QUOTE(Frinja @ 2008 04 19, 20:52)
vaistininkės klausyt šiam klausimui man nereikia - atsiverti vaisto anotaciją ir skaitai: KT padidina krešulių riziką. taigi, jei jau turi tokią riziką - tai ir nevartoji, O jei neskaitai lapelių ar nekreipi į tai dėmesio, tai dėl to tik save reikia kaltinti.
Dėl Dauno sindromo negaliu nieko pasakyti, išskyrus tik kad daug moterų nevartoja KT ir šeimoj nieko nebūna, o vis tiek Dauniukų susilaukia. Tai ar dabar KT čia kaltos ar daugiau faktorių yra?
Dėl Dauno sindromo negaliu nieko pasakyti, išskyrus tik kad daug moterų nevartoja KT ir šeimoj nieko nebūna, o vis tiek Dauniukų susilaukia. Tai ar dabar KT čia kaltos ar daugiau faktorių yra?
o is kur gali zalias zmogus zinot ar tawo kraujas linkes i kresejima? as to nezinojau o man net tyrimu neppadare....ir net nezinojau kad reiketu kazka daryt.skirtas KT buwo kaip waistas.nenumaniau nieko.net nepaklause ar as rukau,ar man migrena yra..tipo nusispirk sumokek lt,poto pasiskaityk..o kas poto? i SIk... susigrust ?nesamone.
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2008 04 20, 22:46)
Svariu irodymu sia tema nera, bet yra vietos pamastymams. Tarp homoseksualizmo priezasciu nurodomos genetines, hormonines ir psichologines determinantes. Jau irodyta, kad motinos hormoniniai sutrikimai susije su didesne tikimybe susilaukti homoseksualios orientacijos vaiko, ypac berniuko. Neaisku, ar KT taip pat gali sukelti ilgalaikius hormoninius sutrikimus.
Aisku viena - farmacijos kompanijoms tai laaaaabai didelis pelnas ir jos yra suinteresuotos itikinti vartoti KT.
Aisku viena - farmacijos kompanijoms tai laaaaabai didelis pelnas ir jos yra suinteresuotos itikinti vartoti KT.
daug seimu susilaukia waiku,kuriems neaiki orentacija.kurios newartojo to brudo.taip kad kiekwienam gali but,wartojancios newartojancios. didesne tikimybe susilaukt dauniuko kai KT wartoji.ir seip wistiek kasnors bus blogai.....negali tokie ale "waistai" be padariniu but.