Sveiki!
Kazkaip paskutiniu metu pratustejo draugu ratas...
Ieskau zmoniu, kurie noretu kartu skraidyti pailgintom savaitgalio kelionem (3-4 dienom). Kryptys butu tokios, kurios pasiekiamos lektuvu. Siuo metu domina Paryzius ir Roma, bet neatsisakyciau ir kitokiu variantu. Apie Paryziu ir Roma mastau gal spalio menesiui
Galima bandyti ir koki savaitini varianta, jei bus norinciu.
Variantas butu ieskantis pigesniu bilietu ir nelabai brangiu viesbuciu - pinigelius visi skaiciuojam. Nesupykciau ir couchsurfing isbandyti... Salyse, kur turiu pazistamu ar draugu - stengiuosi nakvyne gauti pas juos
Saliu, kur labai salta - vengiu (ten kur -40 kompanijos nepalaikysiu
)
Esu kauniete, man 36. Domiuosi labai daug kuo, nuo meno ir architekturos iki gamtos, apsipirkinejimo ir klubu. Kalbu gerai angliskai ir rusiskai, siek tiek lenkiskai, reikalui esant galiu vairuoti, nebijau vazinet ir dideliuose miestuose, su zemelapiu skaitymu susipazinus.
Pakeleiviai butu smagu panasaus amziaus ir sukalbamo charakterio
Vaikinai irgi tinka. Patirties tokiom kelionem ir ju planavimui turiu nemazai
Zodziu jei kas norit ka nors pamatyt ir gerai praleist laika - suktelkit, sugalvosim ka nors
Beje, vienadienes keliones po Lietuva irgi butu visai smagu!
Kazkaip paskutiniu metu pratustejo draugu ratas...
Ieskau zmoniu, kurie noretu kartu skraidyti pailgintom savaitgalio kelionem (3-4 dienom). Kryptys butu tokios, kurios pasiekiamos lektuvu. Siuo metu domina Paryzius ir Roma, bet neatsisakyciau ir kitokiu variantu. Apie Paryziu ir Roma mastau gal spalio menesiui

Variantas butu ieskantis pigesniu bilietu ir nelabai brangiu viesbuciu - pinigelius visi skaiciuojam. Nesupykciau ir couchsurfing isbandyti... Salyse, kur turiu pazistamu ar draugu - stengiuosi nakvyne gauti pas juos

Saliu, kur labai salta - vengiu (ten kur -40 kompanijos nepalaikysiu

Esu kauniete, man 36. Domiuosi labai daug kuo, nuo meno ir architekturos iki gamtos, apsipirkinejimo ir klubu. Kalbu gerai angliskai ir rusiskai, siek tiek lenkiskai, reikalui esant galiu vairuoti, nebijau vazinet ir dideliuose miestuose, su zemelapiu skaitymu susipazinus.
Pakeleiviai butu smagu panasaus amziaus ir sukalbamo charakterio

Zodziu jei kas norit ka nors pamatyt ir gerai praleist laika - suktelkit, sugalvosim ka nors

Beje, vienadienes keliones po Lietuva irgi butu visai smagu!
Gal kas į kelionę į Santiago De Compostela?
800km pėsčiois- kelionė į save:)
800km pėsčiois- kelionė į save:)
QUOTE(Džiazuu @ 2012 09 03, 13:00)
Kas per kelione?

QUOTE(Džiazuu @ 2012 09 06, 21:21)
Geras,kaip tik vakar ziurejau filma apie sia kelione "The way".

QUOTE(sapetrausk @ 2012 09 07, 10:10)
Kažkas neįprasto, žavaus, viliojančio..
Jei kas sugalvosit, rašykit, pabendrausim, pasitarsim:)
QUOTE(Džiazuu @ 2012 09 08, 12:36)
Kažkas neįprasto, žavaus, viliojančio..
Didele svajone jau daug metu..

bet dabar dar negaliu.. gal po geru keliu metu