nusprendziau toliau naudot
  nusprendziau toliau naudot   kazkuri paminejo, kad kaip tik nepastoviam naudojimui gine pasiule butent zieda
 kazkuri paminejo, kad kaip tik nepastoviam naudojimui gine pasiule butent zieda   

nusprendziau toliau naudot   kazkuri paminejo, kad kaip tik nepastoviam naudojimui gine pasiule butent zieda

nusprendziau toliau naudot   kazkuri paminejo, kad kaip tik nepastoviam naudojimui gine pasiule butent zieda
 ? su KT tas pats: baigi, pertrauka, vėl pradedi. pertrauka būna ir naudojant KT ir KŽ, ir KP
 ? su KT tas pats: baigi, pertrauka, vėl pradedi. pertrauka būna ir naudojant KT ir KŽ, ir KP

? neverta organizmo hormonais vargint
 ? neverta organizmo hormonais vargint   . tavo vietoj, ieškočiau kitų apsisaugojimo būdų
 . tavo vietoj, ieškočiau kitų apsisaugojimo būdų

as KZ naudoju siek tiek daugiau nei puse metu. Esu juo patenkinta, nors is pradziu ir siek tiek pykino, ir siek tiek buvo pakraujavimu-patepimu nelaiku.Bet viskas susitvarke.Kadangi anksciau menesines buvo nereguliariai, tai esu patenkinta, kad dabar zinau konkreciai valandos tikslumu kada jos bus.Taip pat pradingo visi PMS, krutines skausmai, pilvo skausmai ir panasiai.O ir lytinis potraukis padidejo ir viskas ciki su dregmu pusiausvyra
  as KZ naudoju siek tiek daugiau nei puse metu. Esu juo patenkinta, nors is pradziu ir siek tiek pykino, ir siek tiek buvo pakraujavimu-patepimu nelaiku.Bet viskas susitvarke.Kadangi anksciau menesines buvo nereguliariai, tai esu patenkinta, kad dabar zinau konkreciai valandos tikslumu kada jos bus.Taip pat pradingo visi PMS, krutines skausmai, pilvo skausmai ir panasiai.O ir lytinis potraukis padidejo ir viskas ciki su dregmu pusiausvyra   Pakolkas iseina nusipirkti be recepto
  Pakolkas iseina nusipirkti be recepto   dar norejau paklausti, o tai del to recepto, ar uztenka viena karta nueiti ir gauni visam laikui, ar kiekviena menesi reikes pedinti pas daktarka?
  dar norejau paklausti, o tai del to recepto, ar uztenka viena karta nueiti ir gauni visam laikui, ar kiekviena menesi reikes pedinti pas daktarka?   

as KZ naudoju siek tiek daugiau nei puse metu. Esu juo patenkinta, nors is pradziu ir siek tiek pykino, ir siek tiek buvo pakraujavimu-patepimu nelaiku.Bet viskas susitvarke.Kadangi anksciau menesines buvo nereguliariai, tai esu patenkinta, kad dabar zinau konkreciai valandos tikslumu kada jos bus.Taip pat pradingo visi PMS, krutines skausmai, pilvo skausmai ir panasiai.O ir lytinis potraukis padidejo ir viskas ciki su dregmu pusiausvyra
  as KZ naudoju siek tiek daugiau nei puse metu. Esu juo patenkinta, nors is pradziu ir siek tiek pykino, ir siek tiek buvo pakraujavimu-patepimu nelaiku.Bet viskas susitvarke.Kadangi anksciau menesines buvo nereguliariai, tai esu patenkinta, kad dabar zinau konkreciai valandos tikslumu kada jos bus.Taip pat pradingo visi PMS, krutines skausmai, pilvo skausmai ir panasiai.O ir lytinis potraukis padidejo ir viskas ciki su dregmu pusiausvyra   Pakolkas iseina nusipirkti be recepto
  Pakolkas iseina nusipirkti be recepto   dar norejau paklausti, o tai del to recepto, ar uztenka viena karta nueiti ir gauni visam laikui, ar kiekviena menesi reikes pedinti pas daktarka?
  dar norejau paklausti, o tai del to recepto, ar uztenka viena karta nueiti ir gauni visam laikui, ar kiekviena menesi reikes pedinti pas daktarka?  

? neverta organizmo hormonais vargint
 ? neverta organizmo hormonais vargint   . tavo vietoj, ieškočiau kitų apsisaugojimo būdų
 . tavo vietoj, ieškočiau kitų apsisaugojimo būdų bet db viskos KP brangios, tai ka darysi...
 bet db viskos KP brangios, tai ka darysi...  

ar kiap cia dabar bus?..nenorejau laukti, nes KZ ne savo dideliu noru pradedu naudoti, o tam ,kad pasigydyciau ta nelemta endometrioze
 ar kiap cia dabar bus?..nenorejau laukti, nes KZ ne savo dideliu noru pradedu naudoti, o tam ,kad pasigydyciau ta nelemta endometrioze  tai va,toks klausimas iskilo ar nieko labai baisaus, kad taip ne laiku isidejau?galesiu po savaites be apsaugos papildomos santykiauti?
 tai va,toks klausimas iskilo ar nieko labai baisaus, kad taip ne laiku isidejau?galesiu po savaites be apsaugos papildomos santykiauti?