Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas po vyro mirties

QUOTE(Leita @ 2011 10 08, 08:42)
"Meilė ateina neįspėjusi. Kartą duota ji niekada neatimama. Būtina tai prisiminti. Jos negalima prarasti. Meilė yra neišmatuojama. Jos negalima išmatuoti metais, minutėmis ar sekundėmis. Ji yra neišmatuojama. Negalima jos ir palyginti su kita. Ji tiesiog yra. Net trumpiausias tikros meilės prisilietimas gali palaikyti visą gyvenimą. Būtina tai prisiminti.
Ar prisimeni, kaip kartą sakiau, kad mes užmirštame veidus žmonių, kuriuos mylėjome? Taip nėra. Tik įsivaizduojame, kad juos praradome, o iš tikrųjų jie tampa mūsų dalimi, todėl negalime matyti jų nešališkai. Norėčiau, kad galvotum apie mane būtent taip. Kad žinotum, jog visada būsiu su tavimi, nors galbūt ir negalėsi atkurti atmintyje mano veido.
Gyvenk! Rizikuok! Tam iš tikrųjų skirtas gyvenimas. Mes privalome siekti laimės. Niekas niekada nenugyvens gyvenimo už mus ir negalės nurodyti, kaip reikia gyventi. Pasitikėk savo nuojauta. Rinkis tai, kas geriausia. Be to, atidžiai to ieškok. Neleisk , kad tai išslystų iš rankų. Kartais geri dalykai ateina pas mus nepastebimai, juos sunku nusakyti. Nuo mūsų priklauso, kuo baigsis netikėtas susitikimas. Ką norėsime matyti. Ką panorėsime matyti. Ką panorėsime išsaugoti. Ką panorėsime prisiminti. Nepamiršk, kad gyvenimo meilė slypi viduje. Niekas niekada jos negalės iš tavęs atimti.
Norėčiau, kad mane prisimintum su šypsena. Neužmiršk, kad čia būta meilės."
Linda Olsson - Dainuosiu tau švelnias dainas

Kokie prasmingi zodziai. Matyt, tiesa, kad genialumas slypi paprastume...
Atsakyti
"Stoviu prie lovos, kurioje guli jauna moteris po veido operacijos, jos lūpos - tarsi klouno, nes jas perkreipė paralyžius. Dabar ji turės gyventi šitaip. Norėdamas pašalinti skruosto auglį, turėjau nukirpti šį mažytį nervą.
Palatoje yra jos vyras, irgi jaunas. Jis stovi kitoje lovos pusėje ir juodu tarsi atskirti nuo manęs vakarinėje lempos šviesoje, tarsi tik dviese. kas jie tokie, klausiu savęs,jis ir ši perkreipta šypsena, taip švelniai žvelgiantys ir liečiantys vienas kitą?
Moteris prabilo:
- Ar mano lūpos dabar visą laiką bus tokios?
-Taip,- atsakiau.- Teko nupjauti nervą.
Ji linktelėjo ir nutilo. O jaunasis vyras šypsojosi.
-Bet man patinka,- tarė jis.- Tai savotiškai miela.
Supratau, kas jis yra. Supratau ir nuleidau žvilgsnį. Susidūrę su dieviškumu, netenkame drąsos. Nesidrovėdamas manęs, jis pasilenkė ir pabučiavo į susuktas žmonos lūpas. Aš iš taip arti mačiau, kaip jis pakreipė savąsias, kad šios atitiktų jos lūpų padėtį, taip parodydamas, kad jos bučinys - vis dar bučinys." DR. R.Selzer
Atsakyti
Siandiena menesis...kaip mano meiles nebera sad.gif laikas bega nenumaldomai greitai...
Sesuo guli klinikose,jau greitai turetu gimti berniukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2011 10 09, 08:10)
Siandiena menesis...kaip mano meiles nebera sad.gif laikas bega nenumaldomai greitai...
Sesuo guli klinikose,jau greitai turetu gimti berniukas smile.gif

KOSMETA Labai mazai laiko praejo, dar taip viskas svezia. Viskas bus gerai console.gif
Atsakyti
Slaugiau depresija sergančią moterį.
Užsukęs kaimynas paklausė: kai gyveni?
- Negyvenu,- sako,- būnu.

Šįryt atėjus į darbą radau raštu išsakytą sprendimą nebebūti.
Ir nuorodą.

Viešpatie, koks gražus rudėjančios saulės nušviestas beržynas prie tvenkinio...
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 10 09, 15:02)
Slaugiau depresija sergančią moterį.
Užsukęs kaimynas paklausė: kai gyveni?
- Negyvenu,- sako,-  būnu.

Šįryt atėjus į darbą radau raštu išsakytą sprendimą nebebūti.
Ir nuorodą.

Viešpatie, koks gražus rudėjančios saulės nušviestas beržynas prie tvenkinio...

Kiekvienas iš mūsų turime teisę rinktis. O mums, likusiems, tenka su tuo susitaikyti ir gerbti išėjusiojo sprendimą. Jai atrodė, kad taip geriau....
Atsakyti
Aš tave myliu.
Trys žodžiai. Prieš metus juos girdėjau kasdien.
Mano žmogus juos kartojo nuolat.
Kaip burtažodį. Kaip užkeikimą. Kaip pažadą.
Apkabindavo mane kauliukais, kurie prieš tai buvo rankos.
Spausdavo stipriai stipriai.Iš visų paskutinių jėgų likučių.
Buvau paskutinė jo gyvenimo moteris ir visa jo meilė buvo skirta man.
Tada jau buvo visiškai priklausomas nuo manęs.
Mano atsidavimo, rūpesčio, slaugos.
Buvimo šalia ir sprendimų jį reanimuoti.
Paskutines savaites dažniau bučiuodavau į kaktą.
Kuo puikiausiai prisimenu paskutinį bučinį.
Pasiuntė man oro bučinį, aš pripuolus nubučiavau jį visą.
Po kelių minučių prasidėjo agonija.
Kada paskutinė kartą pasakė: aš tave myliu?

Mano dienos būna teminės. Šiandien galvoju tai.

Be trijų dienų vienuolika mėnesių. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene0: 24 spalio 2011 - 13:07
Vis pagalvoju, ar Nutė pagalvoja, kaip mes laikomės. smile.gif
Aplankėm kapelius. Paverkėm. Oras buvo geras, galėjom ilgėliau pabūti.
Paminklo akmuo - nebe medinis kryžius. Kažkas naujo, šalta ir svetima. Nesusiję su mumis. Priprasiu.
Nesiruošiu žiemai. Neplanuoju, ką veiksiu pavasarį. Ir rytojus nelabai domina.
Šiandien pirmą kartą pirkau bulves.
Pradedu branginti savo pseudo laisvę.
Pora gerų savaičių iki metinių. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene0 @ 2011 11 09, 22:02)
Vis pagalvoju, ar Nutė pagalvoja, kaip mes laikomės. smile.gif
Aplankėm kapelius. Paverkėm. Oras buvo geras, galėjom ilgėliau pabūti.
Paminklo akmuo - nebe medinis kryžius. Kažkas naujo, šalta ir svetima. Nesusiję su mumis. Priprasiu.
Nesiruošiu žiemai. Neplanuoju, ką veiksiu pavasarį. Ir rytojus nelabai domina.
Šiandien pirmą kartą pirkau bulves.
Pradedu branginti savo pseudo laisvę.
Pora gerų savaičių iki metinių.  cray.gif

Kasdien pagalvoju, ir ne po vieną kartą.
Atidaviau didesnį darbą, kol užbaiginėjau, buvo labai mintys užimtos, o dabar ir gretutinėms lieka vietos.
Užtat ir nenoriu tų akmenų ant kapo. Šįmet nieko nedariau, neturėjau iš ko. Kol kas gyva - gėlytės žydi, iš šonų vejelė žaliuoja.
Už mane planuoja vedėjas. Parašo laišką - turiu atsakyti. Penkeriems metams suplanuota.
Ak, kaip mielai mes keistume visą likusią laisvę į buvusią nelaisvę nors vienai valandai verysad.gif
Atsakyti
Moteriskes visas jus su artejanciom Sv. Kaledom ir Naujeisiais metais. Tikekit, kad jie bus geresni uz praejusius. Sveikatytes jums, tikejimo ir vilties 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms.Kaip senai buvau uzsukus pas Jus,ir irasas jau "praeitu"metu smile.gif
Na prasidejo vasaris,man jis slogus,tai menuo kaip sirgo dukrytes tetis,gal uztat vakar sapnavau,bet besisypsanti,laiminga,ne serganti,iskamuota skausmu.Nors jau eina 6-ti metai,bet skausmas neisnyko.
Atsakyti
QUOTE(erikiukas:) @ 2012 02 07, 16:06)
Nors jau eina 6-ti metai,bet skausmas neisnyko.

Sveika 4u.gif Jis ir neisnyks. Juk esam blaivam prote ir musu gyvenime negali isbraukti tu metu is atminties kokie jie bebutu. Vistiek prisimenam ir skausma prisimenam ir dziaugsma atsimenam. Manieji jau greitai 10 metu pareina o sirdys vis skauda verysad.gif
Atsakyti