bet is esmes....grizta jis 8 vakare, 9 jau migdau vaikus. Ryte 9 iseina, mes keliames 8.30 Tai jei del tu 2.5 val skaitosi kad vyras yra....tada ne viena....
O tarp musu nieko nera. Jokio fizinio kontakto (neskaitant dvieju kartu per beveik metus) Jei prieinu prisiglaust - kencia, nenustumia dar, bet jau tokia kankinio veido israiska

Taigi vat gulejau ir supratau - juk as esu viena....skauda del to be galo...kodel nesiskiriam oficialiai? Na vis dar bandziau kazka daryt, kazka gelbet...vaikuciai mazi...vienas jautrus be galo, bijau kad neapsirgtu....(vyro sunus is kitos santuokos susirgo cukriniu diabetu po skyrybu...) Gal ir kvailos priezastys pakesti salia zmogu, kuris nenori buti kartu....jau kelis metus girdzziu kaip jis manes nemyli. Paklaustas kodel vis dar kartu atsako -nezinau. Jam tai butu jau treciosios skyrybos. Nesiseka zmogui, vis suranda netinkamas moteris

Nezinau...esu giliam liudesy...suprantu kad su trim vaikais jau tikrai labai maza tikimybe kad kazkada patirsiu laime buti mylima vyro...liudna kad sitaip ir turesiu numirti kap moteris....nors man tik 34....viltis kad ji sutiksiu...aisku kad yra