Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukas, pavirtęs gegužiuku :)

Labai graziai aprasei wub.gif cray.gif cray.gif ,svarbu kad dabar viskas gerai ir mazylis zavutis wub.gif wub.gif

labai suprantu ka isgyvenai ir jautei friends.gif

Bukit sveikucai ir aukit diduciai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 09 29, 23:08)
esi labai stipri moteris  4u.gif
labai džiaugiuos už jus  wub.gif
būkite stiprūs ir sveiki  4u.gif

labas visoms, mudu irgi isgyvenom panasia istorija, kaip Sandrulia su savo mazyliu
Papildyta:
QUOTE(=Svaja= @ 2007 11 01, 12:01)
Labai graziai aprasei  wub.gif  cray.gif  cray.gif ,svarbu kad dabar viskas gerai ir mazylis zavutis  wub.gif  wub.gif

labai suprantu ka isgyvenai ir jautei friends.gif

Bukit sveikucai ir aukit diduciai 4u.gif  4u.gif

labas, o mano mazylis i pasauli turejo ateit tik rugsejo 21 d. pagal KMUK paskaiciavimus, bet deja, gime liepos 21 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2007 11 01, 11:06)
Labai grazi istorija.  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Rodos širdis iššoksiš krūtinės - taip iki skausmo pažįstama situacija g.gif Baimė, nerimas, o paskui didžiulė palaima nors ir su menku nerimo šešėliu, bet didžiule viltim, kad užaugsim.
Sėkmės jum, sveikatytės ir aukit dideli 4u.gif
Atsakyti
sandrulia,tu saunuole,man 4u.gif thumbup.gif , skaiciau ir verkiau nezinau net taip sujaudino tavo pasakojimas verysad.gif ir dabar verkiu,noriu tik pasakyti laikykites thumbup.gif saunuole
Atsakyti
nerealiai grazi istorija wub.gif net apsiasarojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 01, 14:14)
Rodos širdis iššoksiš krūtinės - taip iki skausmo pažįstama situacija  g.gif Baimė, nerimas, o paskui didžiulė palaima nors ir su menku nerimo šešėliu, bet didžiule viltim, kad užaugsim.

QUOTE(Spulite @ 2007 11 01, 15:02)
sandrulia,tu saunuole,man  4u.gif  thumbup.gif , skaiciau ir verkiau nezinau net taip sujaudino tavo pasakojimas verysad.gif 

QUOTE(dooovile @ 2007 11 01, 15:45)
nerealiai grazi istorija wub.gif net apsiasarojau... blush2.gif

friends.gif
Atsakyti
saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif jaudinanti istorija
Atsakyti
jejau, kvpa uzgniauzus skaiciau unsure.gif kaip dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi wub.gif nu kodel tie mzaieji taip skub gimti anskciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2007 11 02, 13:47)
saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif jaudinanti istorija

user posted image
QUOTE(*gidryte* @ 2007 11 02, 13:55)
jejau, kvpa uzgniauzus skaiciau  unsure.gif  kaip dziaugiuosi, kad viskas gerai baigesi  wub.gif nu kodel tie mzaieji taip skub gimti anskciau  g.gif

user posted image
Kad man kas nors paaiškintų... unsure.gif
Atsakyti
Jaudinanti istorija. Net nezinojau, kaip tau viskas nutiko blush2.gif Saunuole tu smile.gif
O Ariukas zaviausias mazylis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gundia @ 2007 11 14, 21:47)
Jaudinanti istorija. Net nezinojau, kaip tau viskas nutiko  blush2.gif Saunuole tu  smile.gif
O Ariukas zaviausias mazylis  4u.gif

Visi mūsų zuikučiai patys žaviausi rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti