kai nutariau vartoti kontraceptikus, nuejus pas daktare pasakiau noriu kontraceptiku kur maziausiai hormonu, ir nuo kuriu maziausiai storeciau, man israse zieda Nuvaring, iskart pasakiau ne nenoriu ziedo, bijau, nepasitikiu, kaip jis veikia, turejau begale klausymu, bet akusere patare o tu pabandyk ir as isbandziau, paskaiciau ta knygele apie ji, ir zinokit jau sekmingai naudoju 6 menesius, labai patenkinta, nei storeju, nei pamirstu isgerti, idedi ir pamirsti, nieko nesijaucia, ir apsauga,patariu isbandyti
turiu vartojanciom ziedeli dar klausimeli o apsauga nesumazeja isgerus kokiu vaistu? "angliuku", mezymforte ar kitu su kuriais "nesutaria" kontraceptines tabletes?
turiu vartojanciom ziedeli dar klausimeli o apsauga nesumazeja isgerus kokiu vaistu? "angliuku", mezymforte ar kitu su kuriais "nesutaria" kontraceptines tabletes?
hmmm manau apsauga nesumazeja, bent jau is savo patirties taip galvoju... nes kiek mano protelis isnesa, tai tabletes kai geri gal ir turi saveikos su kitais geriamais vaistais, o kai kontraceptikai vartojami per kita gala tai manau nereaguoja
na, cia as taip ismasciau
hmmm manau apsauga nesumazeja, bent jau is savo patirties taip galvoju... nes kiek mano protelis isnesa, tai tabletes kai geri gal ir turi saveikos su kitais geriamais vaistais, o kai kontraceptikai vartojami per kita gala tai manau nereaguoja
na, cia as taip ismasciau
Sveikutės Aš taip pat naudoju KŽ. Ir pakolkas nenusivyliau dar. Man jis patinka, o ir MB nieko nejaučia. Nes vis sukau galva kaip ten viskas bus , pasirodo .