Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukas, pavirtęs gegužiuku :)

saunuole mamyte 4u.gif kaip matau sunelis sauniai auga, taj yra svarbiausia mirksiukas.gif mano dukryte gime dar mazesne, nors buvo pilnai isnesiota, tad gali isivaizduoti koks buvo sokas kai pamaciau dukryte, 1880kg. bet svarbiausia, kad sveiki butumet, ir toliau taip sauniai augtumet smile.gif lb sujaudino si istorija, nes viskas taip pazystama, inkubatoriai ir gyvenimas ligoninej, vamzdeliai ir visoki prijungti aparatai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 03 19, 17:29)
lb sujaudino si istorija, nes viskas taip pazystama, inkubatoriai ir gyvenimas ligoninej, vamzdeliai ir visoki prijungti aparatai  verysad.gif

console.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ariukas mano mylimiausias liepinukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 03 20, 00:17)
Ariukas mano mylimiausias liepinukas wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrunia @ 2008 03 20, 00:17)
Ariukas mano mylimiausias liepinukas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir mano wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 03 20, 15:49)
Ir mano  wub.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutia @ 2008 03 30, 19:32)
Sekmes jums 4u.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
Arijus tikras vyras! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Auga ne kiek neatsilikdamas nuo panasiu metu gimusiu, o kai kuriuos ir praaugo man rodos smile.gif
Sandrute, mano mama kai pamate jo nuotrauka, tai negalejo patiketi, kad tavo berniukas gime anksciau nei turejo, taip gerai juo pasirupinta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 04 02, 23:44)
Arijus tikras vyras!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Auga ne kiek neatsilikdamas nuo panasiu metu gimusiu, o kai kuriuos ir praaugo man rodos  smile.gif
Sandrute, mano mama kai pamate jo nuotrauka, tai negalejo patiketi, kad tavo berniukas gime anksciau nei turejo, taip gerai juo pasirupinta  cool.gif

blush2.gif wub.gif
Dičkis mano zuikis - 9,5 kg rolleyes.gif tik raida atitinka kol kas tik koreguotą amžių, bet mes iš jo daugiau ir nereikalaujam irnesakyk.gif ateis laikas ir viską išmoks rolleyes.gif beje, jau labai nori vaikščioti, už rankyčių laikant žingsniuoja kaip reikiant thumbup.gif moka pašaukti mama, tete wub.gif šuniuką kartais vava pavadina wub.gif labai gražiai bendrauja su kitais vaikais, labai mėgsta kalbėtis su lialia veidrodyje biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazi ir jaudinanti istorija. Sveikatytes jums 4u.gif
QUOTE(Sandrulia @ 2008 04 03, 10:48)
blush2.gif  wub.gif
jau labai nori vaikščioti, už rankyčių laikant žingsniuoja kaip reikiant thumbup.gif moka pašaukti mama, tete wub.gif šuniuką kartais vava pavadina wub.gif

blink.gif tikras saunuolis thumbup.gif Mano mazius pernesiotas ir tai tiek nemoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***zanute*** @ 2008 04 03, 11:44)
Labai grazi ir jaudinanti istorija. Sveikatytes jums  4u.gif
blink.gif tikras saunuolis  thumbup.gif Mano mazius pernesiotas ir tai tiek nemoka  lotuliukas.gif

Ačiū rolleyes.gif

Aš tai manau, kad kiekvienas vaikas skirtingas, ir nereikia jų sprausti į visokius rėmus, ateis laikas ir viską išmoks wub.gif
Atsakyti