Įkraunama...
Įkraunama...

Ką darytumet jei vaiko vardas

QUOTE(geidre @ 2012 08 24, 07:45)
Manau, kad del vienos raides pavyktu susitarti. Sakykit tiesiog klaida, nepriprantat ir viskas. Vieną raidytę prirašyt ar ištrint manau nebus didelės problemos.
Vietoj Akvilės taip pat būtų galima pašytis tik šiek tiek pakoreguot- Eivilė ir tt...


net keiciant viena raide- tai jau vardo keitimu laikoma, procedura ta pati kaip ir visai nepanasu varda sugalvojus ir kaip jau buvo mineta, supaprastinta ta procedura smile.gif
Atsakyti
Bjauri situacija 4u.gif
Nzn,saip jei nebeitu pakeistu,gal tikrai ji nekrikstyta ir tada pakrkstyjus,ja vadinti kriksto vardu? g.gif Na o jei ir sis variantas nebetinka,tai gal tiesiog reiktu susitaikyti,sunku aisku,bet gal bandyti izvelgti i ta varda kaip i Jusu dukros,o ne kazkokios moters? Ziurekit i tai,ka turit salia,juk tas zmogutis yra geras ir visai nesvarbu,koks jos vardas! Stiprybes!
Atsakyti
Oooo... kokia pazystama situacija... Man praktiskai taip pat buvo, tik skirtumas tas, kad as nujauciau kazka... Vyras dukra taip pat TOS KARVES vardu norejo pavadinti... ,,Davai tegu bus Ugne"... (iskarto atsiprasau visu Ugniu, nieko pries Ugnes neturiu, tik pries ta viena) bet as kategoriskai nesutikau. Ir suzinojau apie juos po menesio. Turbut nusokus nuo proto buciau... jei dukryte butu jos vardu pavadinta... verysad.gif

Bet pasirodo cia kiaulems vyrams budinga tokie bajeriai... g.gif

Bukite budrios busimos mamytes! verysad.gif
Atsakyti
Niekaip nesuvokiu, kodel dauguma pataria vadint vaika kitu vardu, o dokumentuose kitas.. Kas cia per nauja mada? Normalu cia? Kaip darzelyje? Aukletojom pristatot vaika vienu vardu, tokiu kokiu vadinat ir tokiu liepiat vadint? Nors dokumentuose visai kitas vardas? Kaip mokykloje? Vaikams atejus i pirma klase aiskini kad vardas toks ir toks, aukletoja skaito dienyne varda visai kitoki? Dar ir melagiu gali vaikai isvadint.. Laba diena as Daniele. Popenkiu minuciu mokytoja prie lentos kviecia Akvile, ir Daniele atsistojus nueina? Niekaip nesuprantu tokiu patarimu..
Atsakyti