PS gale Sincerely/Faithfully rašyti nereikia (mano žiniomis).
Dėl diplomo iš matematikos olimpiados: dažniausiai neprašo (negirdėjau, kad ko nors būtų prašė). Jei jau paprašys, tai paprašysi, kad matematikos mokytoja jiems patvirtintų, kad tikrai užėmei 4 vietą, taip kad jaudintis nereikėtų.
PS reikėtų parašyti kodėl nori studijuoti būtent tą specialybę, nes kiek žinau tai jie labai vertina tai, kad žmogus yra apsisprendęs ir tvirtai žino ko nori. Jei rašai tik tai, ką šiaip mėgsti ir ką veikei, tai tavo PS gali tikti stoti į įvairesnes specialybes, bet tai nerodys kryptingumo. Šiaip labai įdomu apie ką yra įžanga ir pabaiga.
Je nori, gali parašyt man į AŽ ar atsiųst savo PS (aš jau studijuoju, tai kopijuot nereikia man

)
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 31, 13:51)
Gali buti. Cia dar priklauso kaip iterpi ta ciata, kaip ja paaiskini. Man butu labai neidomu skaityti visus PS, kuriuose rasoma - noriu studijuoti ten ir ten, nes man tai labai patinka bla bla bla.

Aisku, as nezinau ar maniskis bus geras, todel cia ir rasau.
Kaip manote ar bus gera tokia sandara: Izanga (nerasau nieko apie specialybe), paskui apie pasiekimus mokykloje (viskas susije su konkursais, olimpiadomis), paskui rasau, kuo tie pasiekimai nulemes kodel noriu butent viena specialybe studijuotis kuria issirinkau (aprasau gal 4 sakiniais

), paskui pomegiai ir uzsklanda?????
Ar PS reikia gale rasyti Sincerelly, faithfully...?