Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(katalike @ 2007 11 09, 22:46)
ir dar nemažai pasikartojančių nuomonių, kad kingdom atsiduoda prakaitu ir nešvara ir yra bardzo vulgarus. pamąsčiau, negi aš irgi kažkam taip smirdžiu, kai jais pasikvepinu?

Dar neteko tokio finto girdėti, kad kvepalai atsiduotų prakaitu ar nešvara blink.gif . Va čia tai būtų topas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 11 09, 23:46)
man tai nepanašūs rolleyes.gif
beje, kažkurią dieną žiūrinėjau atsiliepimus apie kingdom, tai įstrigo šis:

"Why someone would want to smell like an 80 year old hooker, with ripped fishnet stockings, is beyond me..."

ir dar nemažai pasikartojančių nuomonių, kad kingdom atsiduoda prakaitu ir nešvara ir yra bardzo vulgarus. pamąsčiau, negi aš irgi kažkam taip smirdžiu, kai jais pasikvepinu?

Nu čia tai kažkoks briedas schmoll.gif Aš kaip tik su jais jaučiuosi labai švari ir gaivi biggrin.gif

Bučiau silpnesnių nervų, tai paskaičius ir kompleksą įsivaryčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 11 09, 22:46)
man tai nepanašūs rolleyes.gif
beje, kažkurią dieną žiūrinėjau atsiliepimus apie kingdom, tai įstrigo šis:

"Why someone would want to smell like an 80 year old hooker, with ripped fishnet stockings, is beyond me..."

na man panasus tongue.gif pauosciusi gryzau namo atsivertu psl ir ziuriu kad kelios natus sutampa...
o kad prakaitu atsiduoda tai nesaaaaaaamone gryniausia schmoll.gif nors kiekvieno musu uosle skirtinga ir skirtingai priima kvapus, man versace crystal noir raugintais agurkais atsiduoda... ir ne tik man
Papildyta:
QUOTE(Lenora @ 2007 11 09, 23:23)
Nu čia tai kažkoks briedas schmoll.gif Aš kaip tik su jais jaučiuosi labai švari ir gaivi biggrin.gif

Bučiau silpnesnių nervų, tai paskaičius ir kompleksą įsivaryčiau verysad.gif

ale mes nuramintumem smile.gif kvepia kingdom kvepia smile.gif
Atsakyti
taip, čia greičiausiai uoslės šposai. aš irgi kartais pajuntu tą 'prakaito' užuominą vienuose kvepaluose (tik nepagalvokit, kad nesiprausiu smile.gif ). bet kadangi mano uoslė per daug vaizdinga, tai nesinervinu dėl to

p.s. dar 'geriau' (čia vis dar apie kingdom): Her first impression was that it smelled like a c_unt that needed to be washed. She not talking about seriously dirty c_unts, just the ones that could use freshening up.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 10 lapkričio 2007 - 00:49
Ai, visada atsiras kažkas, kam kokie nors kvepalai dvoks kuo nors... schmoll.gif Baisiai čia, juk 99,999999999 proc. žmonių juose jokių smarvių neįžvelgs.

Geriau grįžtam prie Gerleno thumbup.gif Va čia labai įdomu apie jo buteliukų istoriją:
http://reviews.ebay....000000003805546

Čia tik vienas iš daugybės:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 10 lapkričio 2007 - 08:15
Na ir randat jus idomios info,saunu! Pradejau dometis ir as Guerlain istorija,manau esu antroje tapimo parfumerista stadijoje,greitai galesiu diskutuoti su jumis,dar tik truputi apsisviesiu,ir tada:)
Atsakyti
Merginos paskatino parasyt cia savo apsiuostymo rezultatus ax.gif Sestadieni specialiai ejau uostyti Mitsouko ir L'heure bleue 4u.gif
Mitsouko kvapas iskart pasirode toooks pazistamas, sakyciau, zinau juos 100 metu, tik vat niekaip nepamenu, kas jais kvepindavosi, ar mama, ar kazkas is kitu artimu zmoniu Ant rieso laikesi ilgai, na tikrai su niekuo sio kvapo nesupainiosi..bet ne mano schmoll.gif Sako Krasnaja Moskva klonas ju biggrin.gif
L'Heure bleue mane suzavejo wub.gif bigsmile.gif Patinka man kvepalai kurie ir lengvi, ir svelnus, ir sunkus tuo pat metu thumbup.gif Is pradziu pakvipo pudrinem svelniom gelem ir anyziais, po geros valandos ant rieso liko rytietisko smilkalo kvapas wub.gif Beja, jei kam idomu, ju apsiuostyti buna Mega Kristianoj Gedimino pr. Vilniuje. Mano ziniomis sandeliuose siu kvepalu liko vos keli vnt. ir uzsakinet ju nieks nesiruosia, tad mastau ar griebt juos ar parduotuves dar pas save turi atsargu g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 12, 15:06)
Merginos paskatino parasyt cia savo apsiuostymo rezultatus ax.gif Sestadieni specialiai ejau uostyti Mitsouko ir L'heure bleue  4u.gif
Mitsouko kvapas iskart pasirode toooks pazistamas, sakyciau, zinau juos 100 metu, tik vat niekaip nepamenu, kas jais kvepindavosi, ar mama, ar kazkas is kitu artimu zmoniu  Ant rieso laikesi ilgai, na tikrai su niekuo sio kvapo nesupainiosi..bet ne mano  schmoll.gif  Sako Krasnaja Moskva klonas ju biggrin.gif
L'Heure bleue mane suzavejo  wub.gif  bigsmile.gif Patinka man kvepalai kurie ir lengvi, ir svelnus, ir sunkus tuo pat metu  thumbup.gif  Is pradziu pakvipo pudrinem svelniom gelem ir anyziais, po geros valandos ant rieso liko rytietisko smilkalo kvapas wub.gif Beja, jei kam idomu, ju apsiuostyti buna Mega Kristianoj Gedimino pr. Vilniuje. Mano ziniomis sandeliuose siu kvepalu liko vos keli vnt. ir uzsakinet ju nieks nesiruosia, tad mastau ar griebt juos ar parduotuves dar pas save turi atsargu g.gif

Gražiai aprašei L'heure bleue. Labai sudominai su ta rytietiška pakraipa ir smilkalu.
Ech, kad būčiau žinojus, kad jie Gedimino prospekte stovi verysad.gif kaip tik pro ten lėkiau Į Europą, bet net nežinojau, kad ten jau nėra Kristianos.
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 12, 14:26)
kaip tik pro ten lėkiau Į Europą, bet net nežinojau, kad ten  jau nėra Kristianos.

Tai kad Europoj niekda ir nebuvo Kristianos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 12, 15:44)
Tai kad Europoj niekda ir nebuvo Kristianos  schmoll.gif

Nu, geras, tai aš ten visuomet po Sarmą vaikščiodavau???!!! doh.gif blush2.gif

Na, dabar sakyk, ar VCUP'e buvo Kristiana ar ne?
Atsakyti
Pasidarė įdomu: kurie dar Guerlain kvepalai (išskyrus Terracottą) yra "stiklainiai", t.y. purkštukas pridedamas, bet ne stacionarus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 12, 14:57)
Na, dabar sakyk, ar VCUP'e buvo Kristiana ar ne?

Ne nebuvo schmoll.gif , ten buvo ir dabar yra jų dukterinė (ar kaip ten jos vadinasi) firma KOSMADA
Atsakyti