saunuoliai teveliai
ir saunuolis mazulis
bet jau kokie zandukai
sveikatos ir sekmes jums augant
Sandrulia, tavo stiprybė nugalėjo viską... ir visos negandos liks tik mažytis nedylantis prisiminimas, kuris atnešė į jūsų namus begalinį džiaugsmą ir palaimą...
Ačiū, mergaitės
Ašaros liejais upeliais perkaičius tai ką patyrei. Mes visos už jus laikėm kumstukus kai su Ariuku buvot ligoninėj ir visos kartu džiaugdavomės kai jūsų tėvelis pranešdavo mums geras naujienas, bet nei viena iš mūsų nežinojom kaip tau ištikrųjų tada buvo sunku. Auginkit ir toliau savo žandukus taip pat sėkmingai kaip ir iki šiol
man sita istorija pati graudziausia ir pati graziausia
Labai sujaudino jusu tvirtybe
Sekmes visai jusu seimai, mazyliui sveikatos
QUOTE(Baffie @ 2007 09 28, 11:48)
Mes visos už jus laikėm kumstukus kai su Ariuku buvot ligoninėj ir visos kartu džiaugdavomės kai jūsų tėvelis pranešdavo mums geras naujienas, bet nei viena iš mūsų nežinojom kaip tau ištikrųjų tada buvo sunku. Auginkit ir toliau savo žandukus taip pat sėkmingai kaip ir iki šiol 
Aš visada jaučiau jūsų palaikymą, labai dėl to dėkinga visoms liepinukėms
QUOTE(danka @ 2007 09 28, 11:51)
man sita istorija pati graudziausia ir pati graziausia
Labai sujaudino jusu tvirtybe
Sekmes visai jusu seimai, mazyliui sveikatos

Ačiū
Sandrulia, aš sėdžiu ir žliumbiu..... Gerai , kad žinau kaip jums viskas puikiai dabar einasi , šaunuoliai
QUOTE(Sandrulia @ 2007 09 27, 22:02)
Buvo sunku...labai sunku...nieks nežino, kaip man buvo sunku...ir nesužinos...
Žinau, nes turiu liepinukę, virtusią gegužinuke, gimėm 1976 g svorio, 46 cm ūgio, 32 savaičių. Ūžesiukas, nemokėjimas ryti, nesibaigianti gelta su kvarco lempomis ir lašinėmis į pakaušį, trūkčiojantis kvėpavimas - viskas taip seniai patirta, bet iki skausmo pažįstama...
Dabar šitas kleckas jau beveik 50 kg sveria
Kantrybės auginant
esi labai stipri moteris
labai džiaugiuos už jus
būkite stiprūs ir sveiki
labai džiaugiuos už jus
būkite stiprūs ir sveiki
Stiprybes jums ir toliau!