Įkraunama...
Įkraunama...

Oro drėkintuvas

pries kelias savaites nusipirkome Rainbow firmos oro drekintuva - valytuva su jonizatoriumi.
mano pastebejimai:
kad kazkas burzgia tikrai grdisi (o mane tai dar ir nervina)
praktiskai visai nesunaudoja vandens is talpyklos (tiesa, kiek pas jus drekintuvai sunaudoja per para vandens?)
nera dregnomacio (indikatoriaus).

Kaina 400Lt.

Tiesa pasakius ypatingo efekto nepajutau....

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 11 21, 12:36)
praktiskai visai nesunaudoja vandens is talpyklos (tiesa, kiek pas jus drekintuvai sunaudoja per para vandens?)

bent man asmeniskai dregnomatis yra labai svarbu - nustatai dregme ir ramu. vandens sunaudoja - apie 3-4 l per para. kartais maziau, kartais ir daugiau, jeigu gerai uzsildo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 11 21, 13:36)
pries kelias savaites nusipirkome Rainbow firmos oro drekintuva - valytuva su jonizatoriumi.
mano pastebejimai:
kad kazkas burzgia tikrai grdisi (o mane tai dar ir nervina)

Kaina 400Lt.

Tiesa pasakius ypatingo efekto nepajutau....

Šiaip tai dar labai orai namuos nėra sausi, galiu pasakyti, kad šiuo metu be jokio drėkinimo pas mane 45-50%, o tai visiškai normalu, kai būna šalti orai krenta iki 25%, o gal ir dar mažiau, jau mano higrometras neberodo, va tokiu metu, priklausomai nuo to, kokios sienos, nes jei gipskartonis tai dar daugiau, išgeria apie 3-4 litrus
Atsakyti
QUOTE(Gerta @ 2007 11 21, 14:58)
Šiaip tai dar labai orai namuos nėra sausi, galiu pasakyti, kad šiuo metu be jokio drėkinimo pas mane 45-50%, o tai visiškai normalu, kai būna šalti orai krenta iki 25%, o gal ir dar mažiau, jau mano higrometras neberodo, va tokiu metu, priklausomai nuo to, kokios sienos, nes jei gipskartonis tai dar daugiau, išgeria apie 3-4 litrus

o jus nuosavam name gyvenat? bute pas mus dabar buna apie 40 jeigu be drekintuvo, man tas yra per mazai, mazoji koso, as neprasnypsciu nosies doh.gif as drekinuosi iki 55, nakti ir iki 60-65, va tada vandens ir sunaudoja atitinkamai 4u.gif
Atsakyti
o as isitikinau,kad bent jau mums nereikia to drekintuvo schmoll.gif pernai nupirkau Philips baby drekintuva, kainavo tiksliai nepamenu, bet manau apie 400lt. Pradzioje gerai, veliau atsiranda kvapas kazkoks nesviezias garinant. ten juk viduje idealiai isplauti neimanoma, tik praskalauti, ir man susidare ispudis,kad mikrobai ten tik kaupiasi, o paskui mes dar juos po patalpa paskirstom. zodziu po kokio men. naudojimo supakavau as ji ir paslepiau sad.gif

Atsakyti
mes nusipirkome Boneco oro drekintuva, kainavo 430 lt. turi miniraliniu nuosedu salinimo kasete, todel jokiu baltu dulkiu nera, tesa ja reikia keisti kas 2-3 men. Dar sis aparatas rodo esama dregme ir reikalinga jums nustatyta dregme, kai pasekia si rodikli, garu neskleidzia bet veikia ir toliau, truputi girdisi uzesis, garsas - 50 Hz, megoti netrugdo.
Siaip galiu rekomendoti labai faina oro drekintuvu parduotuve, labai kompetitinga pardaveja, viska paaiskina, parodo, ijungia. Si parduotuve randasi Rinktines g. 55, vadinasi ,,Šalna,,. Nes pries tai nuvaziavome i Elektro Markt, tai priejo konsultantas kuris nieko neismano, nieko negalejo paroditi, nes jeigu ijungs tai jau tas aparatas bus kaip naudotas, zodziu pirkit katina maise, neaisku koki garsa skleidzia, tik pasake labai tiliai... ir aparatai ten be dregnomacio.
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2007 11 22, 13:21)
mes nusipirkome  Boneco oro drekintuva, kainavo 430 lt. turi miniraliniu nuosedu salinimo kasete, todel jokiu baltu dulkiu nera, tesa ja reikia keisti kas 2-3 men. Dar sis aparatas rodo esama dregme ir reikalinga jums nustatyta dregme, kai pasekia si rodikli, garu neskleidzia bet veikia ir toliau,  truputi girdisi uzesis, garsas - 50 Hz, megoti netrugdo.
Siaip galiu rekomendoti labai faina oro drekintuvu parduotuve, labai kompetitinga pardaveja, viska paaiskina, parodo, ijungia. Si parduotuve randasi Rinktines g. 55, vadinasi ,,Šalna,,. Nes pries tai nuvaziavome i Elektro Markt, tai priejo konsultantas kuris nieko neismano, nieko negalejo paroditi, nes jeigu ijungs tai jau tas aparatas bus kaip naudotas, zodziu pirkit katina maise, neaisku koki garsa skleidzia, tik pasake labai tiliai... ir aparatai ten be dregnomacio.

koks jūsų modeliukas? mes Boneco turim, labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
pas mus Boneco 7136, jis is pigesniu, bet geras, buvo ir brangesniu modeliuku ju grazesnis dizainas, patogesnis valdimas, daugiau funkciju.
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2007 11 22, 17:23)
pas mus Boneco 7136, jis is pigesniu, bet geras, buvo ir brangesniu modeliuku ju grazesnis dizainas, patogesnis valdimas, daugiau funkciju.

musu 7135, panasus smile.gif itariu pas jus tik saltas garas?
Atsakyti
Kaip matau jusu drekintuvai bent vandeni naudoja, tai maniskis kazi ka veikia?
Vandens per para max. 100g sunaudoja, tai apie koki drekinima reikia kalbet?
Cia as apie saviski Rainbow...
o dar ir veikia garsiai....
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2007 11 23, 09:58)
Kaip matau jusu drekintuvai bent vandeni naudoja, tai maniskis kazi ka veikia?
Vandens per para max. 100g sunaudoja, tai apie koki drekinima reikia kalbet?
Cia as apie saviski Rainbow...
o dar ir veikia garsiai....

jaigu jus nepatenkinta savo pirkiniu, tuo labiau jis blogai veikia, jeigu taip mazai vandens isgarina, jus turite teise per 14 dienu nuo pirkimo datos ji grazinti. Musu drekintuvas isgarina per para apie 3 l. O jaigu jau praejo 14 d., tai bandikite kreiptis pagal garantija, manau,kad tai nenormalu, kad taip mazai vandens naudoja.
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2007 11 22, 20:25)
musu 7135, panasus smile.gif itariu pas jus tik saltas garas?

taip tik saltas, kadangi musu kambari labai karsta, apie 21 C, tai mums toks tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijav @ 2007 11 23, 10:17)
taip tik saltas, kadangi musu kambari labai karsta, apie 21 C,  tai mums toks tiko  smile.gif

aišku smile.gif nuo šalto garo niekada nebus baltų nuosėdų, o man nors ir bute 24 šilumos, nuo šalto garo vėsu darosi blush2.gif aš tokia šilumamėgė blush2.gif jungiuosi šiltą visada smile.gif
Atsakyti