Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai yra homoseksulumo kaltininkai

QUOTE(Frinja @ 2008 04 19, 20:52)
vaistininkės klausyt šiam klausimui man nereikia - atsiverti vaisto anotaciją ir skaitai: KT padidina krešulių riziką. taigi, jei jau turi tokią riziką - tai ir nevartoji, O jei neskaitai lapelių ar nekreipi į tai dėmesio, tai dėl to tik save reikia kaltinti.

Dėl Dauno sindromo negaliu nieko pasakyti, išskyrus tik kad daug moterų nevartoja KT ir šeimoj nieko nebūna, o vis tiek Dauniukų susilaukia. Tai ar dabar KT čia kaltos ar daugiau faktorių yra?

o is kur gali zalias zmogus zinot ar tawo kraujas linkes i kresejima? as to nezinojau o man net tyrimu neppadare....ir net nezinojau kad reiketu kazka daryt.skirtas KT buwo kaip waistas.nenumaniau nieko.net nepaklause ar as rukau,ar man migrena yra..tipo nusispirk sumokek lt,poto pasiskaityk..o kas poto? i SIk... susigrust ?nesamone.
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2008 04 20, 22:46)
Svariu irodymu sia tema nera, bet yra vietos pamastymams. Tarp homoseksualizmo priezasciu nurodomos genetines, hormonines ir psichologines determinantes. Jau irodyta, kad motinos hormoniniai sutrikimai susije su didesne tikimybe susilaukti homoseksualios orientacijos vaiko, ypac berniuko. Neaisku, ar KT taip pat gali sukelti ilgalaikius hormoninius sutrikimus.
Aisku viena - farmacijos kompanijoms tai laaaaabai didelis pelnas ir jos yra suinteresuotos itikinti vartoti KT.

daug seimu susilaukia waiku,kuriems neaiki orentacija.kurios newartojo to brudo.taip kad kiekwienam gali but,wartojancios newartojancios. didesne tikimybe susilaukt dauniuko kai KT wartoji.ir seip wistiek kasnors bus blogai.....negali tokie ale "waistai" be padariniu but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 27 balandžio 2008 - 11:31
šiaip jau po gimdymo moteris pasitaiko jog palerižuoja dėl visai kitų priežasčių.Dėl galvos skausmų ir kitų dalykų tai pačios turime pasisakyt ar įsivaizduojat kiek pacijančių per diena apsilanko ir jai visom užduotų po 100 klausimų tai gyditojai lėžuvį palerižuotų.Ir betkokį vaistą prieš vartojant reik skaityti info.Juk esam ne maži vaikai,kad viska ką paduoda dedam į burną.O sveikatą reik pasitikrint,nors į metus kartą profilaktiškai,tik pas mus kažkaip įprasta eit pas gyditoja kai ligos išlenda.Yra dauk ligų kurios nėra plika akim matomos,o dabar jų vis daugėja ir tiem kur kt nevartoja.Ant daugumos vaistų info rašo,kad ir krešulius gali sukelt ir galvos skausmus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(grazinux @ 2007 09 30, 18:29)
Ką tik sužinojau, kad kontaceptinės priemonės yra homoseksulaumo priežastis, mat mūsų, moterų, hormonai yra išdarkomi ir to pasekoje mūsų kūdikėliai nebežino kokios lyties atstovai yra, o mes paskui stebimės ką darėme ne taip.  Ar girdėjote tokį  dalyką, man minėjo, kad naksčiau būdavo kontraceptinių priemonių aprašymuose parašyta, kad tai gali būti homoseksualumo priežastis. Aš šiaip nustebau tai sužinojusi, bet kažkaip man labai aišku pasidarė, kodėl visuomenė taip keičiasi.

rolleyes.gif saltinis? tyrimai?irodymai? tai cia savo postu kaip ir irodei, kad homoseksualumas igimtas ir perduodamas per ( ar tik per) moteriska linija?nu dar tokio dalyko nesu girdejusi.
Atsakyti
Gerai paklausei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2008 04 20, 20:46)
Svariu irodymu sia tema nera, bet yra vietos pamastymams. Tarp homoseksualizmo priezasciu nurodomos genetines, hormonines ir psichologines determinantes. Jau irodyta, kad motinos hormoniniai sutrikimai susije su didesne tikimybe susilaukti homoseksualios orientacijos vaiko, ypac berniuko. Neaisku, ar KT taip pat gali sukelti ilgalaikius hormoninius sutrikimus.
Aisku viena - farmacijos kompanijoms tai laaaaabai didelis pelnas ir jos yra suinteresuotos itikinti vartoti KT.

rolleyes.gif kur, noriu irodymu.Parasyt , kad jau irdodyta dar nieko nereiskia.
Atsakyti
Pasaulija sklando daug visokių mitų ir gandų,bet ne viskas yra tiesa.Tai žiniasklaidos duona,o jie tik ir laukia kur ką prasimanyti.Užsieni labai žmonės kovoja už savo teisias ir seniai farmacijos konpanijos būtų paduotos į teismą,jai tokie dalykai vyktų nuo kt.Neviena amerikietė būtų sugalvojus kaip įrodyt ir išsireikalaut milijonus.Bet iki šiol nieko panašaus nėra.Jau daug metų moteris naudojasi šia apsauga ir manau,kad naudosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 04 30, 20:21)
Jau daug metų moteris naudojasi šia apsauga ir manau,kad naudosis smile.gif

nes pakolkas nieko patikimesnio nera. smile.gif
Atsakyti
o kai moteri per nestuma pykina,buna jautri ir prastai jauciasi,tai irgi vadinama hormonu sutrikimu ar patalogija?Hormonu pokyciai organizme vyksta naturaliai ir nenaudojant kt-pries ms,patyrus stresa,isimylejus,nestumo metu ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 05 07, 10:51)
o kai moteri per nestuma pykina,buna jautri ir prastai jauciasi,tai irgi vadinama hormonu sutrikimu ar patalogija?Hormonu pokyciai organizme vyksta naturaliai ir nenaudojant kt-pries ms,patyrus stresa,isimylejus,nestumo metu ir t.t  4u.gif

Būtent. O KT būtent ir imituoja, kad moteris yra nėštumo būsenos.
Atsakyti
gerai būtų, jei pavojus tik kontraceptikuose. bet kai visas maistas, visi vaistai yra neaišku iš ko padaryti, ir dar oro užterštumas, ir klimato atšilimas... tai su kuo pradėt kovot pimiausia?
Atsakyti
QUOTE(grazinux @ 2007 09 30, 20:29)
Ką tik sužinojau, kad kontaceptinės priemonės yra homoseksulaumo priežastis,

Abejoju wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 08 gegužės 2008 - 14:26
QUOTE(grazinux @ 2007 09 30, 19:29)
Ką tik sužinojau, kad kontaceptinės priemonės yra homoseksulaumo priežastis, mat mūsų, moterų, hormonai yra išdarkomi ir to pasekoje mūsų kūdikėliai nebežino kokios lyties atstovai yra, o mes paskui stebimės ką darėme ne taip.  Ar girdėjote tokį  dalyką, man minėjo, kad naksčiau būdavo kontraceptinių priemonių aprašymuose parašyta, kad tai gali būti homoseksualumo priežastis. Aš šiaip nustebau tai sužinojusi, bet kažkaip man labai aišku pasidarė, kodėl visuomenė taip keičiasi.

siaip neskaiciau visos diskusijos, bet pirmas pasisakymas prajuokino. o kokius kontraceptikus vartojo antikos Graikijoj? beveik visi tu laiku kilmingi zmones ne tik kad gejai buvo, bet dar ir su pedofilijos polinkiais...
Atsakyti