sveiki
gal kas i tatrus vaziuos nuo gruodzio 28 dienos?
mes prisijuktume - du asmenys (vyras ir zmona)
vilnius
gal kas i tatrus vaziuos nuo gruodzio 28 dienos?
mes prisijuktume - du asmenys (vyras ir zmona)
vilnius
Su vyru skrendam į Barseloną 2013 kovo 13-18 dienomis. Gal yra lietuvių, tuo pačiu metu ten keliaujančių?
Ačiū

Ačiū

Vis dar ieškom kompanijos - šeimos su vaikais - slidinėjimui Čekijoje, sausio 5-12 d.
Mes suinteresuoti važiuoti kiekvieni atskirai ir vieni kitiems pernelyg neįkyrėti - bet ant trasų vaikams daug smagiau su draugais, o jei tėveliai rastų bendrų taškų, tai vakare galimi pasėdėjimai prie vyno, alaus ar arbatos.
Sau būstą jau užsakėme, galėčiau patarti, kur ir kaip ieškoti, taip pat daugmaž nušviesti kainas.
Gerokai pigiau negu Alpės, pigūs ski pasai (Čekijoje vis dar kronos..), nebrangus maistas, kelionė dvigubai trumpesnė, smagios trasos, su vaikais - pats tas

Ieskau su kuo praleisti naujus metus, man 30m, kazkur isvaziuoti, aisku nelabai brangiai, arba i kokia kita kelione sausio- vasario men kur butu silta, salis nelabai svarbi (idealiausia Egiptas) ir kur kainos nedideles

Ieškom pakeleivių į žemuosius tatrus (Jasną) sausio 2-8 dienomis. Važiuojame dviese su automobiliu, taigi į ekipažą priimtume dar du žmones. Turime stogo bagažinę, taigi galite būti ir su savo slidinėjimo inventoriumi.
Lauksiu AŽ.

Sveiki,
Ieskau pakeleives i Egipta. Man 31 m., gyvenu Vilniuje. Egiptas traukia tik del nardymo galimybiu. Visa kita - tik poilsis, miegas, valgis
zodziu poreikiai minimalus, kad niekas nekvarsintu galvos ir butu galima issiguleti savaite. Esu jau buvusi 2 kartus Egipte, netoli Hurgados, Makadi bay. Dabar vel zvalgausi i ta puse. Laikas - sausio pabaiga, vasario pradzia, viesbuciai tik 4-5*, trukme - 7 naktys. Kiek gavau viesbuciu pasiulymu, kainos sukasi apie 2 000 lt.
Jeigu ka domintu, lauksiu zinuciu i az
Ieskau pakeleives i Egipta. Man 31 m., gyvenu Vilniuje. Egiptas traukia tik del nardymo galimybiu. Visa kita - tik poilsis, miegas, valgis

Jeigu ka domintu, lauksiu zinuciu i az

Gal atsirastų mama su vaiku (ais ), norinčiais balandzio men. kartu keliauti į Rodą /Kosą ar kt. panašią šalį.