Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(eglincia @ 2007 10 01, 20:51)
nu tai gal del to,kad b1 kategorija laikau ir tikra nesamone,kad tik 6 pamokos  doh.gif  kaip vaikai gali ismokti vairuot per tiek laiko... schmoll.gif

O kam tau ta B1? Manau,kad cia tik pinigu metimas balon,juk negalesi jokios normalios masinos vairuot,o po dvieju metu vel reiks is naujo mokytis ir tuos pacius pinigus uz ta pati kist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 01, 21:12)
O kam tau ta B1? Manau,kad cia tik pinigu metimas balon,juk negalesi jokios normalios masinos vairuot,o po dvieju metu vel reiks is naujo mokytis ir tuos pacius pinigus uz ta pati kist doh.gif

Aha, aš irgi tą patį pagalvojau g.gif
Atsakyti
Beje,Eglincia,jei nori tikrai gerai ismokt vairuot,patarciau apsilankyti Vilniaus sportinio vairavimo centre,jie aikstele Bukiskese turi.Ir vaikus mokina,ir labai neprastai.As savo dukra pries vairavimo egza ten vesiu kokius kelis kartus.Jei susidomesi-tai i pm,duosiu koordinates.
Atsakyti
vakar turejau trecia vaziavima,tai gatvej jau normaliai jauciuos ir zenklus pradejau matyt,bet vat gatvese neteko pavazinet vaziavom i aikstele mokytis nu ten vel visai zalia pasijutau...nieko nemoku nei i garaza gerai ivaziuot nei prisiparkuot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2007 10 02, 11:09)
vakar turejau trecia vaziavima,tai gatvej jau normaliai jauciuos ir zenklus pradejau matyt,bet vat gatvese neteko pavazinet vaziavom i aikstele mokytis nu ten vel visai zalia pasijutau...nieko nemoku nei i garaza gerai ivaziuot nei prisiparkuot schmoll.gif

kaip man sake instruktorius "ni srazu strojilas maskva" biggrin.gif vadovavaus tuo ir ishmokau. ir tu ishmoksi, svarbiausia nepanikuot 4u.gif
Atsakyti
O kokią mašiną geriau rinktis, golf'ą ketvirtą ar opel astrą? Aš pati kažkaip galvoju, gal opelį, nes paskui, jei mokysiuos su mažu mašiniuku, o nuvykus i regitrą reiks prie didelės sėsti, tai bus ne kas mastau.gif O kaip jūs manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 30, 23:29)
yra ir kitokių... ax.gif
gal rimtesnių... blush2.gif bet išmoksim viską irnesakyk.gif
va, aš kažkurį savaitgalį mokysiuos žiedais važiuoti, nes kolkas nelabai man reik per juos važiuoti, bet gali prireikti - taip kad teks pavažinėti jais smile.gif
na, viskas ten su jais aišku, tiesiog reikia su savim susitvarkyt, kad pataikyti į savo juostą unsure.gif

pas mus klaipedoj - vieni ziedai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 10 02, 12:09)
O kokią mašiną geriau rinktis, golf'ą ketvirtą ar opel astrą? Aš pati kažkaip galvoju, gal opelį, nes paskui, jei mokysiuos su mažu mašiniuku, o nuvykus i regitrą reiks prie didelės sėsti, tai bus ne kas mastau.gif O kaip jūs manot? g.gif

as ir su astra ir golpu vazinejau, tai astra man labiau patiko, nes nejautri taip, kaip golpas biggrin.gif.. o regitroj, bent jau Vilniuj, masiniukai ziaaauriai jautrus, todel rinkciaus golpa biggrin.gif vienzo, savam vazinejimui - astra, mokytis - golpas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 10 02, 13:36)
pas mus klaipedoj - vieni ziedai  doh.gif

Svarbu nebijot, susikaupt ir stengtis vaziuoti kai nera kamsciu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 02, 14:01)
as ir su astra ir golpu vazinejau, tai astra man labiau patiko, nes nejautri taip, kaip golpas biggrin.gif.. o regitroj, bent jau Vilniuj, masiniukai ziaaauriai jautrus, todel rinkciaus golpa biggrin.gif vienzo, savam vazinejimui - astra, mokytis - golpas  mirksiukas.gif

kai regitroj ilipau i opeli tai prasikeikiau, sakiau sau kad tikiuosi jog daugiau gyvenime neteks su ja vazinet...toks jautrumas kad ziauru, istisai gesti ir gesti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 02, 14:01)
as ir su astra ir golpu vazinejau, tai astra man labiau patiko, nes nejautri taip, kaip golpas biggrin.gif.. o regitroj, bent jau Vilniuj, masiniukai ziaaauriai jautrus, todel rinkciaus golpa biggrin.gif vienzo, savam vazinejimui - astra, mokytis - golpas  mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(zaiziukas @ 2007 10 02, 14:36)
kai regitroj ilipau i opeli tai prasikeikiau, sakiau sau kad tikiuosi jog daugiau gyvenime neteks su ja vazinet...toks jautrumas kad ziauru, istisai gesti ir gesti... rolleyes.gif

Nu ir išsirink dabar doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gratis: 02 spalio 2007 - 14:14
nu va,, ir as noreciau pasiguosti... cray.gif siandien neislaikiau praktikos egzo cray.gif gavau opel astra,,, tai tik isedus supratau,, jog nieko gudro nebus verysad.gif uzkliuvau parkuodamasi lygiagreciai doh.gif bet nieko... kita karta gal bus geraiu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e770v: 02 spalio 2007 - 14:22