Įkraunama...
Įkraunama...

Oro drėkintuvas

Ieskom ir mes drekintuvo. Galvojam apie Boneco. Gal kas galit daugiau papasakoti apie U7144 ir U7142 modeliukus. Kuo jie ypatingi, nes kaina tikrai nemaza, o internete specifikacijos labai jau skurdzios....
Atsakyti
mes turim Boneco drekintuva (tik va dabar nepamenu koks modeliukas) mes rinkomes ji vien del to, kad ultragarsinis, tai tikrai gana tylus, man jis labai patiko.
Atsakyti
uzsimaniau ir as oro drekintuvo, sakykite, i kokius parametrus reikia atkreipti demesi ji renkantis? bigsmile.gif
Atsakyti
ir dar: jeigu drekintuvas be jonizacijos, neparasyta, kad valytu ora,, tik drekinimas ultragarsine vibracija, ar tai nera atgyvena? g.gif nelabai cia as gaudausi juose.
Atsakyti
artiinantis sildymo sezonui, keliu tema i virsu.
gal kas zinote, ar Maximose vis dar yra pirkti tu geruju, nebrangiuju Storm drekintuvu? aciu, jei suteiksite informcijos smile.gif
Atsakyti
Šildymo sezonui prasidedant siūlau ax.gif

Oro drėkintuvas BONECO U7138 ultragarsinis elektroninis.

Drėkinimas šaltais arba šiltais 40°C garais.
Elektroninis valdymas. Įmontuotas drėgmėmatis.
Dviejų krypčių reguliuojams garų išleidimo stiprumas.
Efektyvaus veikimo keičiama mineralinių nuosėdų kasetė.
El. energijos sąnaudos 40 W (šalti garai)/140 W (šilti garai).
Patalpoms iki 60 m2/150 m3.
Išgarinimo kiekis 400/550 g/val. Talpa 5 litrai.
Ypač tylus veikimas < 25 dB

Pirkom pernai žiemą, tai naudojom visai nedaug. Dabar nebėr poreikio drėkinti (akvariumą įsitaisėm biggrin.gif ). Man rodos dar garantija galioja.

user posted image

Norėčiau 400 Lt blush2.gif
Atsakyti
Padekit verysad.gif kai tik prasideda sildymo sezonas mano veidas issauseja, net tinsta ypatingai akiu vokai net nesinori niekur eiti is namu, nes atrodau baisiai unsure.gif kaip galvojate ar oro drekintuvas galetu man padeti ispresti sita problema?
Atsakyti
QUOTE(willmike @ 2009 10 21, 09:12)
Padekit  verysad.gif  kai tik prasideda sildymo sezonas mano veidas issauseja, net tinsta ypatingai akiu vokai net nesinori niekur eiti is namu, nes atrodau baisiai unsure.gif  kaip galvojate ar oro drekintuvas galetu man padeti ispresti sita problema?

pabandykit pasiskolinti keletui dienų, gal pasimatys kažkoks skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Tai dabar taip ir galvoju g.gif mano kambarys siaip nera didelis kuriame ar pastoviai bunu, galvoju gal uztektu pasiskolinti kaip buna tie dekoratyviniai drekintuvai unsure.gif ar jie nei kiek nedrekina?
Atsakyti
QUOTE(willmike @ 2009 10 21, 09:12)
Padekit  verysad.gif  kai tik prasideda sildymo sezonas mano veidas issauseja, net tinsta ypatingai akiu vokai net nesinori niekur eiti is namu, nes atrodau baisiai unsure.gif  kaip galvojate ar oro drekintuvas galetu man padeti ispresti sita problema?

greičiausiai tinimas gali būti nuo per aukštos kambario temperatūros miego metu. Prieš įsigijant drėkintuvą pasimatuokit drėgmę namie(tik nestatykit higrometro prie radijatorių. Iškraipys parodymus),pastebėkit bent savaitę. Bus aiškiau.
Atsakyti
mes pirkome Rimi parduotuveje pries 3 metus paprsta oro drekintuva ir mokejome 55 Litus, ytikrai negeso ir nesiskundziame juo, vandeni ipili ir garoja mums jis tinka, nes sunukas turi alergine bronchine astma tad teko isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 10 22, 13:03)
mes pirkome Rimi parduotuveje pries 3 metus paprsta oro drekintuva ir mokejome 55 Litus, ytikrai negeso ir nesiskundziame juo, vandeni ipili ir garoja mums jis tinka, nes sunukas turi alergine bronchine astma tad teko isigyti ax.gif

paziurekit imetu nuoroda ten antrame laikrastuko lape yra drekintuvas 4u.gif
http://www.ringo.lt/...ipps-baltex-uab
Atsakyti