 kartą vyksta su aromaterapeutų klubu į Grasą – pasaulio kvepalų sostinę. Kviečiame prisijungti. Kelionės kaina 2600 Lt.

Daugiau info asmeniškai tel. 8 602 30020 arba el.pastu: inga3x@yahoo.com
Atsakyti
Planuoju kelione i Kroatija liepos 16 - 23 dienomis, gal bus norinciu prisijungti? ax.gif
Domina si kelione: http://www.guliverio...busu/kroatija_a mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi su vaikais susirgome Juodaja Jūra, jau planuojame važiuoti nuo liepos 25d, per Lenkija autobusu į Lvovą, vėliau iš Lvovo į Simferopolį traukiniu, perskaitėmė beveik visą informaciją forume apie Krymą per šiuos metus, gal kas norėtų 4u.gif prisijungti su vaikais?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal yra forumieciu norinciu kartu siek tiek pakeliauti po siaurine Anglija? bigsmile.gif (Liepos viduryje)
Atsakyti
Laba visiems!, labai noriu liepos pabaigoje paatostogauti savaitele Turkijoje, bet neturiu kompanjones. Drauges liepa skristi negali, o man kaip tik atostogos bus, tad gal atsirastu bendrakeleive su kuria sauniai leistume dienas Turkijoje smile.gif
Man 24m, esu is Vilniaus. Galit rasyti man i el. pasta: dovile.velutyte@gmail.com

P.S. Pazadu linksma kompanija ir gera nuotaika! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dooolli @ 2011 07 01, 14:30)
Laba visiems!, labai noriu liepos pabaigoje paatostogauti savaitele Turkijoje, bet neturiu kompanjones. Drauges liepa skristi negali, o man kaip tik atostogos bus, tad gal atsirastu bendrakeleive su kuria sauniai leistume dienas Turkijoje smile.gif
Man 24m, esu is Vilniaus. Galit rasyti man i el. pasta: dovile.velutyte@gmail.com

P.S. Pazadu linksma kompanija ir gera nuotaika!  thumbup.gif

Nors ir priklauso šiek tiek į kurį galą važiuosi, bet aš pasiūlysiu, jeigu nerasi kompanijos - važiuot vienai ax.gif

Keliaujant, jeigu esi normalus žmogus, o ne susiraukęs zanuda, draugų susirandi ir laiką praleidi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ddeira @ 2011 06 27, 20:52)
Planuoju kelione i Kroatija liepos 16 - 23 dienomis, gal bus norinciu prisijungti?  ax.gif
Domina si kelione: http://www.guliverio...busu/kroatija_a  mirksiukas.gif

Nezinau, keliones autobusu kaina 1600lt ir tik viena laisva diena prie juros smile.gif Gerai, jei autobusas bus su kondicionieriumi ir WC.
Atsakyti