Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerija: Guerlain

QUOTE(Minerva @ 2007 11 15, 19:19)
Žinok, Shalimar EDT jau mirtinas užtaisas, todėl EDP koncentracija gali būti tiesiog per stipru  rolleyes.gif Pati turiu EDT ir džiaugiuosi - laiko puikiai, kvapas puikus, etc. Ech, Guerlainas  wub.gif

labai aciu ir Tau, isties gera, kad dalinates info... mirksiukas.gif 4u.gif
vadinasi, neprasausiu, jei pirksiu ir edt
Atsakyti
Jeigu labai neskubi, gali pabandyti EDT ir EDP atskirai. Būna, kad kvapai skiriasi mirksiukas.gif Nors dėl Shalimar nesu tikra

O aš, o aš. o aš.... šiandien nukoviau kibirą Terracottos. Diiagnozuoju sau gerlanito paūmėjimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolacka/muc @ 2007 11 15, 22:48)
vadinasi, neprasausiu, jei pirksiu ir edt

Turbūt išloši smile.gif Nes prie Guerlaino reikia priprasti - bijau, kad Shalimar EDP būtų per stipru prisijaukinimui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žalga @ 2007 11 15, 22:51)
O aš, o aš. o aš.... šiandien nukoviau kibirą Terracottos. Diiagnozuoju sau gerlanito paūmėjimą  doh.gif

Tai jau tikrai paūmėjimas smile.gif Terracotta yra vienas tų guerlaino variantų, kurie atsibosta greičiausiai, todėl pikta, kad jie tik kibirais, o ne mažesniais kiekiais, nes saviškę aš jau pilstau į atomaizerius ir pvz. mamai dovanoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 15, 21:55)
nes saviškę aš jau pilstau į atomaizerius ir pvz. mamai dovanoju cool.gif

Gerai, kad bent mamai. Būtum parašius, kad visoms norinčioms SM pilstukus dovanoji, aparpuolį gaučiau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 15, 23:00)
Gerai, kad bent mamai. Būtum parašius, kad visoms norinčioms SM pilstukus dovanoji, aparpuolį gaučiau  lotuliukas.gif

hihihi.gif Kaip pilstukas, tai būtų itin bjaurus bjaurybė, o ir to kepinto skonio turbūt jame nesijaustų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 11 15, 22:55)
Terracota yra vienas tų guerlaino variantų, kurie atsibosta greičiausiai, todėl pikta, kad jie tik kibirais, o ne mažesniais kiekiais, nes saviškę aš jau pilstau į atomaizerius ir pvz. mamai dovanoju cool.gif

Čia mintis įdomi smile.gif. O kiek atomaizeris kainuoja? Ir kur jį galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 15, 04:16)
Na nepatingėk šitą temą nuo pradžių paskaitinėt - nemažai mes apie Samsarą ir Shalimar šnekučiavomės. Dėl medžio Samsaroje, mano nuomone, esi teisi. O šiaip patarčiau taip - Samsara labiau tiktų vyresnei, brandesnei, ryžtingesnei, tamsiaplaukei moteriai, o Shalimar - janesnei, švelnesnei, svajingai, romantiškai... Bet: a) čia tik mano absoliučiai subjektyvi nuomonė, cool.gif vis tiek rinkis, kurie tau labiau patinka... ir būtinai išbandyk sau ant odos.
O kvepalai abeji geri, nė su vienais neprašausi  thumbup.gif

Kaip idomu smile.gif O man atvirksciai-Samsara labai jaunatviski,lengvi,o vat prie Shalimar negaliu priprasti-labai astrus,net galva pradeda skaudeti nuo ju.Jie,mano nuomone vyresnems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2007 11 16, 01:44)
Čia mintis įdomi smile.gif.  O kiek atomaizeris kainuoja?  Ir kur jį galima įsigyti?

Kainuoja įvairiai: nuo poros litų iki keliasdešimties. Įsigyti galima ten, kur parduodami pilstomi kvepalai, Rodiklio "Verslo dovanose", "C&D style parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 11 13, 13:12)
Nebijok, aš šeimininkė su ilgamete sovietinių laikų patirtim, jokie konservavimai-vekavimai-marinavimai manęs neišgąsdins  ax.gif
O vis tik neblogai būtų... Viena vertus, snobizmas baisiausias (manau, milijonieriai norėdami pasipuikuot  turėtų būtinai ten užsisakinėt, kaip rols-roisus specialius užsisakinėja - vien kad pasirodytų ir pasigirtų), betgi pažiūrėjus iš kito taško - tai turėtų būt kvepalų idealas... absoliutas filosofine prasme... kvepiniesi ir į jokius kitus kvepalus nė pažiūrėt nenori... Kol po kažkiek metų pasikeičia skonis  lotuliukas.gif

O jei tie testai ir paveiksliukai parodys, kad tu milijonieriu skonis lievas lieviausias. Ciagi nera taip paprasta kaip su masinomis g.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios! Jau daug metu esu istikima Guerlain parfumerijai. Ilgokai svaigau nuo Samsaros (ir dabar dar esu jai neabejinga), po to buvo apemusi Shalimar manija (bet jau praejo). Dabar taikausi i Insolense. Jauciu, kad pavergs mane sis kvapas wub.gif . Zaviuosi juo, nes budamas ant kuno jis kazkaip nuolat keicia savo kvapa, labiausiai zavi tas svelnus salstelejes pudros kvapas, kuris atsiranda praejus kokioms 2 valandoms nuo pasikvepinimo. Ach... Jauciu, kad isigysiu ji, nes pasiilgstu to kvapo...
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 11 15, 21:51)
Jeigu labai neskubi, gali pabandyti EDT ir EDP atskirai. Būna, kad kvapai skiriasi  mirksiukas.gif Nors dėl Shalimar nesu tikra

O aš, o aš. o aš.... šiandien nukoviau kibirą Terracottos. Diiagnozuoju sau gerlanito paūmėjimą  doh.gif

aciukas uz patarima, artimiausiom dienom pirksiu, tad manau pabandysiu dar syki ir edt, ir edp. Gal man ir reiktu pradet nuo silpnesnes dozes, turiu omeny, kur mazesne konsentracija, nes busiu sio aromato dar tik pradininke, man siuo metu super faini, bet gal veliau nebesugyvensiu su Shalimar...

...o kaip Taviskis aromatas Terracotta??? kaip suprantu, dabar isigyjai, tad jis tinka ziemos periodui???
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 11 16, 00:48)
Kaip idomu smile.gif O man atvirksciai-Samsara labai jaunatviski,lengvi,o vat prie Shalimar negaliu priprasti-labai astrus,net galva pradeda skaudeti nuo ju.Jie,mano nuomone vyresnems smile.gif

siomis dienomis ir as darau sprendima kuriuos isigyt pirmiau, ar Samsara ar Shalimar (abu aromatai labai skirtingi, bet abu labai patiko!)... manau ir biologe man patardama nenorejo pasakyt, kad Samsara 'senutem", bet Samsaros aromatas isties solidesnis, nesakyk. Nepasakyciau, kad Samsara lengvas aromatas...
...ir po ilgu uostymo diagnoziu, padariau isvada, kad pirmiau prigriebsiu Shalimar, sitas aromatas man jausmingesnis, geidulingesnis, siltesnis (ir ner jis labai astrus!)... o Samsara palieku velesniam pirkimui.

Papildyta:
nenuvertinu ir Tavo nuomones, juk esam skirtingos, kiekviena savaip viska vertina...
Atsakyti