Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 12, 18:04)
Ir aš noriu Lenora, net labai, bet deja... sad.gif Kaip Soir sakė, reiks į Francūziją traukt.  cool.gif
O orelis tai tikrai nekoks, Kaune pliaupia, šalta, šuns nieks į lauką nevytų... doh.gif įdomu kaip Vilniuje, Klaipėdoj ir kitur... unsure.gif

Dar ir tokio dizaino Nahema Parfum radau:
user posted image

Papildyta:

Bet čia rašoma, kad gaminama... unsure.gif

Gamina juos, tikrai gamina. Tik, deja, truputį pakeista kvapo formulė. bet taip su visais senaisiai Guerlain'ais.
O oras tai š... visą laiką valgyti norisi. doh.gif Bet nors namuose gera, šilta.
Atsakyti
sveikutes,
ka tik is parfum expres blush2.gif deja turejo tik samsara ir champ elizee(sito pavadinimo rasyt nemoku blush2.gif )

samsara
ikvepiantis, labai siltas, bet labiau brandzios moters kvapas, labai seksulus,keliantis pasitikejima

champ elizee
va cia as iklimpauuuuuuuuu........tokio lengvumo, as nesitikejau. toks jausmas tarsi ikvepi lietu, bet tuo pat metu ir siluma blush2.gif primena vanilinius ledus su braskem prie kaledinio stalo wub.gif labai optimistiskas kvapas wub.gif mano kvapas. vienu zodziu likau pakereta ir isimylejus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 10 12, 18:45)
champ elizee
va cia as iklimpauuuuuuuuu........tokio lengvumo, as nesitikejau. toks jausmas tarsi ikvepi lietu, bet tuo pat metu ir siluma blush2.gif primena vanilinius ledus su braskem prie kaledinio stalo wub.gif labai optimistiskas kvapas wub.gif mano kvapas. vienu zodziu likau pakereta ir isimylejus wub.gif

Tokia čia Tu ne viena - žalia fanatiškai pamišėliška ugnim degančiom akim, vos kalbai pasisukus apie Guerlain'ą lotuliukas.gif Su kuo ir sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 12, 18:12)
Gamina juos, tikrai gamina. Tik, deja, truputį pakeista kvapo formulė. bet taip su visais senaisiai Guerlain'ais.
O oras tai š... visą laiką valgyti norisi. doh.gif   Bet nors  namuose gera, šilta.

Ačiū, Africa. 4u.gif
O pas mus ir namuose šalta. unsure.gif Galvoju, gal koks L'Instant pagelbėtų... tongue.gif

QUOTE(sfera @ 2007 10 12, 18:45)
sveikutes,
samsara
ikvepiantis, labai siltas, bet labiau brandzios moters kvapas, labai seksulus,keliantis pasitikejima

champ elizee

Sveikinu!!!!! 4u.gif
Jaučiasi kad kvapas patiko... rolleyes.gif Tokie grąžūs apibūdinimai, taip ir spinduliuoja džiaugsmą. biggrin.gif

QUOTE(biologė @ 2007 10 12, 21:09)
Tokia čia Tu ne viena - žalia fanatiškai pamišėliška ugnim degančiom akim, vos kalbai pasisukus apie Guerlain'ą  lotuliukas.gif  Su kuo ir sveikinam  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 12 spalio 2007 - 21:01
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 12, 22:00)
Ačiū, Africa. 4u.gif
O pas mus ir namuose šalta. unsure.gif Galvoju, gal koks L'Instant pagelbėtų... tongue.gif
Sveikinu!!!!! 4u.gif
Jaučiasi kad kvapas patiko... rolleyes.gif Tokie grąžūs apibūdinimai, taip ir spinduliuoja džiaugsmą. biggrin.gif
drinks_cheers.gif

zinot ivyko keistas nutikimas bigsmile.gif tik apibudinau elyzee ir iskart gavau pasiulyma i az, labai vyliojanti blush2.gif taigi antradieni jei plyta ant galvos neuzris lotuliukas.gif busiu apsikabinus issvajotu kvepalu buteliuka clap.gif
net mb kuris ispradziu pasake fuuuuuuuuuu kokie saldus pauostes kai nusivadejo net seile nuvarvino lotuliukas.gif wub.gif
buvau 100 procentu tikra del samsaros o pasirodo jiem per jauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 10 12, 22:47)
zinot ivyko keistas nutikimas  bigsmile.gif tik apibudinau elyzee ir iskart gavau pasiulyma i az, labai vyliojanti blush2.gif taigi antradieni jei plyta ant galvos neuzris lotuliukas.gif busiu apsikabinus issvajotu kvepalu buteliuka clap.gif
net mb kuris ispradziu pasake fuuuuuuuuuu kokie saldus pauostes kai nusivadejo net seile nuvarvino  lotuliukas.gif  wub.gif
buvau 100 procentu tikra del samsaros o pasirodo jiem per jauna  blush2.gif

Nu geras. bigsmile.gif Jėga, kaip viskas sklandžiai čia tau. bigsmile.gif thumbup.gif
Beje, o tau su šampanu asociacijų nekilo? Man tai jie labai, net kartais vaidenasi kad kvepalai su burbuliukais turėtų būt. hihihi.gif

O dėl Samsaros...Ateis kada ir jų laikas, mirksiukas.gif neverta savęs prievartaut. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 12 spalio 2007 - 22:20
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 12, 23:18)
Nu geras. bigsmile.gif Jėga, kaip viskas sklandžiai čia tau. bigsmile.gif  thumbup.gif
Beje, o tau su šampanu asociacijų nekilo? Man tai jie labai, net kartais vaidenasi kad kvepalai su burbuliukais turėtų būt. hihihi.gif
O dėl Samsaros...Ateis kada ir jų laikas, mirksiukas.gif neverta savęs prievartaut. irnesakyk.gif

man zinok elizee grynos kaledos, tokie gaiviai sildantys, lengvuciai taip ir kila ranka egle issitraukt fool.gif lotuliukas.gif nemoku apsakyt, nes labai daug asociaciju. net pirma iskritusi sniega primena su saltuku kutenanciu nosi, primena salta ziemos vakara puodeli juodos arbatos su citrina- lygiai toks pat kartelis juntamas, net bananas prasimusa bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2007 10 12, 23:26)
man zinok elizee grynos kaledos, tokie gaiviai sildantys, lengvuciai taip ir kila ranka egle issitraukt  fool.gif  lotuliukas.gif nemoku apsakyt, nes labai daug asociaciju. net pirma iskritusi sniega primena su saltuku kutenanciu nosi, primena salta ziemos vakara puodeli juodos arbatos su citrina- lygiai toks pat kartelis juntamas, net bananas prasimusa bigsmile.gif  wub.gif

Nagi atsinešiau buteliuką ir pasidėjau po nosim ta proga... biggrin.gif Na, man každodėl labiau vasara juose jaučiasi. Tiksliau, vėlyvas pavasaris ir pati vasaros pradžia - birželis, kai viskas auga, stiebiasi, džiugina, gamta tiesiog verčia džiaugtis gyvenimu. rolleyes.gif O asociacijos su švelniai gelsva spalva, kriaušių, melionų ar persikų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 13, 00:27)
Nagi atsinešiau buteliuką ir pasidėjau po nosim ta proga... biggrin.gif Na, man každodėl labiau vasara juose jaučiasi. Tiksliau, vėlyvas pavasaris ir pati vasaros pradžia - birželis, kai viskas auga, stiebiasi, džiugina, gamta tiesiog verčia džiaugtis gyvenimu. rolleyes.gif O asociacijos su švelniai gelsva spalva, kriaušių, melionų ar persikų. ax.gif

O aš ta pačia proga atsinešiau lapelį (taip pat ir kitus užvakarykščius) ... Man tiksliai taip pat, kaip Dolce Vitai , kaip ir anksčiau rašiau apie jų kvapą - "liepos tuoj žydės"... Žodžiu, vasaros pradžia. Bet kita vertus - būtent į tokį laiką norisi nusikelt su puodeliu arbatos rankose, kai aplink šalta...tad ir su sfera sutinku. Ir jokių ten sisiukų nebuvo ir nėra... lotuliukas.gif
Darsyk apuostinėjau, dabar jau bazines natas, L'Instantus. Tas pats - Magic nieko labai naujo, nekabina. Nepriskirčiau jo prie Guerlaino laimėjimų... EDP kažkas man nelabai... toks troškus saldumas. EDT geriausi, kvapas nesunkus, bet nebanalus. Galėtų kas padovanot, ar ką, nes pati vis tik nepirksiu tongue.gif Ir Aqua Allegoria Anisia Bella tebekvepia gaivuma, tie bjaurūs anyžiai dingo ir nebeatsirado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 10 13, 16:14)
O aš ta pačia proga atsinešiau lapelį (taip pat ir kitus užvakarykščius) ... Man tiksliai taip pat, kaip Dolce Vitai , kaip ir anksčiau rašiau apie jų kvapą - "liepos tuoj žydės"... Žodžiu, vasaros pradžia. Bet kita vertus - būtent į tokį laiką norisi nusikelt su puodeliu arbatos rankose, kai aplink šalta...tad ir su sfera sutinku. Ir jokių ten sisiukų nebuvo ir nėra... lotuliukas.gif
Darsyk apuostinėjau, dabar jau bazines natas, L'Instantus. Tas pats - Magic nieko labai naujo, nekabina. Nepriskirčiau jo prie Guerlaino laimėjimų... EDP kažkas man nelabai... toks troškus saldumas. EDT geriausi, kvapas nesunkus, bet nebanalus. Galėtų kas padovanot, ar ką, nes pati vis tik nepirksiu  tongue.gif  Ir Aqua Allegoria Anisia Bella tebekvepia gaivuma, tie bjaurūs anyžiai dingo ir nebeatsirado  thumbup.gif

labutis,
zinok ziema norisi vasariskos gaivos ir silumos wub.gif
Atsakyti
Dolce Vita, Biologe 4u.gif rolleyes.gif Special for you friends.gif

wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 13, 18:44)
Dolce Vita, Biologe  4u.gif  rolleyes.gif Special for you friends.gif

wub.gif  wub.gif