Radau saltini, kur parasyta, kad Adenija yra laaaaaaaaaabai NUODINGA
Plumerija - kambarinis augalas. Gal gas zinote lotyniska pavadinima? 
Gal kas zinote ar tai tiesa???????
šian guglas neveikia?
Kodel neveikia?Pas mane jis kaip tik itin greitas
Sveikos,
Jei ne per vėlu, priimkit ir mane į adeniumų sėklų užsakymą - nei nežinau kiek prašyt galima, jei jau limitas išsidalintas...Norėčiau gal 10 sėklų, gal ir daugiau, gal tas, kas darėsi kelių šimtų sėklų užsakymą pasidalintų? Aš vilniete, atsiųsčiau tas reikalingas sumas ir pan.
Jei ne per vėlu, priimkit ir mane į adeniumų sėklų užsakymą - nei nežinau kiek prašyt galima, jei jau limitas išsidalintas...Norėčiau gal 10 sėklų, gal ir daugiau, gal tas, kas darėsi kelių šimtų sėklų užsakymą pasidalintų? Aš vilniete, atsiųsčiau tas reikalingas sumas ir pan.
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:00)
Kodel neveikia?Pas mane jis kaip tik itin greitas
tai ten ir galima rasti atsakymus
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 11:54)
Plumerija - kambarinis augalas. Gal gas zinote lotyniska pavadinima? 
Plumeria (common name Frangipani) , Scientific Name: Plumeria rubra L.
http://gaspadorius.l...es/tinutras.htm
Balti Adenium syvai labai nuodingi. Pjaustant šakas, genėjant ar skiepijant mautis pirštines. Jei namuose yra mažų vaikų arba naminių gyvūnų, geriau šio augalo atsisakyti.
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:54)
Taip - nuodingas, tik, as tai jo nevalgau...
Aciu uz atsakyma Toza. Beje gugle tokios medziados apie adenium kaip nuodinga augala is vis nesu maciusi, bet kad knigoi taip raso, o gugle nzn kur ieskot, tai klausiu Jusu, gal kas zino.
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:07)
Aciu uz atsakyma Toza. Beje gugle tokios medziados apie adenium kaip nuodinga augala is vis nesu maciusi, bet kad knigoi taip raso, o gugle nzn kur ieskot, tai klausiu Jusu, gal kas zino. 
http://gaspadorius.l...es/tinutras.htm
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 12:07)
Beje gugle tokios medziados apie adenium kaip nuodinga augala is vis nesu maciusi, bet kad knigoi taip raso, o gugle nzn kur ieskot, tai klausiu Jusu, gal kas zino. 
tai tame pačiame gugle, toj pačioj vikipedijoj parašyta "The toxic sap of its roots and stems is used as arrow poison for hunting large game throughout much of Africa"