QUOTE(Maidenana @ 2007 10 04, 19:22)
na, gal as naiviai cia pasakysiu, bet manau zmones JAU sugeba atskirti darba ir asmeninius santykius... be to, jei ji apseils ir blogai dirbs - jam teks ja atleisti

siuo metu reikalams gerai tvarkyti reikia greitat reaguoti ir mastyti konstruktyviai bet logishkai, o jei jai darbas taps pramoga... Na, gal cia net pliusas..
Papildyta:
Buhaltere, dar syki ir viska ish pradziu. Vyras davesi 6 metus. Nustojo. Dabar jis pakeltas pareiguose ir ta moterishke bus pavaldine. Jus bijote, kad romanas vel prasides. Bet jo kol kas nera. Ar taip? Jus norite patarimo, kaip sustabdyti dar neprasidejusius santykius. A taip?
Nes as jau nebepagaunu minties, ar jis su visom, ar tik su jumis ar tik su ja bet mega pas jus...
Davėsi prieš 6 metus. (Jo žodžiais "nieko ten nebuvo", bet aišku, kad buvo. Pranėšė iš darbo, be to pati kažką nujaučiau.). Po "išaiškėjimo" nustojo tokiu intensyvumu kaip anksčiau dalyvauti visuose tuose įm vakarėliuose iš kurių visada grįždavo. Kartais po vidurnakčio. Dalyvavo "būtinosiomis" progomis NM, jubiliejai ir t.t. Tradiciniai paaiškinimai: jau nieko niekada su niekuo.
Atrodė, kad viskas kaip ir gerai. Po 6 metų netikėtai radau tas žinutes po eilinio "būtinojo" baliaus. Praėjo kiek tai laiko vėl ramu. Dabar ta situacija koks temos pavadinimas.
Daugelis Jūs klausiate ar visą tą laiką tęsėsi, ar dabar vėl rutuliojasi tas romanas,
o kaip aš jums galiu atsakyti, iš kur aš žinau, kas man pasakis, kokiu "prietaisu aš tai galiu nustatyti'????? Juk žmonos šalia nebūna kai visa tai vyksta. Jos sužino paskutinės.
O klausiau aš jūsų nuomonės, jei buvo kažkas, po to, tarkim nutrūko, susidarius šiai situacijai kiek realu, kad gali atsinaujinti.
Galop man reikėjo pasikalbėti ir išsilieti. Ir aš dėkinga, kad jūs man patarinėjote ir diskutavote. Visos šios diskusijos man pakėlė nuotaiką ir aš pradėjau šiek tiek kitaip galvoti. Iš karto, per savaitę, nepasikeisi žmogus kardinaliai.