Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(drieziukas @ 2008 09 15, 14:41)
Ačiū 4u.gif O tą antrą KŽ kada po to išsiėmei, po savaitės ar po trijų g.gif

Po trijų savaičių išėmiau biggrin.gif ir tada normaliai kraujavo, na, gal truputį truputį gausiau.
Atsakyti
svekutes 4u.gif KZ pradejau naudoti visai neseniai.... dar tik antra savaite eina, kaip as su kazkuo viduje blush2.gif bijojau, kad jis gali but nepatogus, kris lauka... bet pasirodo bereikalo nermavau.. tiesa nepatogumu sukele kraujavimas isidejus.. pirma savaite visko buvo... bet ryztnga nusprendzia toliau naudoti... atorodo "susigyvenom: su KZ...
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2008 09 16, 10:11)
merginos, o mano likus 6 dienom iki ziedo isemimo prasidejo menesines, tokios normalios, o per pertrauka tik kelias dienas patepliojo. pasidariau testa - neigiamas , ir isidejau nauja zieda. ar man verta nerimauti?
del kokiu priezasciu galejo prasideti anskciau m.? naudoju puse metu. gal del to kad jis man buvo paskutinemis dienomis vos neiskrytes?na labai ziemai nusileides...ar del dietos?streso? del ko?  g.gif  unsure.gif

del daug ko taip gali buti ir del dietos ir del streso ar siaip kokiu pokyciu.As jei antra karta pasikartotu taip, tada nueiciau pas gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BloodBlondie @ 2008 09 17, 08:47)
del daug ko taip gali buti ir del dietos ir del streso ar siaip kokiu pokyciu.As jei antra karta pasikartotu taip, tada nueiciau pas gydytoja  ax.gif

aisku. aciu. as tai isivariau sau, kad nescia, nos testas neigiamas. nuraminai, dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_: 17 rugsėjo 2008 - 07:51
QUOTE(miss_ @ 2008 09 17, 06:50)
aisku. aciu. as tai isivariau sau, kad nescia, nos testas neigiamas. nuraminai, dekui  4u.gif

sveikos,
man asmeniskai taip paciai buvo, gydytoja patikrino, sake tikrai nesilauki, tik stresas issauke ankstesnes mm.. beliko tik nauja zieda deti kaip priklauso ir daugiau tai nebepasitaike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 09 17, 13:57)
sveikos,
man asmeniskai taip paciai buvo, gydytoja patikrino, sake tikrai nesilauki, tik stresas issauke ankstesnes mm.. beliko tik nauja zieda deti kaip priklauso ir daugiau tai nebepasitaike  ax.gif

aciu aciu, labai mane nuraminai. nes pas mano ginekologe patekti 0 sansu 4u.gif
Atsakyti
o aš vėpla pamiršau jį išimti ir savaitę ilgiau išlaikiau doh.gif siaubas kokia panika dabar...nu bet ką, lauksiu gi mėnesinių ir žiauriai noriu jų sulaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 09 23, 08:24)
o aš vėpla pamiršau jį išimti ir savaitę ilgiau išlaikiau  doh.gif  siaubas kokia panika dabar...nu bet ką, lauksiu gi mėnesinių ir žiauriai noriu jų sulaukti  unsure.gif

tej mob tel isivesk priminima mirksiukas.gif o ir siaip, man tai pats organizmas jaucia jau jau.... as puse metu i prieki tel isivedu kada isimti, kada vel ideti.. man patogiu laiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(somnambuliste @ 2008 09 23, 14:34)
tej mob tel isivesk priminima mirksiukas.gif  o ir siaip, man tai pats organizmas jaucia jau jau.... as puse metu i prieki tel isivedu kada isimti, kada vel ideti.. man patogiu laiku  ax.gif

tai as irgi isivedinedavau, ir dabr neisivedziau bet buvau tokia isitikinusi kad tik sia savaite reikia isimti....pasiskaiciuoju kad jau praeita reikejo doh.gif
tikrai vesiu priminimus pusei metu i prieki unsure.gif ir dar MB priversiu kompe susivesti priminimus biggrin.gif
ne nu juokas juokais, kad tik viskas gerai pasibaigtu.... unsure.gif
siaip is esmes netikiu kad galejau pastoti, tiesiog intucija sako kad viskas yra tvarkoje ax.gif
tikiuosi ta moteriska intuicija neapgauna ax.gif
Atsakyti
oi, mergickos... rolleyes.gif Su tais priminimais... as irgi i mobilka susivedziau. siandien jau gavau priminima biggrin.gif Ir taip vis pagalvoju, bet kai yra priminimas, kazkaip ramiau... blush2.gif
Atsakyti
man dar klausimuks vienas iskilo... o tai kai issiimi zieda, prasideda mmm, tada jos baigiasi ir lieka pora dienu iki kito KZ isidejimo. tai jei per tas pora dienu smileysex.gif ?... nereikia papildomos apsaugos?... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pina colada @ 2008 09 25, 08:06)
man dar klausimuks vienas iskilo... o tai kai issiimi zieda, prasideda mmm, tada jos baigiasi ir lieka pora dienu iki kito KZ isidejimo. tai jei per tas pora dienu  smileysex.gif ?... nereikia papildomos apsaugos?...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jeigu KZ naudoji nebe pirma menesi, tikrai nerejk papildomai saugotis mirksiukas.gif tiek zinau, taip pati darau.. tarpelis iki mm - nesisaugom.. ir per 2 metus, nebuvo siurpizu.. blush2.gif
Atsakyti