Noriu paziuret ar vaikui patiktu,siandien gundziausi nupirkti maximoj cd,bet sudvejojau
QUOTE(vannilė @ 2008 01 02, 17:14)
gal kas zinot kur galima rasti "Cotoons" arba lietuviskai vadinasi "Mazyliai"
Noriu paziuret ar vaikui patiktu,siandien gundziausi nupirkti maximoj cd,bet sudvejojau
http://kinozal.tv/details.php?id=75095
QUOTE(klopedija @ 2007 12 30, 22:01)
Labai dėkoju. Tačiau gal kas bent su titrais....Nes rusiškai tai kokius 2 trečdalius suprantu
QUOTE(kimono @ 2008 01 03, 13:37)
Labai dėkoju. Tačiau gal kas bent su titrais....Nes rusiškai tai kokius 2 trečdalius suprantu
Na bet vistiek mėginsiu siųstis tą rusišką variantą
Beje, kai paskaitau, tai čia dalinatės kažkokiu pakvietimu į torrentus. Gal galit paaiškint kam jo reikia?
Pati esu prisiregistravus torrentų fotume, bet ten truputį sunkoka, nes mano pvz tas siuntimosi sąntykis yra 0.71. O jei jau kokį filmuką siųsius, tai jo tuoj ir nelieka..... Gal kuri žinot kaip tą sąntykį paket?(na reitingą).
Turi siųstis ir kitiems dalint:D
QUOTE(vannilė @ 2008 01 02, 17:14)
gal kas zinot kur galima rasti "Cotoons" arba lietuviskai vadinasi "Mazyliai"
savas.torrentplius.lt
Čia rasi Mažyliai 1 dalį DVDRip lietuvių kalba
ir Mažyliai 3 dalį DVDRip lietuvių kalba ir DVD lietuvių, rusų, latvių, estų kalbomis
Na ar niekas nesisiunčia Kvieskite auklę
Noriu pažiūrėti, bet kai rodo per TV dažniausiai pamirštu
QUOTE(miegutis @ 2008 01 04, 13:40)
Ir aš noriu jų
QUOTE(miegutis @ 2008 01 04, 13:40)
Kantrybės! Šiandien abu filmus rodo TV, tai ryt-poryt, manau, bus torrentuose.
Merginos,kur gauti filma ''Perl Harboras''???? Torrent.lt jo nera
gal kas galite padovanoti kvietima i torrent.lt ?