saunuole mamyte
kaip matau sunelis sauniai auga, taj yra svarbiausia
mano dukryte gime dar mazesne, nors buvo pilnai isnesiota, tad gali isivaizduoti koks buvo sokas kai pamaciau dukryte, 1880kg. bet svarbiausia, kad sveiki butumet, ir toliau taip sauniai augtumet
lb sujaudino si istorija, nes viskas taip pazystama, inkubatoriai ir gyvenimas ligoninej, vamzdeliai ir visoki prijungti aparatai
QUOTE(joviliukste @ 2008 03 19, 17:29)
lb sujaudino si istorija, nes viskas taip pazystama, inkubatoriai ir gyvenimas ligoninej, vamzdeliai ir visoki prijungti aparatai 
Ačiū
Ariukas mano mylimiausias liepinukas
Sekmes jums
Arijus tikras vyras!
Auga ne kiek neatsilikdamas nuo panasiu metu gimusiu, o kai kuriuos ir praaugo man rodos
Sandrute, mano mama kai pamate jo nuotrauka, tai negalejo patiketi, kad tavo berniukas gime anksciau nei turejo, taip gerai juo pasirupinta
Auga ne kiek neatsilikdamas nuo panasiu metu gimusiu, o kai kuriuos ir praaugo man rodos
Sandrute, mano mama kai pamate jo nuotrauka, tai negalejo patiketi, kad tavo berniukas gime anksciau nei turejo, taip gerai juo pasirupinta
QUOTE(Sacra @ 2008 04 02, 23:44)
Arijus tikras vyras!
Dičkis mano zuikis - 9,5 kg
Labai grazi ir jaudinanti istorija. Sveikatytes jums
jau labai nori vaikščioti, už rankyčių laikant žingsniuoja kaip reikiant
moka pašaukti mama, tete
šuniuką kartais vava pavadina
tikras saunuolis
Mano mazius pernesiotas ir tai tiek nemoka
QUOTE(Sandrulia @ 2008 04 03, 10:48)
jau labai nori vaikščioti, už rankyčių laikant žingsniuoja kaip reikiant
QUOTE(***zanute*** @ 2008 04 03, 11:44)
Labai grazi ir jaudinanti istorija. Sveikatytes jums
tikras saunuolis
Mano mazius pernesiotas ir tai tiek nemoka 
Ačiū
Aš tai manau, kad kiekvienas vaikas skirtingas, ir nereikia jų sprausti į visokius rėmus, ateis laikas ir viską išmoks