Įkraunama...
Įkraunama...

Pasikeitusieji vardus

Taip pažįstu ir ne vieną žmogų pasikeitusius vardus, bet dažniausiai būna taip, kad nauji draugai/pažįstami/kaimynai vadina naujuoju vardu, o senieji pirmuoju vardu, o kartais ir dviem vardais, bet, vardų pakeitimas suaugusiam žmogui pridaro daug painiavos.
Atsakyti
O ar sudetnga kazi antra varda isirasyt? Ar teko su tuo susidurti?
Atsakyti
teko sutikti Nataša. tačiau jai jos vardas atrodė vos ne kekšiškas g.gif , ir svetimiems ji prisistatinejo Natalija. net savo vaikinui pasisake esanti Natalija.
Atsakyti
Šiaip jau Natašos pilnas vardas ir yra Natalija, Nataša pas rusus yra kaip ir trumpinys Natalijos, nors mus gal ir neskamba trumpiau. Visai normalu, kad mergina prisistatydavo savo pilnu vardu.
Atsakyti
QUOTE(MAMTE @ 2013 11 16, 01:34)
O ar sudetnga kazi antra varda isirasyt? Ar teko su tuo susidurti?

Dabar jau supaprastinta visa procedura, ka tik vaiko varda pakeiciau, nes gimimo liudijime buvo parasytas pilnas vardas, o visi, ir seima, ir gimines, ir mokykloje ji vadina duoto vardo trumpiniu, tai sumasciau ir pakeiciau, kad ir vaikui butu patogiau gyventi ir aplinkiniai nesipainiotu bigsmile.gif .
kainavo 43 litus, procedura uztruko menesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 11 16, 12:19)
teko sutikti Nataša. tačiau jai jos vardas atrodė vos ne kekšiškas  g.gif , ir svetimiems ji prisistatinejo Natalija. net savo vaikinui pasisake esanti Natalija.

pietu krastuose, pvz Turkijoj kokioj daznai kekses Natasomis vadina drinks_cheers.gif
gal del to pilnas vardo variantas jai mielesnis g.gif
Atsakyti
Tvarka labai supaprastinta,užpildžiau prašymą internetu per bankininkystę, po kokių 10d buvo patvirtinta, internetu vėlgi užsisakiau dokumentų keitimą per kokį menesį viskas buvo sutvarkyta wink.gif keičiau vieną raidę varde smile.gif
Atsakyti
vaikystėje tikrai norėjau kitokio vardo,
nes visų draugių tokie mandrūs buvo,
bet paaugusi supratau, kad ir maniškis puikus
Atsakyti
Pazistu du zmones, kurie pasikeite vardus. Oficialiai. Viena isryskejo, kai isgirdau, kaip tevas visai kitu vardu kreipiasi smile.gif bet matyt ten kazkokia labai jautri istorija, nes zinom tik fakta, o priezasciu - ne. Nors jau ir susigiminiavom.
O kitas vyras, pasikeite ir Ivano i Jona. Nes norejo lietuvisko. Ir jau daugiau kaip dvidesimt metu. Bet tiktu jam ir tas ir tas, matyt zmogus prie vardo prisiderina smile.gif
Atsakyti
Pažįstu 2 žmones pasikeitusius savo vardus.
Atsakyti
žinau du tokius atvejus. Meilė keitėsi vardą į Mildą. Ir Dalija keitėsi į Dalią.
Atsakyti
Meškauskas savo dukrą pervadino.
Atsakyti