Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaujam drauge?

QUOTE(Zana @ 2011 12 19, 10:20)
taigi ar niekas dar neuzsimane, va toks pasiulymas butu neblogas http://kartu.lt/viln...-Rimini-Italija

super.....tikrai neblogas pasiulymas....as noreciau...bet kaip mums susisiekti?
Atsakyti
Sveiki,

mūsų močiutė nusprendė, kad nori su anūkėle, mūsų 7 m. dukryte, važiuoti pavasarį-vasarą į poilsinę kelionę ir ieško bendraminčių/bendrakeleivių. Gal kas keliausite ir ieškote kompanijos, pasiderintume planus cool.gif
Atsakyti
Gal kas noretu kartu vykti i pazintine ar poilsine-pazintine kelione, autobusu, o gal ir lektuvu, domintu gamta, galimi ivairus variantai. Pvz., Juodkalnija, Prancuzijos gamta, Ispanija, Alpes ir pan. Tiktu net ir Zakopane.

Man 34 metai. Galeciau kartu imti ir dukra (11 metu), jei turite panasaus amziaus vaika - butu dar linksmiau.

Kelione galeciau planuoti nuo liepos 1, bet noreciau apsispresti greiciau, nes dabar isankstiniai ispardavimai.
Atsakyti
Labas, gal kas noretu kartu su manimi keliauti y havajus? as vaikinas 22metai. Ne butinai per agentura. Domina yvairus pasiulymai, laukiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki!

Ieškau kompanijos ir bendraminčių kelionei i Hurgadą vasario mėnesio pirmoje pusėje. Iš Lenkijos kainos ženkliai mažesnės, todėl būtų galima žvalgytis kelionės iš Lenkijos smile.gif Ech... kaip norisi saulės ir šilumos! Kas dar pasiilgot saulėtų ir šiltų dienų?? mirksiukas.gif Lekiam!
Atsakyti
Sveiki, liepos 15-25 d. radom palyginus nebrangius Ryanair bilietus i Barcelona, pirmyn ir atgal tik ~390 lt zmogui, dabar ieskomes kambario ar apartamentu. Skrisime dviese. Gal yra dar tokiu metu keliaujanciu poru? 4u.gif
Gal butu norinciu susitikti Barcelonoje tomis dienomis, nueiti kartu kur pasilinksminti, ar tiesiog papasakoti ispudzius, isgerti kavos, pasidalinti patarimais? Siuo metu jau ziurinejames kambario ar apartamentu nuomai, galima butu galvoti kazka kartu smile.gif Esame ~25 m. amziaus pora is Vilniaus smile.gif Rasykite AZ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 17 sausio 2012 - 17:18
sveiki visi. na mes su vyru planuojame skrist i roma vasario 28 kovo 3. gal yra vykstanciu siom datom? ax.gif ax.gif
Atsakyti
Kažin, ar labai sunku susirasti draugę kelionei?Žadu su Grūda keliauti autobusu į kažkurią Europos šalį.Geriausia būtų rugpjūčio pabaga.
Atsakyti
Su Grūda?... Girdėjau, nekokie atsiliepimai apie ją
Aš taip pat norėčiau vasarą kokią Europos šalį aplankyt... Ypač kai galima tokių nebrangių skrydžių rasti. Gal atsirastų draugiška mergina, neturinti su kuo paskraidyt ar autobusu pavažinėt maždaug vidurvasarį?
Atsakyti
Grūda visai gera agentūra.Važiavau ir labai patiko.Autobuse buvo ne vienas keleivis nebe pirmą kartą važiuojantis su šia agentūra ir labai ja patenkintas.Man tai patinka autobusu - daugiau pamatyti galima.Tik va, draugė būtų gerai, bet esu jau nebe mergina, todėl gal mano amžius nebetiktų jaunoms, nors mano draugės visos 10-12 metų jaunesnės, nes aš moku pre jų pritapti, nesu subobėjusi, viskas įdomu, sugyvenu su visokio amžiaus žmonėmis.
Atsakyti
sveiki du vaikinai vaziuojame slidineti i Passo Tonale kurorta Italijoje.isvykstame vasario 3 gryztame 12 yra dvi laisvos vietos.laukiame norinciu:) smile.gif
Atsakyti
[quote=dalada,2012 01 23, 11:52]
bet esu jau nebe mergina, todėl gal mano amžius nebetiktų jaunoms,

O kiek Jums metų? Nors sakoma, kad moters amžiaus neklausiama blush2.gif
Klausiu, nes aš ir pati mąstau apie kelionę autobusu vasarą. Ir pakeleivė visai neblogai būtų.
Atsakyti